Skip to main content

Creative Headboard Ideeën voor een dromerig Bedroom

Of rustiek, romantisch, gespannen of klassiek, uw hoofdeinde is het brandpunt van uw slaapkamer en doet het meest bij aan de toon te zetten voor uw nachtelijke oase. Het kiezen van de juiste hoofdeinde is een belangrijke ontwerp factor – maar dat betekent niet dat je bent beperkt tot wat je ziet in de ontwerpstudio’s of meubilair showrooms.

Hoofdborden, zo impactvolle zoals ze op het ontwerp van uw kamer, zijn in feite een van de gemakkelijkste slaapkamer componenten om zelf te maken. Hoofdeinde ideeën zijn zo grenzeloos als je verbeelding, maar ze wezen vallen in vijf categorieën: hout, stof, metaal, free-form en-art basis.

Als je eenmaal hebt besloten op het gevoel dat je wilt van uw hoofdeinde, neem een ​​eerlijke blik op uw budget, tijd en comfort niveau met DIY projecten. kennisnemen dan onze fotogalerij voor wat inspiratie, en maak het hoofdeinde van uw dromen over.

DIY Headboard Ideeën

Hout

Hout is niet altijd gelijk aan rustieke; probeer dan een gepolijst, donkere toon voor een elegante look.

Dit is waarschijnlijk het eerste wat je denkt als je denkt DIY hoofdeinde. Pallets, deuren, rolluiken, kozijnen, open haard mantels en schuur hout maken allemaal uitstekend decor voor uw bed, en de veelzijdigheid die hout biedt voor uw slaapkamer is praktisch eindeloos.

Blader rommelmarkten voor oude schuur deuren; ze maken een grote hoofdeinde.

Rustieke houten planken te maken voor een unieke plek om je hoofd te rusten.

Geschilderd en peeling houten planken voegen een ontspannen gevoel.

Afwerking een oude schuur deur voegt een rustieke chique stijl.

Bijvoorbeeld, kunt u een prachtig gekleurd meesterwerk te maken of hergebruiken wat afgestoken vintage deurkozijnen om de toon voor uw slaapkamer in te stellen. Verweerde luiken maken een perfecte hoofdeinde als u een Beachy cottage vibe willen. Wood biedt een veelheid aan opties en afwerking stijlen tegen een redelijke prijs.

Kleding stof

Dit hoofdeinde ziet er elegant, en je kunt het repliceren thuis.

Tuften de stof op uw hoofdeinde voegt een elegante flair.

Kies voor een leuke gestreepte stof in de slaapkamer van een kind.

Panels van zijde-achtige stof versierd met lint bieden een elegante optie.

Metallic stof maakt deze pluche hoofdeinde modern, maar toch gezellig.

Voor degenen met een meer modern of eclectische smaak, overwegen met betrekking tot uw hoofdeinde met leren.

Breid uw hoofdeinde door het bedekken van vier houten panelen met stof.

Deze getuft hoofdeinden bedekt met fluweel roepen een wingback stoel stijl.

iets zachter voor uw doe-het hoofdeinde willen? Stof opties heb je gedekt – letterlijk. Of u nu liever de formele toegeeflijkheid van getuft, dichtgeknoopt of Pintucked hoofdeinde of iets meer casual, stof biedt vele zachte, toegeeflijk keuzes voor uw slaapkamer.

Voor de weelde van de stof zonder de formaliteit, probeer dan gewoon opknoping een quilt, wat kant of een gordijn achter je bed. U zult nog steeds het creëren van een centraal punt, maar het zal niet arbeidsuren nodig.

Metaal

Vintage koperen metalen roosters toe te voegen eclectische stijl aan deze slaapkamer.

Overweeg voering een slaapkamer muur met roestvrij staal voor een glam look.

Een oude smeedijzeren hek zou een geweldige hoofdeinde zijn.

Aan de andere kant van het spectrum van het fluïdum gevoel van de stof is de vaste structuur van metaal. Dit betekent zeker niet het is zonder schoonheid; een metalen hoofdeinde kan een romantische aanvoelen, zoals een smeedijzeren poort met kunstbloemen verweven.

Zelfs de industriële uitstraling van gegolfde metalen kunnen worden verzacht door een ingewikkelde decoratieve cut. Metaal kan niet aantrekkelijk zijn voor elke smaak, maar er zijn een heleboel opties voor de DIYer om een ​​handtekening hoofdeinde maken van dit veelzijdige materiaal.

Vrije vorm

Shutters zijn een gemakkelijke DIY hoofdeinde optie.

Driftwood maakt een uniek hoofdeinde en geeft je een excuus om naar het strand.

Meer nog dan het creatieve potentieel in de eerste drie categorieën, free-form hoofdeinden geven u eindeloze ontwerpvrijheid. U kunt bijna alles gebruiken: kussens gegroepeerd in een beeldscherm, stukken van hout of bamboe tegen de muur, vintage boeken gehecht aan de achterkant een stukje.

Een free-form hoofdeinde kan uw persoonlijkheid en interesses doordringen in een one-of-een soort creatie. Als het je passie is, kan het een centraal punt in uw slaapkamer te worden; met een free-form design, het plafond is the limit.

-Art Based

Hang een kleed of tapijt in plaats van een hoofdeinde voor een artistieke uitstraling.

Deze gestencilde hoofdeinde voegt een mooie, vrouwelijke touch.

Maak geometrische patronen met nailheads of messing bekleding kopspijkers.

Vergeet de traditionele vorm van verlenging van het hoofdeinde voorbij de zijkanten van het bedframe.

Maak je eigen kunst met een krijtbord hoofdeinde.

Net als bij free-form hoofdeinde in hun vermogen om uw belangen te vangen,-art op basis hoofdeinde hebben net een beetje meer structuur. Bedek doeken met stof of verf en de groep hen op de muur boven je bed. Framing foto’s van dierbaren of locales maakt de meest persoonlijke van hoofdeinde, net als een achtergrond van favoriete citaten.

Kan niet beslissen over slechts een kleur? Probeer het regelen van verfmonsters op een manier die een beroep op uw oog. -Art gebaseerde projecten kunt u een handtekening stuk dat is vaak gemakkelijk veranderlijk te maken; ze werken ook voor ieder budget.

Er is geen reden beperkt te voelen aan de hoofdeinden die beschikbaar zijn voor aankoop. Toon je creativiteit in een middelpunt voor uw slaapkamer. Met een beetje elleboog vet en veel inspiratie, kunt u de perfecte stuk voor uw slaapkamer en uw budget te creëren. Welke van deze DIY hoofdeinde ideeën tot je spreekt?

You may also like