Skip to main content

Bedste Køkken Layout Design til dit hjem

Alle har forskellige behov for deres køkken rum. Så hvordan kan du beslutte, om den bedste layout uden at tage hensyn til faktorer som kokkens behov, uanset om du vil have dit køkken til at være et socialt samlingspunkt og behovet for nærliggende spiseplads? Alle disse faktorer akut spille ind i din beslutning om at remodel dit køkken i stil med ét layout end andet layout.

Men i sidste ende, er det ofte den tilgængelige køkken plads, der dikterer layoutet. Medmindre din er en specialbygget hjem, vil det have en vis mængde og indretning af rum, der peger dig i retning af et layout. Lær om de grundlæggende typer af køkken layouts til rådighed i hovedparten af ​​boliger, og hvordan du kan foretage ændringer inden for disse layouts for at gøre dem mere visuelt tiltrækkende og funktionelt.

Korridor-Style eller pantry køkken

Korridor-Style eller Galley Køkken - bedste Køkken Layout Design til dit hjem

En korridor-køkken består af to parallelle vægge, der er ca. 48 inches fra hinanden, når skabene er blevet installeret. En korridor køkken er en stram, smalt rum ofte findes i ejerlejligheder, lejligheder og små parcel-boliger.

Fordele

Ud fra køkkenet funktioner, korridor stil layout er gavnligt, fordi alle de afgørende tjenester er inden for tæt rækkevidde.

Korridor-stil køkkener er gemt væk, efterlader mere gulvplads i hjemmet til rådighed for andre aktiviteter.

Ulemper

En chef ulempe ved korridor køkkener er, at de er kun køkkener. På grund af den stramme mellemrum, er det umuligt at passe en spiseplads eller køkken ø i køkkenet. Men på grund af den tætte afstand mellem to parallelle tællere, er der ikke behov for en ø.

Korridor-stil køkkener har dårlig gensalgsværdi hvis hjem er stor nok til at rumme en større køkken.

L-formet køkken Layout

L-formet køkken Layout

Den L-formede køkken layout er et klassisk design, der opfylder behovene hos de fleste mellemstore hjem og har været anvendt med succes i årtier. Danner bogstavet “L”, frysere strækker sig i to retninger, ofte med én sektion af kabinetter længere end den anden sektion.

Fordele

Dette layout udnytter begrebet køkkenet trekant, hvor workflow er organiseret i en nogenlunde trekantet form mellem komfur, køleskab, og vask. Selvom dette ikke er den eneste layout til at drage fordel af køkkenet trekant, det L-formede layout er den mest kompakte og omkostningseffektive design, der bruger køkkenet trekant.

Dette layout åbner gulvplads til tilføjelse af en spiseplads eller en ø.

Mange køkkenskab producenter har sæt af matchede basis- og overskabe, der danner grundlag af L-formede køkken design.

Ulemper

Kabinet plads i hjørnet er dyb og vanskelig at få adgang. Derfor hjørne skabsplads ender som et opbevaringssted for gamle containere, krukker og andre mindre udnyttede elementer. En måde at bekæmpe dette problem er at installere en dovent susan til cyklus elementer i hele denne hule rum.

One-Wall Køkken Layout

En en-væg køkken layout design er så grundlæggende som det bliver. Dette design er perfekt til lange og smalle rum. Alt i køkkenet, herunder skabe, vask, køleskab, komfur og opvaskemaskine, er koncentreret på én lang mur.

Fordele

One-væg køkken layouts er enkle at designe og installere.

I forhold til den høje pris på køkken remodels, en en-væg design er forholdsvis billig, fordi den bruger færre kabinetter.

Selv om det ikke udnytter den klassiske køkken trekant, dens lineære design stadig giver mulighed for uhindret trafikafvikling.

Ulemper

Tæller plads er yderst begrænset. Dette problem kan afhjælpes ved at installere en køkkenø kører parallelt med skabene.

Køkken-tjenester er fordelt længere fra hinanden end med andre typer af layouts.

U-formet køkken Layout Design

En U-formet køkken layout består af tre sektioner af underskabe danner omkredsen af ​​et mellemrum, med den ene ende åben. Den U-formede layout skal have tre tilgængelige vægge, så at den kan implementeres. I stedet for en tredje væg, kan du køre en halvø udad. Denne halvø kan være sammensat af underskabe og en bordplade.

Fordele

Den U-formede køkken layout er overlegen i forhold til mange andre layouts, fordi det packs flere tjenester i sin plads.

Dette køkken layout gør det muligt for flere øvre overskabe end med andre layouts.

Ulemper

U-formede køkken layout danner en blindgyde som stopper trafikstrømmen i hjemmet.

Medmindre du har tilstrækkelig plads, kan det være svært at klemme et stort nok og virkelig funktionelt køkken ø i en U-formet køkken design.

You may also like