Skip to main content

Crystal Stue og kjøkken: Glossy Design Skjerm Inspirert Silketrykk!

Hva skjer når kunst møter high-end presisjon og verdensklasse design? Vi har vårt svar med Crystal Collection av stuer og kjøkken som ikke bare visker ut grensen mellom begge områder, men også bringe en følelse av spenning og intriger til moderne interiør. Hvis du er lei av kjedelige moderne interiørdesign, deretter Crystal av Scavolini er faktisk løsningen. Designet av Vuesse, noen av modellene i serien kommer med  Karikon døren skapt av Karim Rashid, som ender opp med å snu Crystal til et unikt mesterverk.

Bruke nydelig silketrykk , er det dører av skap i stue og kjøkken som stjeler showet i denne inspirerende serien. Mens estetikk og ergonomi likevel fortsatt stå fast tids disse snazzy dører sammen med glitrende glassflater og klare finish gir hvert preparat en snev av oppmuntrende lek. Noen synes som verk av graffiti eller pop art oversatt til en sofistikert innendørs setting, mens andre rett og slett bruke fet, lyse farger som rødt, oransje og gult å innlede noen livlighet. Uansett hvilken stil, design og finish du velger, kan du være trygg på at Crystal vil forandre ditt hjem for alltid!

Bortsett fra de 14 styrkende fargevalg for skapdører, er det mulighet for å legge til spesiallagd Karikon dører med en push-pull åpning. Men ikke bli fanget opp i glitrende eleganse alene, som hver av disse stue og kjøkken komposisjoner tilbyr state-of-the-art planløsninger, som vil gjøre det beste bruk av tilgjengelig plass. En fantastisk serie med mye personlighet og bravur!

 

You may also like