Skip to main content

Dnevna Soba design ideje za Book Lovers

Kljub živijo v tej digitalni dobi e-bralnike, nič v primerjavi s starostno stare izkušnje thumbing pomočjo dejanskih strani, ujetega v znani vonj papirja in črnila. Domov knjižnice in branje kotički še vedno ohranjajo svojo priljubljenost, ker, kot človeška bitja smo samo radi, da se med temi papirja banke znanja, pustolovščine in romance.

Velik dom Knjižnica zajema več sten lahko počutijo kot velik objem okoli njenega prebivalca in lahko imajo življenjsko dobo obravnave, ki omogoča lastniku, da jama v zadnjih žepih informacij; manifestacija njihovega učenja in raziskovanja. Torej, kaj je raziskati različne stile dnevne sobe za ljubitelje knjig …

Dnevna Soba design ideje za Book Lovers

Idealno mesto za namestitev posebno visok knjižnico v dnevni prostor odprt načrt je dobil, da je okoli stopnišče. Naraščajoče stopnice zagotavljajo popoln vzpon do vrha drevesa spoznanja, ki omogoča ustavi na vsaki polici na poti. Če je vaš stopnišče doma na bolj tradicionalne sorte in prostor na premijo, potem lahko še vedno uporabljajo neuporabljen prostor pod njo za svojo knjižno zbirko. Odličen Eames oblikovana vezane stol igra vlogo naglas stoli tukaj.

Naše dnevne sobe so pripravljeni na sprostitev kraj, v katerem lahko bivalni prostor z dobro knjigo ob koncu dolgega dneva, ali po leni vikend. S premikanjem kavč le malo stran od stene, v proti središču prostora, lahko dovolj prostora ustvariti za vgradnjo niza knjižnih polic za njim. Ozka knjige police ne bo povzročila veliko odštevanje površine iz prostora. Lahko ublaži videz z postavitev nekaterih okrasnih listnato notranjih sobnih rastlin predstavlja dodano interesa in različne višine.

Na knjižno polico lahko celo zgrajena na svoj Dogovorili oblikovanja s strani strokovnjakov. Lahko ustvariti surround, v katerem lahko obesite TV-sprejemnik, za takrat, ko ste končali z branjem. Ne pozabite namestiti knjižničarjev lestev za teh visokih mestih na svoj nabor edinstvenih stenske police preveč.

Te tri umetniške slike, vgrajenih pred knjižni polici, razpad banko knjig in ustvariti globino na zaslonu. Poskusite visi svojo zbirko umetniških tiskov na zunanjih robovih vaše police za nov videz. Ta možnost omogoča tudi za vas, da uživajo svoje slike brez kompromisov pri prostoru za shranjevanje, saj lahko še vedno hiša veliko vaših knjig v ozadju ljubljeni umetnine.

Mnogi ljudje morda mislijo, da preprosto nimajo prostora v dnevni sobi za veliki domači knjižnici, vendar poskusite razmišlja vsak razpoložljiv prostor. Poglej navpično in ne pozabite, da so ozke vrzeli med stvarmi, kot so okna, lahko zagotovi dovolj prostora knjiga za shranjevanje.

Dogovorili Omara je lahko vgrajen v kapi, je velika možnost, če živi pod strope pobočjih. Strateško dani namizne svetilke ustvarjajo različne spote za branje.

Če nimate rezervnega denarja za ad hoc knjižni polici, potem obstaja veliko veliko plavajoče ali prostostoječi možnosti, kot so te IKEA tisti, ki krasijo skandinavske dnevne sobe.

Če imate malo trdno DIY znanja, bi lahko celo namestite sami, da se prilega neuporabljeno nerodno prostor v vašem domu.

Ta visok Omara daje veliko globine, obresti in toploto za dolgo svetlo sobo. Knjige ustvariti lepo funkcijo zidu, tako kot potiskane ozadje ali leseni opaž se lahko stori, pri čemer ima tudi dodatno prednost, da so koristne.

Na knjižno polico lahko ustvarite tudi priročen in privlačen plavajoči razdelitvi zid na odseku do posebej dolgo sobo, coniranje eno območje od naslednjega.

V tej sobi knjižnici dnevni vidimo artefakte in dragocene spominke peppering na knjižni polici, da bi prekinil do morja knjig.

Temno siva police sistem ustvarja prefinjen videz.

Clever LED osvetlitev lahko spremeni videz vašega knjižnice police dogovora.

Lahko bi izločiti samo svoje okrasne predmete iz vašega doma knjižnice steno. Ta prikaz je okusna kombinacija steklenih vrči, zamotan vaze in geometrijskih skulptur.

You may also like