Skip to main content

Creative Fejtámla ötletek egy álmodozó Hálószoba

Akár rusztikus, romantikus, éles vagy klasszikus, a fejtámla a fókuszpont a hálószoba, valamint megteszi a legtöbbet az alaphangot az éjszakai oázis. Választott a fejtámla fontos tervezési tényezőt -, de ez nem jelenti azt, hogy korlátozott, hogy mit látsz a stúdióknak vagy Bútorszalon.

Fejfák, mint hatásos, mivel azok a helyiség kialakítása, valójában az egyik legegyszerűbb hálószoba alkatrészek, hogy magad. Fejtámla ötletek a határtalan, mint a képzelet, de alapvetően öt kategóriába sorolhatók: fa, szövet, fém, szabad formájú és művészeti-alapú.

Miután úgy döntött, az érzés, hogy szeretne a kopjafa, hogy egy őszinte pillantást a költségvetés, az idő és a kényelem szinten barkács. Majd elolvassa képgalériánkat némi inspirációt, és hogy a kopjafa, amit álmodtam.

DIY Fejvég Ötletek

Faipari

Wood nem mindig jelent egyet a rusztikus; megpróbál egy csiszolt, sötétebb tónusú elegáns megjelenésű.

Ez valószínűleg az első dolog, amit gondol, amikor úgy gondolja, DIY fejfák. Raklap, ajtók, redőnyök, ablakkeretek, kandalló mantels és pajta fa egész, hogy kiváló hátterévé ágyadban, és a sokoldalúság, hogy a fa kínál a hálószoba gyakorlatilag végtelen.

Böngésszen bolhapiac a régi pajta ajtó; ezzel nagy fejtámla.

Rusztikus deszkák, hogy egy különleges hely a pihenésre a fejét.

Festett és hámló fa deszka hozzá nyugodt hangulatát.

Befejező egy régi pajta ajtót hozzáteszi rusztikus elegáns stílusban.

Például lehet, hogy egy szépen festett remekmű vagy repurpose néhány csorba vintage Ajtófélfák az alaphangot a hálószobában. Viharvert redőnyök, hogy egy tökéletes kopjafa, ha szeretne egy beachy nyaraló hangulatot. Wood kínál számos lehetőséget és befejezni stílusok elfogadható áron.

Szövet

Ez kopjafa néz ki, elegáns, és lehet megismételni otthon.

Tufting a szövet a kopjafa hozzáteszi elegáns hangulattal.

Opt egy vidám csíkos szövet egy gyerekszobában.

Panelek selyem-szerű anyagból díszített szalaggal hez elegáns megoldás.

Fémes anyag teszi ezt a plüss fejtámla modern, mégis barátságos.

Azoknak modernebb vagy eklektikus ízlése, úgy takarja el fejtámla bőr.

Bővítse fejtámla által, amely négy fa panelek szövet.

Ezek tűzött headboards borított bársony idézik Szélsőhátvéd szék stílus.

Szeretne egy kicsit lágyabb a DIY fejtámla? Fabric lehetőség van Önnek – a szó szoros értelmében. Akár inkább a formális kényeztetés tűzött, gombos vagy pintucked fejfák, vagy valami több alkalmi, szövet számos puha, engedékeny választás a hálószobában.

A gazdagság szövet nélkül formalitás, próbálja egyszerűen lóg egy paplan, néhány csipke vagy függöny mögött az ágyban. Akkor is létrehozhat egy fókuszpont, de ez nem igényel óra munka.

Fém

Vintage bronz fém rácsok hozzá eklektikus stílust a hálószobában.

Tekintsük bélés egy hálószoba falán, rozsdamentes acél egy glam megjelenés.

Egy régi kovácsoltvas kapu lenne egy csodálatos fejtámla.

A másik végén a spektrum a folyadék hangulatát szövet a rögzített szerkezethez fém. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy nem a szépség; egy fém fejtámla lehet egy romantikus érzem, mint például egy kovácsoltvas kapu művirág összefonódnak.

Még az ipari érzést hullámosított fémlemezből készült lehet lágyítani a bonyolult dekoratív vágás. Metal nem lehet vonzó minden íze, de van egy csomó lehetőség a DIYer, hogy egy aláírás kopjafa ebből a sokoldalú anyag.

Szabad forma

Redőny könnyű DIY fejtámla opciót.

Uszadék egyedülálló módon fejtámlával és ad egy ürügy arra, hogy menjen a strandra.

Még több, mint a kreatív potenciál az első három kategória, szabad formájú fejfák kapsz végtelen tervezési szabadságot. Használhatja szinte semmit: párnák csoportosítva kijelzővel, darab uszadék vagy bambuszból a falnak, Vintage Books ragasztva egy darab hátlap.

A szabad formájú fejtámla is betölt a személyiség és érdekek egy-az-egy kedves teremtés. Ha ez a szenvedély, akkor lesz a fókuszpont a hálószobában; egy szabad formájú kialakítás, a mennyezeten a határ.

Art-alapú

Várj egy szőnyeg, gobelin helyett egy fejtámlát a művészi megjelenés.

Ez stencilezett fejtámla hozzáad egy csinos, nőies.

Készítsen geometriai minták nailheads vagy sárgarézből kárpit szegekkel.

Felejtsd el a hagyományos formában, kiterjesztve a kopjafa már az oldalán az ágy keret.

Készítsd el saját művészeti egy palatábla fejtámla.

Hasonló a szabad formájú fejfák, hogy képesek megragadni az Ön érdekeit, művészeti alapú fejfák már csak egy kicsit több struktúrát. Fedjük vásznak szövet vagy festékkel és csoportos őket a falra át az ágyban. Keretezése kép szeretteit vagy helyszíneken a lehető legjobban személyre homlokfalak, akárcsak a hátteret a kedvenc idézetek.

Nem tudja eldönteni, csak az egyik szín? Próbálja megszervezése festék színminták oly módon, hogy fellebbez a szemed. Art-alapú projektek lehetővé teszi, hogy egy aláírás darab, ami gyakran könnyen cserélhető; ők is dolgoznak olyan költségvetést.

Nincs ok arra, hogy úgy érzi, korlátozott a fejfák, amelyek megvásárolhatók. Legyen kreatív ragyog központi helyet a hálószobában. Egy kis strapa, és egy csomó inspirációt, akkor hozza létre a tökéletes darabot a hálószoba és a költségvetést. Az alábbiak közül melyik DIY kopjafa ötleteket beszél hozzád?

You may also like