Skip to main content

Vackra vardagsrum med inbyggda hyllor

Varför inbyggda ins?

Vardagsrum inbyggda ins kan lägga stil och personlighet samt lagring. Och eftersom inbyggda ins kan utformas för att tillgodose ditt hushåll specifika behov, alternativen är nästan oändliga. Detta exempel kommer från Crisp Architects, med fotografi av Rob Karosis. Om du vill skapa stängd förvaring, ett öppet visningsområde eller påtala specifika detaljer egenbyggda-ins kan erbjuda den perfekta lösningen.

maximera utrymmet

A-frame hus kan innebära vissa komplikationer när man försöker att dekorera och maximera utrymmet. Vinkeln på väggarna kan göra det svårt att använda prefab skåp utan att orsaka en visuell paus. I detta fall kan anpassade vardagsrum inbyggda ins ger en utmärkt lösning. Här var de förde hela vägen upp till taket, maximera utrymmet och dra ögat uppåt.

Två Tone Color

Anpassning av inbyggda hyllor behöver inte sluta med mätningarna. Målning inbyggda ins, så att de kontrast eller komplimang andra färger i rummet är ett bra sätt att lägga intresse för ett rum och skapa en samlingspunkt väggen.

Håll det Classic

Traditionella vita inbyggda ins med stängd förvaring på botten och öppna på toppen är så mångsidiga att de kan passa in i nästan någon typ av vardagsrummet. Att välja en enkel skåp stil kommer att säkerställa att om din smak förändras och du väljer att renovera, kommer den inbyggda ins alltid passa in.

wraparound Hyllor

Det fina med inbyggda ins är att de kan anpassas för att passa ett hem eller husägare specifika behov. I det här rummet från Wendt Design Group, hyllorna linda runt i rummet, vilket ger massor av lagring och visning utrymme. Ett tomt område lämnades ovanför soffan för att möjliggöra lampetter och konst. Den kontrasterande färg lyckas skapa en samlingspunkt i mitten av alla hyllorna.

Mindre är mer

Vardagsrum inbyggda ins behöver inte vara alltför dekorativa eller utsmyckade för att göra ett uttalande. Den strömlinjeformade siluett av enheten inredning av Angela fri design är slående i sin geometriska enkelhet och bidrar till den totala modern känsla i rummet.

Kort och söt

När det gäller att vardagsrum inbyggda ins, det finns ingen anledning att alltid bygga från golv till tak. I det här fallet, som gjorts av Orren Pickell Building Group, inbyggda skåp installerades ungefär halvvägs upp på väggen, nedanför fönstren på vardera sidan av en mantel. De klarar att maximera det tillgängliga utrymmet medan inramning i fokus och inte blockerar ljuset.

Markera en samling

Inbyggda hyllor kommer i alla former och storlekar. Och de behöver inte bara hus böcker. Dyrbara samlingar och välväxt tillbehör kan i centrum när de visas eftertänksamt och markeras med accentbelysning. Detta exempel från Wilson Lighting visar det perfekt.

Architectural Markera

Custom inbyggda ins kan utformas för att framhäva och komplettera arkitektoniska detaljer, såsom denna från Keith Bruns. Här hyllorna togs upp nära taket och matcha med bredden av taket valv. De ändknoppar överst på hyllorna fungerar som en anslutande kraft mellan den inbyggda ins och valven, vilket gör dem verkar nästan som en enhet.

Tall och Narrow

Ibland är mindre mer, särskilt i rum där det inte finns en hel del väggyta. Tall, smala inbyggda ins vilket framgår av Michael Abrams Design kan hjälpa ram en öppen spis och förstärka en brännpunkt samtidigt ge några display eller lagringsutrymme. Accentbelysning hjälper dra ögat till där det är tänkt att gå.

Sidovy

Medan symmetri är naturligtvis tilltalande för ögat, det är inte alltid det rätta svaret. I det här rummet av Portico Design, en inbyggd enhet installerades på ena sidan av manteln för att hysa TV och andra föremål. I stället för eldstaden att vara den enda brännpunkt, blir den en del av en triangel-formad fokalområde med konsten hängande ovan, och TV.

Inbyggda sittplatser

Termen “inbyggda” inte bara hänvisa till hyllor. Sittplatser kan också vara en komponent. Detta inbyggda enhet gjord av MK Development har det bästa av två världar, med slutna skåp på ena sidan och en inbyggd stol med lådor undertill på den andra.

flytande Hyllor

Skapa ett modernt utseende med enkla flytande hyllor. Bristen på hårdvara och dekorativa utsmyckningar håller utseendet ren, medan den mörka färgen lägger drama. En titt från State Street Design som detta är ganska lätt att replikera med hjälp av träbitar tillskurna men för att få utseendet att vara säker på att måla den bakre väggen en liknande färg till hyllorna.

Tänk utanför muren

Inbyggda ins behöver inte alltid vara mot en vägg. Ibland kan införlivas i andra delar av rummet på ett sätt som gör mycket mer meningsfullt. Dessa hyllor som är inbyggda i en trappa är en stor användning av utrymme genom Avenue B Developments. De inte påtvinga resten av rummet och ger gott om förvaring för böcker och tillbehör.

Inga krusiduller Inbyggd Ins

Ibland är enkelhet är bäst. Dessa utan krusiduller, ramlösa inbyggda ins av Memar Architects Inc ger gott om förvaring och samtidigt stärka en samtida estetik. De rena linjerna ger en fin kontrast till de böjda linjer av möbler, vilket är viktigt för att skapa en känsla av djup.

You may also like