Skip to main content

Keittiö uudistaa ideoita, maksaa pois

Keittiöt ovat paikka ravintoa ja sosiaalisuutta. Ruoka, perheen ja ystävien seurustella luo voittavan yhdistelmän. Joten on erittäin järkevää, että remodels kovin usein suunnattu keittiöön. Mutta entä ajatellut keittiön pitkällä aikavälillä mielessä investoinneissa ja palata? Tuleeko keittiö uudistaa projekteja olla positiivinen vaikutus kodin arvoa tai he heikentää niiden arvo?

Maksimoida taloudellinen tuotto keittiön remodels, pitää perusasiat mielessä ja välttää trendejä. Trendit ovat hauskoja, mutta ostajat ovat enemmän tietoa kuin koskaan, ja aseta suurempi merkitys kiinteille elementtejä, kuten laskurit, kaapit, ja hyvä valaistus.

Yksi asia on muistaa, että kalliilla keittiö remodels eivät automaattisesti kääntää korkeaa tuottoa. Vaikka ostajat voivat pidä remodels suuressa arvossa, alkuinvestointeja saattaa osoittautua niin paljon, että niitä voi olla vaikea maksaa se pois.

Paint keittiösi innoittamana Väri

Paint keittiösi innoittamana Väri

Väri on suola keittiön elämän. Poiminta täydellinen väri ei vain tekee vilkas, miellyttävä tilaa, mutta se on yksi ajatus, joka voi edullisesti palauttaa suuri arvo. Saat hieman enemmän kuin kustannukset maalien ja muutamia työkaluja, voit aikuinen dial up wow tekijä oman keittiön. Pidä se ajaton ja perinteiset all-valkoinen keittiö väritys. Tai ottaa päinvastainen tack ja lähteä tyylikäs musta keittiö. Feng Shui-vaikutteita keittiö värit pitää asiat viileä, rento, ja neutraaleja. Mitään aiheita täällä; väriä keittiön sanelee vain mielikuvitus.

Päivitä Keittiönkaapit

Yksi sana et koskaan halua kuulla keittiön kaapit: päivätty. Joten houkutella maksimiarvo omassa keittiössä uudistaa, laita kaapit yläreunassa listasi.

Päivittää keittiön kaapit ei aina tarvitse tarkoittaa revittiin pois ja korvaamalla nykyinen kaapit, vaikka joissakin kiinteistömarkkinoilla, täysi vaihto voi olla tarpeen. Päivittää keittiö voi olla yhtä yksinkertaista ja edullista kuin maalaus kaapit. Tai käyttää luovaa kyljykset hauskaa, edullisia keittiö Kunnosta kuten käsityönä puisessa vetää.

Tehostettava sekä kustannuksiltaan ja ostajan valitus, on kaappi refacing. Refacing tarkoittaa korvaa kabinettien visuaalisesti näkyvin alueella, kaapin ovet ja etusarjat. Teknikko koskee todellinen puuviilulla puolelle kaapin laatikot. Silauksen, joka vetää hanketta yhdessä: uusi kaappi kalusteet.

Add herättävä backsplash

Silmäänpistävä backsplash

Keittiö backsplash on ihanteellinen elementti lisätä tai päivittää investointien näkökulmasta, koska alkuperäinen hinta on alhainen, kun visuaalinen vaikutus on suuri. Alhainen hinta lisäämällä backsplash on johtuen siitä, että useimmat backsplashes ovat tee-se-itse. Hohtava lasia tai metallia laatat ovat varmasti herättää huomiota, ja useimmat voidaan itse asentaa vain vähän laatoitus osaamista. Tai pitää hinnan jopa alhaisempi helposti toimeentulevia, luova tee-se-itse backsplash hakata jotka voidaan suorittaa päivän tai kaksi: tapetti, laatta tarrat, laminaattilattia lankkuja tai viilu kivi.

Asenna Upea kvartsi työtasot

Joukossa keittiön työtasot, laminaatti, betoni, ruostumaton teräs, kiinteälle alustalle, ja monet muut vie “paras työtaso” status. Mutta yksi työtaso materiaalia aina antisuunnitelmat: kvartsi työtasot. Hybridi mineraalien ja hartsit, kvartsi on lähes täydellinen materiaali työtasot. Se näyttää luonnonkivi, mutta on vaikeampaa kuin luonnonkivi. Se on yhtä läpäisemätön kuin kiinteää pintaa, mutta se ei naarmuta kuin kiinteää pintaa. Tämä kameleontti pinnat voivat ottaa erilaisia ​​persoonia, myös käyttöön kaiken perinteinen kivi-ulkonäkönsä trendikäs ja teollisuuden ulkoasun betonia. Kvartsi työtasot ovat kalliita, joten varmista kodin odotettu myyntihinta voi tukea tätä päivitystä.

Hang upeita kaulakoru valot

Keittiön valaistus, usein huomiotta, ansaitsee valokeilaan. Ei ainoastaan ​​hyvin suunniteltu valaistus paketti valaista kaunis keittiö, valaistus itse voi tulla kohde huomiota. Päinvastoin kuin muut keittiön valmiustilassa, upotettu valaistus, riipus valaistus ilmoittaa itsensä eteen ja keskelle.

Keittiöllä riipukset, paras neuvo on mennä iso ja rohkea. Mutta varmasti mittakaavassa koko riipuksia keittiön, ja välttää ylivoimainen tilaa.

You may also like