Skip to main content

Fantastiska sätt att dekorera med skinnmöbler

Fantastiska sätt att dekorera med skinnmöbler

Modern, samtida eller traditionell oavsett ditt hem nuvarande stil, kan skinnmöbler lägga till en tidlös, folklig och även en lyxig twist till din inredning. Hur så kanske du tänker? Från yummy karamell till levande rödbrun, läder bitar finns i mysiga färger som ger både skönhet och djup till något utrymme.

Men det betyder inte att du måste fylla ett rum med läder inredning. Allt du behöver är en soffa eller kanske en stol eller två i läder för att värma upp ett rum oavsett dess färgsättning. Ännu bättre är lika enkelt som att lägga till några dekorativa tillbehör som accent kuddar eller ett kast gör en bit av skinnmöbler matchar resten av din inredning. Ta reda på mer? Dessa idéer dela hur man piffa upp ditt utrymme med skinnmöbler.

Handvävda Leather Acapulco Chair

En handvävda läder Acapulco stol ger både stil och praktisk funktion utan att ta upp för mycket visuell plats i denna lilla vardagsrummet med Kalifornien baserade inredningsarkitekt Haley Weidenbaum. Vid sidan av träfanér konsolen, chica sätet lånar balans till rummet är mest sval färgsättning.

Franska lägenhet med skinnmöbler

Room uppvärmningen nyanser av brunt reglerna i detta Paris lägenhet vid franska inredningsarkitekt Marion Alberge. Väggarna är en mjuk nyans av mocka. Choklad bruna sofforna är otroligt inbjudande. Pops guld och gult som fåtölj och dekorativa mässing tillbehör låna rummet ljusare kontrast. En accent kudde med ett stänk av gult förstärker rummets enhetligt utseende.

Svart läder Gavel Ankare Detta sovrum

Vi älskar utrymmen som blandning traditionell stil med andra element som visas i denna sovrummet från Ashley Bell Interiors baserat i Dallas, Texas. Den svarta lädersänggavel är grunden pjäs som förankrar utrymmet. Det fungerar vackert med andra nyckel inredning inklusive midcentury köksskåp och Kilim vävda matta.

Överväga prisvärda vintage skinnmöbler

När det gäller att lura ut ett rum med unik inredning, ingenting är riktigt lika tillfredsställande som scoring Vintage möbler till fynd källaren priser. Vår favorit, till exempel, är det rödbruna läder vilstol i ett teensy vardagsrum med på Homepolish, en online heminredning service. Dess varma nyans par vackert med den orange midcentury soffan samtidigt som en dramatisk kontrast mot minty gröna väggar.

Vintage brunt läder vilstol i Moderna Vita Living Room

Vintage läder bitar lägga till varaktig stil till denna moderna nordiska vardagsrum med på Alvhem Mäkleri. Längst till höger är en 1960-talet safari läder fåtölj från svenska designern Arne Norell. I förgrunden är en 1970-talet krom tuftade läder fåtölj American designern Cy Mann. Även om stolarna är inte samma färg, eftersom de är båda brun, en neutral nyans, de arbetar i detta mestadels vit livsrum.

Mini Chesterfield Soffa i en liten lägenhet

Läder möbler finns i alla storlekar och typer. Ett typexempel, denna mini chesterfield stil soffa i en ungkarlslya från New York City designföretaget LABL Studio. Spela ut soffan lilla storlek är den stora golvlampa som liknar en gigantisk skrivbordslampa.

Mjuka en skinnsoffa med dekorativa accenter

En slank och elegant tuftade skinnsoffa gör det mesta av detta teensy vardagsrummet genom Homepolish inredningsarkitekt Candace Rein. Soffan mjuka färgen inte överbelasta den luftiga färgsättning. En faux fårskinn filt och krämig accent kuddar gör lädret möbeln ännu mer tilltalande.

Läder fjäril Chair

Denna Kalifornien lägenhet vid San Francisco design företaget IDF Studio utstrålar Scandi sval artighet av bohemiska accenter som den tidlösa läder fjäril stol.

Cognac skinnsoffa i en trendig Living Room

Här en cognac skinnsoffa är ett välkommet tillskott i detta eleganta skandinaviska vardagsrummet sett på Alvhem Mäkleri. Soffan är lila undertoner samordna med rosa och marinblå pioner tapeter. Accent kuddar i olika texturer och neutrala toner låna önskvärd kontrast.

Läder möbler i en Black Room

Heather, inredningen bloggare bakom Växande Spaces fick ombord med den svarta rummet trend. Hon säger att lacken skapat den perfekta bakgrunden för sin årgång skinnsoffa. En faux fårskinn filt, grädde matta och lummiga krukväxt all hjälp för att ta udden av de mörka färgerna.

Tiny hus med en svart skinnsoffa

En mycket trim vintage skinnsoffa är perfekt passform för denna lilla huset med inredningsarkitekt Kim Lewis från Austin, Texas. En blandning av kuddar i kontrasterande färger och texturer hjälper stora möbeln smälter in med resten av inredningen.

Uppdatera en gammal skinnsoffa med Pretty kuddar

I denna lilla neutrala vardagsrummet såg på Havenly, en online inredning service, dekorativa blå kuddar piggna till en försiktigt sliten tan skinnsoffa.

Vintage Leather Chair parat med Reproduktion Möbler

Om du är som oss, är giltig midcentury möbler av kända designers inte inom din dekorera budget. Men om du fick ha det utseende, har ingen rädsla. Den grafiska formgivaren bakom bloggen Design Attractor dekorerade hans rymden med hjälp av en blandning av prisvärda reproduktion bitar mosade tillsammans med billiga thrift store fynd såsom karamell läder vilstol. Den samordnar fint med trä tonas konsol och soffbord.

Läder Solstolar Lend Stylish värme

Två läder solstolar låna värme till denna neutral vardagsrum fullmatat med svala nyanser av Amber Interiors av Calabasas, Kalifornien. Den stolar naturliga färg uppmärksammar trämöbler.

Läder sectional soffa med en maskulin Vibe

Seattle, Washington baserade företaget Lindsay Pincus Design förbättrade detta vardagsrum är maskulin kant med en läder sectional soffa. En brun läder fjäril stol stansar upp saker med en kontrasterande nyans. Multihued kuddar bryta upp i soffan med tilltalande färger som matchar handknuten ull matta, gula gardiner, och den röda konsolen.

You may also like