Skip to main content

Easy Kitchen Wall Sisustusideoita

Easy Kitchen Wall SisustusideoitaRakastatko katsellut uusinta muotoilua aikakauslehtiä keittiö koristelu ideoita, mutta ei ole aikaa tai budjetin merkittävä uudistaa? Meillä joitakin nopea ja helppo koristelu vinkkejä antaa oman keittiön päivityksen arvoinen kotiin lehden. Parasta on, että nämä keittiön sisustuksen ideoita voi yhdistellä kauniisti – käyttää yhtä tai muutamaa yhdessä.

Me luonnollisesti nähdä asiat silmien tasolla ensimmäinen, ja yksi havaittavia muutoksia voit tehdä on sisustaa keittiön seinät. Useimmat keittiö koristelu pyrkimyksiä sijoitetaan laitteita, työtasot ja ruoanlaitto vempaimia. Mutta seinät ovat jossa voit tehdä suuren vaikutuksen helpon DIY projekti.

Ole nopea vilkaisu keittiöön. Mitä näet ensin? Likainen, tylsä ​​seinään? Tai pahempaa, vanhentunut faux maalaus täydellinen muratti tai hedelmillä-aiheisia sapluuna toimii? On aika tehdä muutoksia.

Päivittää keittiön seinä sisustus helposti, muotoilu-savvy muutokset muuttavat ruoanlaitto ja illallisella. Täällä on 5 keittiön sisustuksen ideoita, jotka vievät oman keittiön seinät välillä väsynyt innoittamana:

1. Kolmen väripaletti

Väri on yksi nopeimmista ja edullisia tapoja päivittää huoneeseen. Mutta suuri keittiön seinä värit eivät tapahdu sattumalta. Salaisuus on kolmen värin paletti:

Väri 1 : Olemassa keittiö väri, jota ei voi muuttaa. Tämä voi olla väriä työtaso tai kaapit.

Color 2 : neutraali valintasi. Käyttää sitä uuden keittiön seinän väri, joka täydentää väri 1. Se tulee toimimaan sisustukseen taustalla.

Väri 3 : väri, joka tekee keittiön ainutlaatuinen. Se on usein rohkea ja odottamaton värin, joka toimii paletti. Väri 3 lisätään pop omassa keittiössä. Käytä sitä lausuman pala tarvikkeille, kuten baarituolit, maljakoita tai astioita.

Paras tapa löytää täydellinen kolmen väripaletti on napata maali tilkkuja sävyt haluat ja sekoita niitä ympäri kunnes olet tyytyväinen yhdistelmän. Kun löydät allekirjoituksen kolmen väripaletin, pitää joukko maalin pelimerkkejä kätevä lisävaruste ostoksia.

2. Paras Keittiö Sisustusideoita Aloita Focal Point

Yritä nähdä nykyisen keittiön sisustus tapaa kävijä voisi katsella sitä ensimmäistä kertaa. Törmätä keittiöön ja miettiä, mitä huomaa. On ensimmäinen asia, näet jotain haluat? Jos ei, mikä olisit mieluummin huomaa ensin? Tee, että paikalla ja lähimmän seinän oman keskipisteenä.

Painopisteet ovat katseenvangitsija ja visuaalisesti hyppää ulos sinua. Verrattuna muuhun keittiön keskipiste on rohkea ja ainutlaatuinen. Luoda keskipiste seinään omassa keittiössä, kokeile näitä tekniikoita:

  • Maalaa polttoväli seinä rohkea varjossa valitsit oman keittiön kolmen väripaletti
  • Ripustaa suuri pala taidetta keskipiste seinään
  • Käyttää kuvioitu, kuvioitu, tai vibrantly värinen tapetti

Ole peloton kun pukeutumalla oman keskipisteenä – se on vain yksi seinä.

3. hyllykkö – uusin suuntaus keittiön seinällä sisustus

Jos olet päivittänyt keittiö koristelu tuoreita, muoti-eteenpäin värit ja polttovälin seinä, on aika lisätä kerroksia. Uusin suuntaus keittiön suunnittelu on hyllykkö, eikä kaappeja. Tämä ilme vaalenee keittiö ylös luomalla visuaalisia tilaa, mutta vaatii voit piilottaa kaikki Tupperware ja ristiriitaiset lasit vähemmän kaapit.

Sen sijaan, että repiminen oma yläkaapit, kokeile päivittää keittiön seinä sisustus asettamalla yksi tai kaksi kelluvaa hyllyä avoimeen seinään. Kelluva hyllyt tulevat monet tyylit ja ovat helppoja asentaa. Pidä kelluva hylly näyttö kohteita minimaalinen ja sävy sävyyn lehti- valmis ilmeen.

Isompi muutos, ota ovet pois yksi tai kaksi keittiön kaapit ja maalata tai tapetoida Kaapin takaosassa. Sinulla on nyt uusi avoin näyttö hylly. Antaa uuden näytön käyttöikää, lisää LED-kabinetti valaistus korostaa kohteita. Akkukäyttöinen valot ovat käytettävissä, jos kaappi johdotus on kysymys.

4. Huolellisesti kuraattorina keittiön seinällä Suunnittelu

Aseta keittiön toisistaan ​​lisäämällä koskettaa persoonallisuuttasi. Galleria seinä kokoelmat ovat suosittuja suunnittelijoiden ja lehtiä, koska ne ovat ainutlaatuisia ja tehdä tylsä ​​seinän mielenkiintoinen. Kerää suosikkiesineitäsi yhteen ja käyttää niitä keittiön seinä sisustus.

Moderni keittiö koristelu ideoita gallerian seinään kokoelma sisältää:

  • Kehystetty levynkannet
  • korit
  • Kehystetty tapetti tai kangas tilkkuja
  • vuosikerta astiat
  • Tyhjät antiikki kehykset eri muotoisia ja kokoisia
  • Erilaisia ​​peilien

Ei ole olemassa absoluuttista suunnittelisi luomaan keittiön gallerian seinälle. Symmetrinen, kuvioidut tai freestyle sijoittaminen ovat kaikki hyviä lähestymistapoja. Ajan säästämiseksi (ja ylimääräiset naulanreikää seinään), järjestää keräys lattialle ennen roikkuu paras välit ja sijoittelun.

5. Muokkaa keittiösi seinä liitutaulumaalilla

Tölkki mustaa liitutaulumaalilla on edullinen ja hyvä tapa pukeutua aksentti seinään omassa keittiössä. Musta on rohkea, silmäänpistävä seinän väri ja täydellisen taustan muuttuvien liitu taidetta.

Jos olet poissa seinätilaa, oven tai kaapin pinta on toinen suuri liitutaulu (ja päivällinen valikko) tekeillä. Muista kerros. Kelluva hylly tai gallerian seinälle kokoelman oman liitutaulu seinään lisää ainutlaatuista ulkonäköä uuden innoittamana keittiön seinät.

You may also like