Skip to main content

Creative Gedeelde Slaapkamer Ideeën voor een Modern Kids’ Room

Creative Gedeelde Slaapkamer Ideeën voor een Modern Kids' Room

Lachen … huilen … spelen … vechten. Een gedeelde broer slaapkamer is een bijenkorf van activiteit en behoeften. En dat betekent dat er veel voor de ouders aan te pakken bij het maken van gedeelde slaapkamer van hun kinderen. Met twee keer zoveel (of meer) van evoluerende persoonlijkheden en benodigdheden, is het vaak een lastige taak voor de ouders om de opslag, de ruimte en de individuele stijl van elk kind tegemoet te komen.

Hier zijn enkele handige tips om gemeenschappelijke ontwerp uitdagingen te overwinnen en het creëren van een gelukkig en functionele ruimte voor uw jonge huisgenoten.

Creative Gedeelde Slaapkamer Ideeën voor een Modern Kids' Room

Het creëren van een jongen en meisje gedeelde kamer

Het ontwerpen van een ruimte voor een broer en een zus hoeft niet moeilijk te zijn. In feite, is het waarschijnlijk de makkelijkste uitdaging te overwinnen bij het plannen van een gedeelde kamer.

Uw eerste stap is om een ​​onderliggende kleurenpalet voor de belangrijkste elementen van de kamer (muren, tapijt, meubels) te selecteren die genderneutraal … en, als ze oud genoeg zijn om klokkenspel in, dat elke broer of zus geeft de duimen omhoog. Kleurencombos zoals wit en grijs, turkoois en wit of een mix van primaire kleuren werken goed voor zowel jongens als meisjes.

Om uw onderliggende palet, laag complementaire kleuren en patronen aan te vullen op de top van dat. Bijvoorbeeld in een grijze en witte kamer, probeer accentueren met gele accessoires. Patronen, neigen naar strepen, chevron of vaste stoffen met grote geometrische vorm (en).

Bij het selecteren van meubels, kiezen voor meubels met strakke lijnen en dat is non-thema (sturen duidelijk van de raceauto of Doornroosje bedden) en koppelen neutraal gekleurde essentials zoals lampen en raambekleding.

De spannende onderdeel van het creëren van een super leuke slaapkamer voor uw jonge broed is accessorizing en het aanpassen van design-elementen om hun ontluikende persoonlijkheid passen. Selecteer design elementen die maken de kamer het gevoel dat het behoort tot hen beiden. Personaliseren accessoires in de ruimte zoals muurkunst of kapstok. Marquee lichten met hun namen of eerste initiaal voeg een pop van energie en enthousiasme naar iedere ruimte. Ook subtiel toevoegen genderspecifieke thema’s in één of twee accessoires, maar houd ze kleur op elkaar afgestemd. Bijvoorbeeld wanneer accessorizing met rode, probeer dan een sierkussen met een rode brandweerauto voor hem, en een kussen met een rode bloem of hart voor haar. Storage dat complementair is aan het ontwerp-regeling, maar die specifiek zijn voor elk geslacht (denk houtskool voor jongens en geel voor meisjes) kan ook naadloos trekken samen een kamer.

Het creëren van een Kamer voor verschillende leeftijden

Soms is het niet alleen Jeremy en Sara, die u nodig heeft om tegemoet te komen, maar een 3-jarige Jeremy en een 4-maanden oude Sarah kan zeker toe te voegen een andere laag van het ontwerp angst.

Het eerste wat aan te pakken is het meubilair lay-out. Als je een baby te krijgen, is de kans groot dat je in en uit de kamer ‘s nachts om de neiging om de baby. Indien mogelijk, plaatsen hun bedden in tegenovergestelde hoeken of muren met de wieg het meest toegankelijk is voor de deur. Het is duidelijk dat structurele elementen zoals ramen en kachels kan zich daartegen verzetten, maar uw ontwerp doel is om elk kind de meest comfortabele nachtrust te geven zonder dat een activering van het andere.

Creative Gedeelde Slaapkamer Ideeën voor een Modern Kids' Room

Het creëren van een speeltuin dat beide broers en zussen kunnen genieten, zelfs gelijktijdig, is super behulpzaam, vooral voor vermoeide mama’s en papa. Vloermatten, kussens en zachte grotere items zoals een hobbelpaard en tenten zijn perfect om het gebied en leuk voor zowel schetsen om in te spelen. Plaats speelgoed uw oudere kind in toegankelijke opslag van containers, maar hoger dan de vloer, zodat uw jongste niet gemakkelijk raak het aan.

Bijvoorbeeld, of het nu een boekenplank, opslag kubus of wandmeubel, plaats baby vriendelijk speelgoed en items op de onderste planken. Uw peuter of ouder kind kan staan ​​en bereiken voor de mand van Lego.

Integreer elementen die uw kinderen tonen hun groeiende familie. Foto’s van de kinderen samen, omlijst handafdrukken van toen ze elkaar waren pasgeborenen hen aanmoedigen om hun jongere of oudere broer of zus waarderen terwijl het toevoegen van een warme familiale sfeer om hun slaapkamer.

Het creëren van voldoende opbergruimte voor twee of meer

Het vinden van de ruimte in een kamer voor twee keer zo veel meubels en opslag is een van de meest veeleisende taken aan bij het ontwerpen van een gedeelde kamer. Dit is waar uw vindingrijkheid en bewerken oog moeten schoppen in een hogere versnelling. Minder is zeker meer in een gedeelde slaapkamer, is multifunctioneel en gedeelde design.

Als een baseline, het selecteren van gestroomlijnde meubilair is essentieel om de kamer gevoel zo ruim mogelijk te houden en zorgen voor opslag en afspelen. Als uw kinderen oud genoeg zijn, stapelbedden zijn altijd een uitstekende keuze. Of L-vormig of verticaal, een stapelbed een efficiënt ruimtegebruik en vaak heeft ingebouwde opbergruimte eronder.

Spreken van … onder het bed opslag, zoals verrijdbare laden is altijd nuttig in het creëren van meer ruimte en kan seizoensgebonden of beperkt gebruik items te houden. Opslag kisten met kussens kan worden gebruikt als een zetel aan een speeltafel, evenals verbergen een berg van speelgoed. Een wandmeubel met laden kunnen dubbele plicht trekken als commode en bureau.

Rekken is super handig voor speelgoed organisatie als het niet nemen veel ruimte in beslag en kan boven dressoirs, bureaus worden geplaatst, zelfs boven de deur voor nauwelijks gebruikt items. Ook het plaatsen van een boekenplank aan de voet van het bed niet nemen kostbare ruimte aan de muur en kan zelfs een ander oppervlak in de buurt van het bed geven je voor een lamp of ‘s nachts boek.

Voor kleding, muur en deur haken zijn nuttig voor elke-dag go-to artikelen. In de kast, installeer twee stangen (dwz dubbele hanging) zodat elk kind kan een aparte hangende ruimte.

Ongeacht uw ontwerp uitdaging, bij het maken van een gedeelde kamer voor uw kleintjes als u zich aan vindingrijk, efficiënt, leuke en creatieve keuzes, u zult ongetwijfeld zorgen voor een slaapkamer van uw kinderen zullen genieten!

Hoe ga je om je kinderen slaapkamer te ontwerpen?

You may also like