Skip to main content

Fantastiska Black & White matsalar som arbetar deras Monokrom magiska

En integrerad plats för alla familjer middag, matsalen en viktig – men ofta förbisedd – del av hemmet. Fylla utrymmet mellan vardagsrum och kök, fungerar den ofta som design mellanhand, inte leda. Använda monokrom interiör ledtrådar kan ge din matsal framträdande. Släpp ett uttalande ljuskrona över mitten av matbordet, som markerar platsen för att äta och skratt. Forma utrymme med ovanligt böjda stolar runt ett bord i en modern finish. Måla väggarna i film noir nyanser för att skapa stämning i ditt hem centrum för underhållande. Ta en titt på våra bästa trettio matsalar att blända i svartvitt.

cirkulär hängande ljus grönska vas svartvit matrum

En cirkel markerar platsen där familjen kommer tillsammans. Detta ljus och vitt rum gör ett uttalande ljuskrona, geometriska ultra moderna stolar och poppar av levande gröna funktioner.

annorlunda vinklat trägolv svartvit matsal

Gör din design cues subtil, genom att använda texture material i matsalen. Denna rena design skapar diagonala spår i sin trägolv, cubbies i sina silikon stolar och tonade glas i en kollektiv visning av hängande mini hängande lampor.

polerade golv chiffong gardiner monokroma dining room

Alla belysning guru vet att Panton VP6 lampor är verksamheten. Dessa unika matsal berlocker kan lätt streck ett färgtema, och denna svarta polerade trägolv, vit chiffong gardin och pion gäng combo är inget undantag.

inramade tryck pod stolar monokroma matrum

En monokrom yta behöver inte vara strikt svart och vitt. Detta rum har skandinavisk stil stolar i kol och en mängd sepia utskrifter för att matcha vinflaskor och ett hänge till köket.

betongpelare slå belysning monokrom matsal

En semi hängande ljus lägger drama och konst till måltiderna. Gör en ingång för din matsal med klassiska vita borstas golv, ren möbler och en lågt hängande ljus i en ovanlig form.

stencil krona klinkergolv monokrom matsal

Olika material kan kombineras för att skapa ett rum, inte kollidera med den. Denna lilla montering av mocka stolar och ett spindelnät ljuskrona matcha färgerna i köket när du skapar visuella fokus. En pott av grönt tillägger stil.

halv kontor halv matsal monokrom äta utrymme

Matplats behöver inte alltid vara spännande. Denna träbord med träkol balkar fungerar som en läsning, frukost, studera och matsalsbord, som tunna kol hyllor linjer väggarna.

minimalistisk kamera belysning matsal monokrom

Håll det klassiska i enkla monokroma. Ett gäng tre kamera lyser strålen upp två svarta och vita paneler i detta block-färgade modernt kök design.

vit lykta svarta väggar monokroma dining room

Ingjuta din matplats med en smak av öst, med ett par gigantiska kinesiska lyktor. Omgiven av slick svarta väggar och tak, en multi-räfflad golv och rotting sockerrör stolar lägga karaktär och struktur.

lätt träbord och golv svart och vitt matsal

Vill du blanda viktorianska med en modern matplats? Använda grundläggande vita väggar, två dramatiska sammet stolar och matchande cylindriska hängen reflekterade genom en spegel.

vita franska fönster monokroma matplats

Scandinavian matsalar kan göra en monokrom konstruktion look ljus, ljus och öppen. Några franska fönster, vit målade golv och poppar av svart skåp göra detta gemensamt kök och matplats en kock dröm.

uppochned koniska lyktor betonggolv monokrom dining

Gör det mesta av en långsträckt matplats, genom att konstruera i svartvitt. Ett betonggolv binder bekymrad svarta takbjälkar, vita pod stolar och två dramatiska cylindriska ljuskronor i ett utrymme perfekt för underhållande.

träben krukväxter modern svart och vitt matplats

Små pops av trä gör svartvit varmare. Stolsbenen och blek trägolv av denna klassiska dining look stjäla showen mitt krukor av clambering grönt.

blandning av hängande lampor monokroma matrum

Middag på ungkarlslya aldrig sett bättre ut. En array med svarta berlocker dingla över en svart och vitt bord, som en minimalistisk vardagsrum och kök gör sig knappa.

horisontell hängande ljus svart och vitt äta område

Redan ett fan av vita kök? Placera pops av svart i svart cubby stolar, tak-in ljus och en stor svartvit abstrakt att göra din matplats svartvitt.

origami ljus polerad golv svartvit matplats

Håll det enkelt med en vit origami ljus över bord. Detta fungerar för frukost, lunch och middag medan en vas med blommor försöker sträcka till dess höjd. En svart trä design funktionen ger karaktär.

 

You may also like