Skip to main content

Clever Käytävä Decor Ideat – Miten amp Style Your Käytävä

Vain siksi, että sali ei ole ”tilaa” perinteisessä mielessä, ei tarkoita sitä pitäisi jättää huomiotta. Sinun käytävä on ensimmäinen asia vieraat näkevät, kun he saapuvat, joten se sävyn loput kotiin. Haluat luoda tila, joka puhuu omaan suunnitteluun herkkyys, samalla toimiva ja kutsuva. Kuulostaa homma, mutta hieman kekseliäisyyttä, voit luoda kaunis polun runsaalla persoonallisuus.

saada järjestystä elämäänsä

Hyödyntämään jokainen neliösenttiä. Vain koska olet puuttuu eteisessä kaapissa tai ei ole tilaa credenza, ei tarkoita sitä tarvitse heittää tavaraa ensimmäisellä pinnalla näet. Ota mallia Tiedot blogi ja ”pack niin paljon toiminnallisuutta kuin mahdollista” seinälle asennettava organisaatio. Hassu merkki tai suosikki taideteoksen hurmaa joku tapahdu.

Luo Galleria Wall

Jotkut voivat nähdä tyhjän käytävän, mutta näemme Galleria Just odottavat tapahtumaan. Hanging perhepotretteja, valokuvia ja taideteoksia on yksinkertainen ratkaisu antaa koulutusjakson persoonallisuutta. Valitsemalla koordinoida kehyksiä yksivärinen, kuten näemme tämän pitkän käytävällä Style kotona, muodostaa yhtenäisen ilmeen.

Go Bold raidallinen tapetti

Etsitkö onnistu, näyttö tapa heti elävöittää? Deck hallit raidat. Mustavalkoinen on klassinen. Tai pelata hauskaa väriyhdistelmä ylimääräistä pop. Vuokralaiset ja päättämätön tyypit? On irrotettava taustakuva! (PS Tässä on 10 kuori-ja-stick tuotemerkit sinun pitäisi tietää).

Lisää Kuva Ledge

Paljaat seinät kerjäämässä pizzaz. Kuva hylly on täydellinen! Pelkän kuvia, voit näyttää rihkamaa ja mielekäs momentos. Haluta lisää? Voimistaa kanssa vedosta.

Take It Nykyaikaisessa Suunta

Fani modernin estetiikan? Täydentäviä neutraali sävyjä, sileä lattia, geometrisia kuvioita, ja kuratoitu aksentti kappaletta tuottaa viileä, nykyaikainen virtaus. Tarvitsetko paikka jemma tavaraa? Swap varastointi penkki.

Oltava tiivis kanssa varusteet

Sano ”Bonjour” tähän pariisilaisen jäljittelevät käytävällä. Valkoiset seinät ja vaaleat puulattiat ovat puhtaalta pöydältä. Valaa ranskalainen charmi ruudullinen juoksija, kukinta-täytetty maljakko, ja tauluja. Très chic!

Laajenna Space With Mirrors

Pyöreä peili ja kapeat konsoli ovat asunnon asukkaana paras ystävä. Mutta älä ota meitä siitä. Kutsuva eteinen tämän poikamiesboksi suunnittelema Nicole Watts, on kiistaton todiste.

Elävöittää asioita kasvitieteellinen seinäpeitteet

Hankalat kaavoista usein joutuvat epäjärjestykseen kuin asunnon kamppailevat oikein nimittää heidät. Haaste hyväksytty! Pukea ikävä halli rohkea kasvitieteellinen seinäpinnat. Ajattele: Verdant viiniköynnökset, palmuja, banaani lehtiä, ja flirttaileva tulinen.

Lay Down alueen matolle

Pitkä, kapea käytävä? Vahvistaa alueen matolle, tai tarkemmin, juoksija määritellä sitä ja lisää lämpöä. Anna tilaa tilkka maanläheinen maali, sitten layer taidetta ja kaulakoru valot. Lopuksi, vie se seuraavalle tasolle muutamalla kasveja.

Hang Puinen Koukut

Toiminto täyttää lomake  ja  muodin tämän merkinnän yli valtameren. Tuck takit kaapissa ja ripustaa kohteita, kuten totes ja hatut pyöreä puinen koukkuja. Nämä kaunottaret ovat Muuto. Voit myös pisteet tyylikäs settejä CB2 ja Etsyssä.

You may also like