Skip to main content

Dekorere med LED Strip Lights: Kjøkken med energieffektive Radiance!

Renovere gamle kjøkkenet eller planlegging for en ny handler om å finne den perfekte balansen mellom estetikk, ergonomi og eksklusivitet. Uavhengig av stil, tema og størrelsen på kjøkkenet, belysning er utvilsomt det som gjør eller bryter sin appell. Og i sentrum for enhver opplyst moderne kjøkken er LED-stripe lys , som kombinerer komfort med energisparende legitimasjon og pulserende glans. Allsidig og utrolig ‘i trend’, er LED-stripe lys definitivt en av de må-haves av 2018 kjøkken, og vi her for å vise deg hvordan!

 

Under kabinett LED stripe lys brukes til å lyse opp kjøkkenbenken

LED-belysning har eksistert en stund, men stripe lys definitivt har tatt disse energieffektive lysarmaturer til et helt nytt nivå. Belyse selv de mest pinlige av hjørnene, kan disse tilpasningsdyktige lysene lett tas med i utformingen av et eksisterende kjøkken med lite oppstyr. Fra vakre hyller og smarte skap til funksjonelle benkeplater og slående kjøkken øyer, kan LED-stripe lys brukes hvor som helst og overalt.

Under-kabinett LED Strip Lighting

Kjøkken lagring enheter er noen av de første tingene vi avgjøre på mens du planlegger for et nytt kjøkken. Veggmontert kjøkken skap med modulære letthet kan forvandle kjøkkenet ditt på et øyeblikk. Men å ta dette til neste nivå er under-skap LED-stripe lys som gjør at du enkelt kan plassere disse tilpassede skap like over kjøkkenbenken i et lite kjøkken. For de kort på vertikal plass eller selv på jakt etter måter som de kan bringe bedre oppgave belysning til kjøkkenbenken, LED stripe lys tilbyr en praktisk og kostnadseffekt.

LED-stripe lys under de beste kjøkken hyller lyse opp kjøkkenbenken og vise nedenfor

Stilig moderne kjøkken fra Rempp med tre skap og under skap LED-stripe lys

De belyse hyller eller benken under skapene mer jevnt enn innfelte lys og definitivt slå sconce både i form av praktiske og perfekt lyssetting. Og det beste av alt er at disse geniale lysene også gi kjøkkenet benken i live uten å komme i veien!

Under skap LED stripe lys er en populær trend i contemporarry kjøkken

Utsøkt moderne kjøkken i marmor og tre mot Decker

Kjøkkenøy med åpen egga og vakker LED-belysning

LED belysning for Kjøkkenhyller

Den nest mest populære alternativet når det gjelder å bruke LED-stripe lys på kjøkkenet er flytende hyller og åpne skap. Flytende glasshyller med LED-stripe lys har en viss surrealistisk appell som forvandler dem til en umiddelbar fokuspunkt. Stripe lys også tillate deg å belyse enkelte flytende hylle og selv den laveste av dem alle er perfekt belyst, eliminere eventuelle utsiktene til stygge skygger. Enten du viser fancy Kina eller bare fashioning et vakkert bakteppe, LED stripe lys og åpen kjøkkenløsning hyller er en kamp laget i design havn!

LED strip belysning ideer for åpne hyller på kjøkkenet og utover

LED-stripe lys gjør for stor effektbelysning for å fremheve kjøkkenhyllene

Stunning moderne kjøkken i hvit og grå med flytende hyller og LED-stripe lys

Eplegrønn og LED-stripe lys bringe lysstyrke til det moderne kjøkkenet

Selv den minste av kjøkken og mørkeste hjørnene kan berikes med LED-stripe lys

Tilkobling av kjøkken med Living Space

Tenker på måter du kan forlenge stuen estetiske inn på kjøkkenet uten å faktisk endre for mye? LED-stripe lys er en morsom og elegant alternativ som gjør nettopp det uten å prøve for hardt. Bare bruk matchende lys for stuen hyller, underholdning enhet, spiseplass bakteppe, kjøkkenskap og øya, for å skape en homogen belysning ordningen. Det er ikke så mye om å bruke massevis av LED-belysning som det er om smart fremheve de riktige arkitektoniske funksjoner og etablere visuell kommunikasjon.

LED-stripe lys kan fungere som et visuelt samlende element mellom kjøkken og åpen planløsning

Hyller lyser opp ved hjelp av LED-stripe lys skape en felles designelement convenient åpen planløsning

Smart under kabinett LED strimmel belysning i kjøkkenet er et funksjonelt valg

Dashing alle hvite moderne kjøkken med romslig frokost bar

Belysning Smart Kitchen

Ikke begrens deg til å strippe lys alene når du handler for kjøkken lysarmatur. Bortsett fra den vanlige dosen av anheng som opptar prime posisjon over kjøkkenbenken, bør du vurdere LED innfelte lys for å skape en feiende flott og energieffektive moderne kjøkken. Alle LED lysarmatur er iboende mer planet-vennlig enn tradisjonelle CFLs og er sikker på å kutte ned på ditt hjem strømforbruket betydelig. Så hvorfor vente med å komme på LED lasset?

Kombiner LED innfelt lys med stripe ligjts å skape den perfekte kjøkkenbenken

Definer kjøkken hyller og benkeplater med lyse LED stripe lys

Marker de mest fantastiske arkitektoniske trekk ved kjøkkenet med LED-stripe lys

LED-belysnings strimmel er både enkel og elegant når de brukes riktig

Effektbelysning når et nytt nivå med herlig LED stripe lys i denne stilige kjøkkenet fylt med tre

 

You may also like