Skip to main content

Díszítő ötletek egy romantikus hálószoba

Díszítő ötletek egy romantikus hálószoba tervezési ötletek

Hozzáadása romantikus hangulatot a hálószobában nem feltétlenül jelenti azt, feleslegben fodros vagy rózsaszín (kivéve, ha ez az ideális egy romantikus megjelenés), de ez nem jelenti azt, lágy textúrák, díszes érinti, és egy olyan átfogó fényűző hangulattal.

Itt kilenc hálószoba bizonyítja, hogyan lehet a romantikus stílusban van.

Díszes lámpatest

Az egyik módja annak, hogy adjunk instant szerelem a hálószobában egy gyönyörű, díszes lámpatest, mint például az arany színű csillár itt látható. Használata függesztett lámpák, dob alakú árnyalatok, és szép éjjeli lámpa más módon is hozzá egy romantikus fénybe a hálószobában. Ha a felső fény a fényerő-szabályozóval, ez még jobb, elvégre a romantikus stílusban szól megosztás romantikus pillanatokat a partnere.

Rózsaszín vagy piros színnel

Bár túl sok vörös fordul egy hálószoba cifra és a túl sok rózsaszín lehet szacharin édes, egy kis piros, rózsaszín vagy mindkettő hozzájárul a romantika, hogy az egyébként semleges színséma. Keressen egy pár árnyalattal rózsa piros vagy rózsaszín rúzs-díszpárna, dobás takaró, kis bútorok, virágok, vagy lámpaernyők minden lehetőséget.

Színnel Romantikus

Bár nincs világosan meghatározott romantikus színösszeállítás, akkor érdemes ragaszkodni, lágy színek és meglehetősen korlátozott palettán. Krémes fehér, pír rózsaszín, suttogó szürke és pasztell barack általánosan használt romantikus szobák, bár mindig szabadon helyettesíteni vagy a kedvenc színei. Mégis, nagyon világos vagy sötét színárnyalatok nem a legjobbnak romantikus stílusban, így ha ezek a színek, hogy a hívás az Ön számára, használja őket, mint ékezeteket, nem a hálószobában fő palettán.

romantikus ágynemű

A romantikus hálószoba puha hálószoba, és sehol máshol nem olyan nyilvánvaló, mint az ágyon. Fodros ágy szoknya, vastag paplant vagy paplan, puha ágynemű, és rengeteg Shams, párna, és dobja párnák viszont az ágy egy romantikus paradicsom kettő. Ennek bizonyítására, csak megnézzük a szép szállás itt látható. Lágy, barátságos, és csak egy kicsit túlzásba: tökéletesen romantikus.

gyönyörű Fejtámla

Ha azt szeretnénk, hogy hozzá csak egy romantikus kapcsolatot a hálószobába, hogy egy díszes fejtámla. Plüss kárpit, pazar design, kiemelkedő szín és elbűvölő stílusa teszi a kopjafa itt látható a győztes, de vannak szinte végtelen lehetőségek állnak rendelkezésre. Ne feledd, hogy a romantikus fejtámla kell nyilatkozatot tenni; egy egyszerű kopjafa működik sok más díszítő stílus, de nem ez.

baldachinos ágy

Kevés dolog mondjuk romantikusabb, mint egy baldachinos ágy. Akár inkább a teljes mennyezet, amely lezárja az egész ágy, vagy csak egy leheletnyi lombkorona ilyen az egyik itt látható, van valami tagadhatatlanul érzéki körülbelül selymes szövet terítette körül hálóhelyiségtől. Akkor is, hogy a saját egyszerű lombkorona-függeszt nagy hímzés karika a mennyezetről feje fölött az ágy, majd csatolja a fátyolszerű anyag a karika vagy tűzéssel klipek. Rendezzük a szövet kecses kendők körül ágy fejtámla, és íme, megvan a szép megjelenés itt látható.

Régiségek

Nem kell díszíteni a teljes szoba régiségek egy romantikus stílus, és nem is kell használni valódi antik, de akkor szeretnénk legalább egy darab, vagy két tagadhatatlanul régi stílusú, díszes varázsát. Menj egy pompásan faragott ágyban, mint az egyik itt látható, vagy válasszon egy antik kisasztal vagy komód, hogy a hálószoba egy romantikus hangulatot.

karakterlánc Lights

Húr fények nem csak az ünnepekre. Ha nem szeretné, hogy csavarja el a hálószobában az élénk színek vagy villogó izzók, de egyetlen sor fehér lámpák elég romantikus. Tekerjük a fények körül a lábtartó vagy kopjafa vagy szövik át őket a függönyrúd, az ajtófélfának, vagy akár a mennyezeten át az ágyban. Kapsz egy lágy fénye hasonló gyertyafény, nem kell aggódnia, láng vagy füst. Nagyon csinos.

báránybőr Throw

Vessen egy pillantást az ágy itt látható, hogy lásd, milyen érzéki és hívogató egy kis báránybőr, a valós vagy faux lehet. Vastag és oh-so-puha-e a bőrén; ha feküdt egy báránybőr alatt az ágy vagy a padlón, nem kétséges, hogy a hálószoba az a hely a romantika.

You may also like