Skip to main content

Industrijska slog Dnevna soba Design: Bistvene Guide

Nič ne piše lahkotno ohladi in enostavno vzdrževanje kot za industrijsko-style dnevna soba. Izpostavljeni opečne stene pozdravijo črno-bele tipografske izpise, tovarne okna izpolnjujejo Shaggy odeje, in železo cevovodov naleti bezobziran lesena tla ustvariti življenjske prostore, ki so videti povsem vrgli skupaj. Izkoristite svoj notranji knjižni molj, ki ga piling tovarniške strope visoke s knjigami. Vbrizgajte Prim in ustrezno podrobno, udobni kavči in lepe luči utrjevalce v prostor podložen v beton. Prižgati ogenj sredi vaši dnevni sobi, ki prebiva v bakra in stekla. Oblikujte svojo industrijsko-style notranjost, tako, da se branje preko našega bivalni vodnika.

Izkoristite betonskih zidov, ki so jih interspersing z lesom in skrilavca. To je veliko teksture stanovanje ohranja preprosto z uporabo samo rjava, siva, črna in zelena v svoji paleti barv. Kamera luči in lesena vzletno-pristajalne steze vodijo na način, medtem ko daljša obeski bingljajo v kuhinji. Blok kavč in lesen-zaboj klubska mizica ponuja prostor za počitek, medtem ko novejše gajbe zagotavlja vgrajen varnostni nasprotno. Black, Tabla, posestnik teksture bo prostor videti obrabljena in raztrgana, kot projektor TV skrbi za sodobne potrebe.

Ustvarite temno in sanjskega industrijsko dom dekor razpoloženje. Ta visokim stropom prostora obrne vlogo kot poliranega lesa linij strop, grobo beton tla. Mehka rjavo L kavč zagotavlja sedež, ujemanje lesene tone knjižni polici zadaj. Vrstama črnega regale dodamo zraku intelektualizma, izogibanju umetniško delo. Matričen podrobnosti v klubsko mizico na eno kolo, vrstic razsvetljavo in stopnišče dodamo zaključna dotakne.

Industrijska dnevna soba ni nujno, da je rjave in sive. Ta manjši prostor prinaša pridihom limone, ki tvori povzetke in slinking mačka v kuhinji. Črna prešite kavč ponuja udobje pred poslikano opeke v istem odtenku. Lahka lesena tla ustvarjajo toplino sredi betona in sive, saj so gostje pripeljala do sodobnega plošče požara.

srečo, da živi na podstrešju? Uporabite svoje visoke tovarniške okna polni učinek. Nedokončane betonske stene in lesena tla zagotavljajo industrijske platno za drzne, sodobne Turki, elegantno sivo stojnica stoli in eklektično jedilno mizo. Elementi smetane dot prostor v lebdi svetilke, preprostih knjižne police in jedilno mizo okraske. Seznanjene z belimi špirovci in drugačna, teksture odeje, njena visoka okna sijalo na prostor tako za industrijo in moderno.

Imajo zgornjo mejo, ki se razteza v dveh nadstropjih? Naredite okna malo širše, beton privit in tirnice železo, in imaš zmagovalca, kot je ta classy bivalnega prostora. Zrcaljenje stavbnega pohištva, geometrijski luč visi nizko s stropa, risanje oko na svojih dveh verig. Velik, zračen prostor omogoča črno za poper uokvirjena umetnine, sedenje in odeje, medtem ko so izpostavljeni opečne stene prinese barvo. Edinstvene najdbe v rumenem nojevega jajca, zlati teleskop in smeti, pločevinke pot dodate osebni slog.

Želite ustvariti dve nadstropji, kjer imate samo eno? Poskrbite, kot je ta dnevna soba in gradnjo jekleno stopnišče na hoduljah. z visokimi stropi v privito betona okvirjem, spiralno stopnišče zvije na plen, ki ga spusti obeski na poti osvetljeno. Nizka, usnje cubby stoli, abstraktna gangster pes in preprost potted drevo Lukavost videz.

Želite ustvariti dve nadstropji, kjer imate samo eno? Poskrbite, kot je ta dnevna soba in gradnjo jekleno stopnišče na hoduljah. z visokimi stropi v privito betona okvirjem, spiralno stopnišče zvije na plen, ki ga spusti obeski na poti osvetljeno. Nizka, usnje cubby stoli, abstraktna gangster pes in preprost potted drevo Lukavost videz.

Industrijski prostori ne bi bilo treba biti ločeni. Ta bivalni prostor, kuhinjo in spalnico področje uporabe jekla, stekla in poliranega lesa ustvariti utrip sodobne tovarne. Stropne špirovci, kavč okvirji, stopnišča in kuhinjski stoli premešamo lesa s kovino. Skozi uncannily-visok vhod, tla razkriva veliko dozirne cevi, impresivno pod stezo stekla. Križni hodnik ideje žarnic tvorijo lestenec in rob vzdolž vzletno-pristajalne steze, zasveti prostor poleg tovarniške okna.

Vzemite industrijsko dnevno sobo navzdol ravni. Ta prostor se ohranja čist in prefinjen v terakote, sivi in ​​svetlo lesenih odtenkih. Factory okna izpolnjujejo oči v oči z abstraktno morja. Poliran beton ima terakota usnja z belimi in lesene mize izpolnjeni, svoje jeklene noge vezanje v sodobnih elementov. Lončnice poleg hark nazaj k naravi.

Podarite svoji Lounge je artsy videz. Pod a konkretnih stropa in zvijanje prezračevalni ventilatorji, A prepreden čez lesena tla ima različne art deco predmetov. Črna pes kipec varuje drevoredom balkon. Prešite belo usnje kavč in lestenci dodate razkošje, medtem ko je pisano nadstropje decal vezi črno-bele v. Končna fuzija leži na Kitajskem kabinet, industrijsko v jeklen okvir, tradicionalni v svojih izdelkov.

Ta industrijska bivalni nosi sproščeno, skladišče vibe. Blede ozadje sedi poleg pobeljene špirovci in izpostavljen opeke, ki ustvarja velike prostranstva, ki se naslanja odtisov pomešane. Dve sivi usnjeni kavči potisnite nad opraskan preprogo, medtem ko Društvo edinstvenih talne svetilke da gledam zadaj.

Ustvari ogenj sredi svojega bivalni prostor. Ta bivalni uporablja rjavo in sivo lesa z škropljenje opeke za hišo inovativno sodobno kamin. Osrednja središče ograjo v sobi, bakra cevi ohranja občutek za industrijo, medtem ko je v enem kosu S-stol, turško preprogo, turkizna L-sedežna in obesek svetilka prinašajo elemente iz 70-ih.

Želite sobo obloženi s knjižne police? Ta industrijska notranja eschews slike za pisano obliki knjig, ki linijsko dve plati dveh opečne stene. Siva tvid bivalni set in nizko navzdol miza dodati pogovor, medtem ko je oranžno-dovod kupola obesek in buči ogenj prinašajo toplino. Red elementi v semiša branje stol in češnjev cvet mešanico v barvah.

You may also like