Skip to main content

Fantastiska Farm-stil vardagsrum Tips

Lantlig stil Explained

Med en nick till det förflutna, men stadigt i nuet, lantlig stil hem design erbjuder ett trendigt sätt att uppnå en tidlös miljö. Och trots att de har gemensamma drag-liknande användning av neutrala färger och organiska material-dagens lantlig stil också innehåller moderna uppdateringar, vilket gör det en tilltalande alternativ för alla typer av husägare. Om ditt vardagsrum är i behov av omskrivningen, införliva några förändringar-öppna konceptet här, lada dörrar där-för ett utseende som är långt ifrån en storlek passar alla.

Open-Concept Farm Living Room

Bekväm öppet koncept hus vardagsrum

Lantlig stil inte alltid måste titta rustik. I själva verket är många husägare tar turn-of-the-talet hem och öppna upp inredningen att kasta naturligt ljus i deras utrymme. Detta rum av Jennifer Robbins interiörer visar hur ett öppet koncept vardagsrum och matplats, komplett med ett glas-spröjsade väggen, moderniserar en traditionell sluten i synsätt. Bekväma möbler, industriella armaturer och vertikal shiplap ger detta utrymme en bondgård känsla som inte är over-the-top.

Eclectic Farm Living Room

Färgstarka och ecletic bondgård vardagsrum

Lantlig stil är mycket anpassningsbar och kan kombineras enkelt med många andra heminredning trender. En art deco spegel och cellulära nyanser par väl med horisontell shiplap och en persisk matta för att göra denna vardagsrummet genom Judith Balis Interiors både traditionella och övergångs. Lägg till en modern soffa och soffbord för ett rent utseende som är tilltalande för ögat.

Återvunnet trä tak vardagsrum

Farm vardagsrum med stenmurar återvunnet trä tak

Införliva organiska byggmaterial till ett inre utrymme tillåter rummet att tala för sig själv. Detta rum av Kelly och Co. design visar hur man använder bondgård byggelement i ett land stenhus. Embracing de ursprungliga attribut utrymmet liknande den exponerade stenmur och trä tak möjliggör en kombination av texturer för ögat att landa på. Sedan enkel inredning och möbler modernisera utrymmet.

Traditional Farm Living Room

Classic traditionell lantlig stil vardagsrum

Lantlig stil handlar om avslappnad enkelhet och komfort. Så behöver du inte gå stort med blåst ut tak och dyra material för att spika utseendet. Detta rum, designad av Bartlett, opts för komfort över en öppen, luftig känsla. De låga tak föra värme till en kall vinter kväll och avslappnad, men ändå elegant, inredning erbjuder en “sjunka rätt” känsla. Den uppdaterade barn ombord spis, komplett med återvunna timmer, accentuerar ytterligare traditionella karaktären av rummet.

Monochromatic Farm Living Room

Ren och fräsch bondgård vardagsrum monokromatiskt

En modern stil vardagsrummet kan omvandlas till en chic bondgård reträtt genom att införliva shiplap runt eldstaden, balkar återvunnet virke och tonal möbler och tillbehör. I själva verket kan nästan alla rum (ja, även de med en 80-vibe) ges bondgård stil genom att lägga till några detaljer. Detta moderna hus vardagsrummet från designer Sophie Metz är både sofistikerade och bekväma.

Industrial Farm Living Room

Farm vardagsrum med industriell kant

Enkelheten i lantlig stil kan helt enkelt ta ett industriellt tur. Detta vardagsrum från Risinger & Co. tillåter rummets arkitektoniska detaljer för att sticka ut, och sedan kompletterar dem med moderna möbler, metallbarstolar och en utsatt spis rör. Den kohud matta ger en Western känsla, som en sömlös blandning av två stilar presenterar sig.

Samtida Farm Living Room

Bondgård med modern arkitektur och möbler

Trots nostalgi ofta förknippas med lantlig stil, älskare av modern design kan säkert fortfarande dra nytta av sina bästa egenskaper. Ta detta moderna hus vardagsrummet genom Northworks arkitekter och planerare, till exempel. Tungan och not tak säger “bondgård”, men möbler och öppna konceptet utrymmet är allt annat än.

Nybyggnad Farm Living Room

Nytt hem med lantlig stil arkitektur

Ett hus behöver inte vara historiskt till omfamna traditionell lantlig stil. Detta nybyggda hem designad av Tom Meany Architect innehåller kännetecken som en strålade tak, spröjsade fönster och en stor sten spis för att skapa ett modernt hem med bekvämligheter i en klassisk bondgård.

Föra utomhus I

Vardagsrum i modern bondgård med fällbar vägg

En anslutning till naturen är ett återkommande tema i modern bondgård design. Detta vardagsrum från Joseph Farrell Architecture har en vikbar vägg av fönster för att smälter det inre utrymmet med uteplats. Organiska element såsom jute matta och levande växter utgör ytterligare ett vardagsrum som känns fritt och obegränsat genom att sudda ut in med ut.

användning Fjäll

Familjevänligt hus vardagsrum med shipslap

Eftersom trä användes så mycket i bondgårdar i det förflutna, är shiplap paneler ett av de enklaste sätten att få stil i nya hem. Vid installation, väljer skivor som har hack och repor, eftersom de efterliknar utseendet av långtidsanvändning och framkalla en känsla av historia. I det här rummet genom Förnya Properties, de färgade trä spis mantel förskjutningar i shiplap att skapa en kontrasterande känsla.

Lägg Farm Color

Pale Blue Farm Living Room

En lätt och fräsch färgpalett är alltid ett bra val för rum bondgård stil. Men du behöver inte alltid gå vitt. Istället, införliva ljusblå i utrymmen genom manteln och bokhylla accenter. Buffalo Lumber exemplifierar detta färgval genom att kombinera det vackert med vita möbler och lätta träslag. Ljusgrå och varm havregryn fungerar också bra för en enkel och okomplicerad look.

Införliva autentiska inslag

Classic lantlig stil Införliva autentiska inslag

En del av det som gör lantlig stil så tilltalande är den komfort som kommer från delar av historien. Så varför begränsa dem? Detta vardagsrum är fylld med antiquey utsmyckningar som nödställda möbler, traditionella gård stolar och hönsnät skåp. Bläddra fastighetsförsäljningar och loppmarknader för real deal eller butik för nya tillbehör som omfamnar bondgård estetiska.

Lägg till en Tufted Sofa

Rustik stil vardagsrum med tuftade soffa

Vem säger bondgård levande kan inte erbjuda en antydan av lyx? Genom att spela med inredningen, kan du arrangera en traditionell rum för att se både bekväm och skräddarsydda. Detta hus vardagsrummet av källan rum par klassiska element med en elegant tuftade soffa för en oväntad (men mycket välkomna) finess.

Använd Barn Doors

Barn dörrar ger något utrymme en traditionell gård känsla. Plus, de är stort utrymme sparare för små rum och kan lätt dela en öppen koncept planlösning. I vissa fall, två ladugårdsdörrar är ännu bättre än en! Detta ovanligt formade rum, artighet av Edward Ira Schachner använder lada dörrar att komplimentera eldstaden och förstärka gården utseende.

 

You may also like