Skip to main content

Kaunis Scandinavian Keittiöt Suunnittelu: Ideat & Inspiraatio

Eklektinen ja ah-niin-tyylikäs, Scandinavian teema ulottuu useimpiin olohuone, ruokailutila ja makuutilat – mutta keittiö on, jos se todella tulee ulos loistaa. Askel sisällä keittiöt näiden viidenkymmenen kodeissa näkyy Skandinavian voi olla paljon muutakin kuin valkoiset seinät, puulattiat ja vuorattu laatoitus. Täällä, kirkkaat sinappi kalusteet ja ruudullinen lattiat täyttävät haaveileva pastellit ja lohko monochromes. Kaavain kehykset ja hienompi elementtejä tuuli laatikoita ympäri penkit, ja cubby reikiä noin koristeet. Kasvillisuuden roikkuu ja piilottaa samanaikaisesti, tuulahdus raikasta ilmaa kevyt ja ilmava tiloihin. Otamme kiertue nähdä.

valo puulattia valkoinen tiili skandinaavinen keittiö

Valkoinen tiili ja kalusteet avata kevyt ja valoisa tila täynnä valkoinen tarvikkeet, keskeinen puinen pöytä, musta kaavain jalat ja valaistus.

Scandinavian keittiö vaaleaa puuta valkoinen yksinkertainen pyöreä ominaisuudet

Valaistu naamioitu lamppu, tämä keittiö lisää Skandinavian kanssa pastellinsininen kalusteet, vaaleasta puusta, tavallinen valkoinen hyllyt ja klassinen SMEG.

yksinkertainen keittiö valkoinen ja puu Scandinavian

Stensiilit luoda merkki Tuolinjalat ja eri muotoisia pudota valaistus. Laaja ruudut valkoista ja puun muoto muotoja, kun taas perinteiset Scandinavian elementtejä kurkistamaan valkoinen tiili.

valkoinen tiiliseinä penkki hyllyt Scandinavian keittiö

Tuo musta Skandinaviaan ranskalaiset kalusteet tummempi sävy. Kromi jääkaappi ja uuni tehdä klassinen valkoinen ja puun nykyaikainen.

Skandinavian keittiö vihreä ja sininen tuolit musta ja valkoinen laatat

Tee ohuesti vuorattu laatat ominaisuus kaupunkiympäristössä viidakkotunnelmaa. Tämä keittiö sekoittaa sen kanssa musta SMEG ja kalusteet, roikkuu kasveja ja yhteensopimattomien koulupoikana tuolit.

rento Skandinavian keittiö raidallinen matto koulupoika tuolit

Skandinavian on yksinkertainen riitä toimimaan minimaalinen. Puulattiat ja valkoinen kaakeloitu sisääntulo tavata raidallinen matto, laaja-paned kaapit ja kuoleman tähti-tyyliä lamppu.

Kotelo koristeet puuta, tämä tila tihkuu puhtaan valkoinen tilaa. Harmaa slingback, yksinkertainen esimerkki ja sifonki verhot istua sivuun.

Kotelo koristeet puuta, tämä tila tihkuu puhtaan valkoinen tilaa. Harmaa slingback, yksinkertainen esimerkki ja sifonki verhot istua sivuun.

tavallinen valkoinen kalusteet kromi Hotellissa on skandinaavisen keittiön

Go minimalistinen leveillä, valkoiset kalusteet kanssa ponnahtaa kromia. Ranskalainen ikkuna ja roikkuu kasvien käyttöön luontoa.

Luoda entistä luonnollinen tunne kevyempiä puun sävyt. Enemmän ruukkukasveja levittää ja piiloutuvat harmaa aksentti suurikokoiset liuskekivi laatoitus.

studio keittiö kaikki valkoiset minimalistinen

Muoto muodot yksinkertainen valkoinen, että pienempään tilaan. Tämä keittiö tuulet ympärillä täysin valkoinen liesi, tuuletin ja penkki lisätä valoa huoneeseen.

paljain Scandinavian keittiön valkoinen laattalattia avoin musta lasiluukulla

Karkea elementit käyttöön maalaismainen tunnelma. Valkoinen penkit, istuimet ja lattiat toivottaa kuvioitu seinät, karkea puinen pöytä ja pilari. Dome Yhden Valo on ruokailu riipus käytetään tässä ja Caravaggio, keittiö riipus.

valkoinen ja puu keittiö minimalistinen kaavain ulosteet

Pidä se makea hunajakenno yksityiskohtaisesti, pisteen ero mistään Scandinavian keittiöön. Kevyt verho aallot valkoisen-elementit ja huolellinen lämmin-puinen reunus. Kaksi keittiö baarituolit ja lyhty pelata stencilling.

Scandinavian yksivärinen keittiö musta aksentti valkoinen jääkaappi

Istuu marmori kerroksessa sijaitseva Scandinavian jäljittelevät tila tuo eleganssin kaareva valkoista tuolia, ohut-leimattua pöydät ja yksinkertainen valkoinen valo. Liitutauluna paneeli vihjaa kapina.

innostava lainaus liitutaululle seinälle Skandinavian keittiö

Taululle voi myös ulottua tilaa. Valkoinen kalusteet musta tulo näyttää riittävän tilavia laa suurien Calligraphic kirjoittamista, tuolit ja pyörä. Musta seinän soittaa samaa temppua on suuret, neliö ikkunat.

You may also like