Skip to main content

Tyylikäs keittiön kaappiin Päivitykset valoisa ja hienostunut keittiö

Tyylikäs keittiön kaappiin Päivitykset valoisa ja hienostunut keittiö

Keittiön kaapit sävyn loput keittiön. Jos sinulla on avoin pohjaratkaisu, niillä on myös suuri vaikutus koko rakenteen kodin. Päivittäminen keittiökaappien voi lisätä merkittävästi wow tekijä huoneeseen tai jopa koko kodin. Saat myös suuri tuoton sijoitetulle pääomalle.

Mukaan Kustannus vs. Arvo Raportti 2015, laajuudesta riippuen keittiön projektin, voit odottaa 67-80% tuoton sijoitetulle pääomalle. Joten ottaa ratkaiseva askel ja käännä eniten käytetty kodin huoneeseen omalle ehdoton suosikki tilaa!

Kokeile Rohkea, Odottamaton väri

Useimmat keittiön kaapit ovat joitakin vaihtelua puupetsiä tai nyttemmin yksinkertaisesti valkoinen tai musta. Harkita enemmän odottamaton suunnittelu valinta keittiön valitsemalla rohkea väri sileäksi, kuten nämä liukas poltettu oranssi kaapit.

Pidä loput suunnittelua paletti neutraali niin, että kaapit voi antaa lausunnon ilman ylivoimainen tilaa. Pari rapeaksi ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ja laitteet modernin ilmeen kanssa ton persoonallisuus.

Maksimoida Vertical Space Bright White

Jos sinulla on korkea katto, tai vain haluavat luoda illuusion korkeat katot, tutustu kirkkaan valkoinen pitkä keittiön kaapit.

Riippuen laadusta nykyistä kaapit, tämä voi olla DIY projekti, jonka voit ottaa yksinkertaisesti maalaus ja päivittäminen laitteisto tehdä keittiön näyttää enemmän hyväpalkkainen. Lisää kruunuvalukeikkauksen jossa kaapit täyttävät kattoon luomaan saumattoman ilmeen.

Yhdistä erilaisia ​​materiaaleja ja Käytä Valaistus Korosta Kertaluonteiset erät

Jos pidät siisti ulkonäkö lasi kaapin ovet, mutta eivät uskalla et pidä siistinä tarpeeksi keittiö on sisällön kaapit jatkuva näyttö, on kompromissi.

Vaihda muutama kaapin ovet lasilla insertit tehdä keittiön ilmeen avoimempi ja esitellä kohteita että rakastat, kuten vuosikerta teekupit, hieno posliini, tai suosikki sinivihreä levyjä, jotka lisäävät suuri pop väriä keittiöön.

Lisätä yksinkertainen valaistus kaappien esittelemiseen kertaluonteisia eriä, samalla keittiön tuntuu kirkkaampi, suurempia, ja miellyttävämpi.

Valitse Päivitetty versio perinteisestä Puukuidut Kaapit

Useimmat puun syyt kaapit voi tehdä talon ilmeen hyvin päivätty. Mutta ei tarvitse luopua niistä kaikista. Voit silti nauttia kestävyyttä ja lämpöä puu kaapit ja pitää tilan etsivät nykyaikaista vain valitsemalla modernimpi viimeistely.

Nämä puiset kaapit loihtia pehmeän maalaismainen tunnelma kierrätysmateriaalia puuta. Niiden moniulotteinen väri antaa haalistua katsoa kaukaa, kun taas sileäksi, lasihyllyt, ja kirkkaan valkoinen työtasot auttaa tilan ilmeen kevyt ja moderni.

Luo Feast Your Eyes sekä oman Vatsa

Jos sinulla on intohimo ruoanlaittoon ja viihdyttävä, se luultavasti näkyy omassa keittiötarvikkeita. Älä peitä kaunista tarjoiluun tai fancy uuden keittiön vempaimia takana tumma, raskaat kaapin ovet.

Muuntaa kaikki kaapin ovet lasia luoda avoin tila, joka esittelee kaikki kulinaarisia. Vitriinien kääntää keittiö- osaksi taidetta, joten värit ja kuviot astiat tulee yhtä tärkeää suunnittelun valintoja kuin seinän väri tai backsplash.

Vitriinien pakota pysyvät järjestyksessä – ainakin silloin, kun yritys on tulossa – välttyisi todistamaan epäjärjestys aina annat keittiöön. He myös paljon helpompaa vieraille navigoida omassa keittiössä.

You may also like