Skip to main content

Paras Keittiö piirimalliin Kotiin

Jokaisella on erilaiset tarpeet heidän keittiö tilaa. Joten miten voit päättää paras ulkoasu ottamatta huomioon tekijät, kuten kokin tarpeet, vai et halua keittiön olla sosiaalinen keskus ja tarve lähellä ruokailupaikka? Kaikki nämä tekijät akuutisti pelata oman päätöksensä remontoida keittiön tapaan yhdestä kaavasta toiseen asettelua.

Silti lopulta, se on usein käytettävissä keittiö tilaa, joka määrää asettelua. Ellei sinun on erikoisvalmisteinen kotiin, se on tietty määrä ja järjestely tilaa, jossa sinua kohti asettelua. Tutustu perustyyppiä keittiön asetteluja käytettävissä enemmistön koteja, ja miten voit tehdä muutoksia näissä kaavoihin, jotta ne olisivat visuaalisesti houkutteleva ja toimiva.

Käytävä-Style tai Keittiötilaan

Käytävä-tyyliä tai Keittiötilaan - Paras Keittiö piirimalliin Kotiin

Käytävä-keittiö koostuu kahdesta rinnakkaisesta seinät, jotka ovat noin 48 tuumaa erilleen toisistaan ​​sen jälkeen, kun kaapit on asennettu. Käytävä Keittiö on tiukka, kapea tila löytyy usein asuntoyhtiöitä, asunnot ja pieni yhden perheen asuntoja.

Plussat

Näkökulmasta keittiön toimintojen käytävällä tyyli ulkoasu on hyödyllistä, koska kaikki keskeistä Palvelut ovat lähietäisyydeltä.

Käytävä-style keittiöt ovat piilossa, jää enemmän lattiatilaa kotona käytettävissä muuhun toimintaan.

Haittoja

Eräs päätoimittaja haitta käytävän keittiöt on, että ne ovat vain keittiöt. Tiukan väli, on mahdotonta sovittaa ruokailutila ja keittiö saari keittiössä. Kuitenkin johtuen pieni etäisyys kahden rinnakkaisen laskurit, ei ole tarvetta saari.

Käytävä-style keittiöissä on huono jälleenmyyntiarvo jos koti on riittävän tilava suurempi keittiö.

L-muotoinen keittiö asettelu

L-muotoinen keittiö asettelu

L-muotoinen keittiö layout on klassinen muotoilu tyydyttää eniten keskisuurten koteja ja sitä on käytetty menestyksellisesti vuosikymmeniä. Muodostavat kirjaimella “L”, kaapit ulottuvat kahteen suuntaan, usein yksi osa kaappien pitempi kuin toinen osa.

Plussat

Tämä asettelu käytetään käsitettä keittiö kolmio, jossa työnkulku on järjestetty suunnilleen kolmion muotoinen välillä liesi, jääkaappi, ja pesuallas. Vaikka tämä ei ole ainoa ulkoasu hyödyntää keittiön kolmion, L-muotoinen layout on kaikkein kompakti ja kustannustehokas suunnittelu, joka käyttää keittiön kolmio.

Tämä asettelu avaa lattiatilaa lisäämällä ruokailutilassa tai saari.

Monet keittiön kaappiin valmistajat ovat sarjaa Hyväksytty alustan ja seinän kaapit, jotka muodostavat perustan L-muotoinen keittiö suunnittelu.

Haittoja

Kaappitilaa nurkassa on syvä ja vaikea päästä. Siksi nurkka kaappitilaa päätyy arkiston vanha astiat, purkit ja muut vähän käytettyjen kohteita. Yksi tapa torjua tämä ongelma on asentaa laiska susan pyöräillä kohteita koko tämän syvä tila.

Yhden Wall Kitchen asettelu

Yhden seinän keittiön ulkoasun suunnittelu on niin perus kuin se saa. Tämä malli on täydellinen pitkiä ja ahtaisiin tiloihin. Kaiken keittiö, kaapit, pesuallas, jääkaappi, liesi ja astianpesukone, keskittyy yhteen pitkään seinään.

Plussat

Yhden seinän keittiö asetteluja on helppo suunnitella ja asentaa.

Suhteessa korkeat kustannukset keittiö remodels, yhden seinämän muotoilu on melko edullinen, koska se käyttää vähemmän kaapit.

Vaikka se ei käytä klassinen keittiö kolmio, sen lineaarinen suunnittelu voidaan edelleen esteettömän liikenteen sujuvuutta.

Haittoja

Counter tilaa on erittäin rajoitettu. Tämä ongelma voidaan lieventää asentamalla keittiösaarekkeen käynnissä rinnakkain kaapit.

Keittiö palvelut ovat toisistaan ​​kauempana toisistaan ​​kuin muunlaisiin kaavoista.

U-muotoinen keittiö ulkoasun suunnittelu

U-muotoinen keittiö layout koostuu kolmesta osasta emäksen kaappien muodostava kehä tilaa, jonka toinen pää on avoin. U-muotoinen layout tarvitsee kolme käytettävissä seiniä niin, että se voidaan toteuttaa. Vaihtoehtoisesti sen sijaan kolmas seinä, voit suorittaa niemimaalla ulospäin. Tämä niemimaa voi koostua pohja kaapit ja työtaso.

Plussat

U-muotoinen keittiö layout on ylivoimainen moniin muihin ulkoasuja koska se ahtaa enemmän palveluita osaksi avaruuteen.

Tämä keittiö asettelu mahdollistaa enemmän ylemmän seinäkaapit kuin muiden kaavoista.

Haittoja

U-muotoinen keittiö ulkoasuja muodostavat umpikujaan joka pysähtyy liikennevirta sisällä kotiin.

Ellei sinulla ole riittävästi tilaa, se voi olla vaikea puristaa riittävän suuri ja todella toimiva keittiö saari osaksi U-muotoinen keittiö suunnittelu.

You may also like