Skip to main content

Fedtsten Bordplader at inspirere dit køkken design

 14 Fedtsten Bordplader at inspirere dit køkken design

Hvis du er på udkig efter en lav vedligeholdelse arbejde overflade, der er 100 procent heatproof til dit køkken overveje en fedtsten køkkenbordet.

Hvad gør fedtsten en lav vedligeholdelse materiale? I modsætning til andre typer af sten overflader som granit eller marmor, er fedtsten ikke brug for en sealer, fordi det er ikke-porøs, hvilket gør det smudsafvisende-for ikke at nævne naturligt antimikrobiel. Elsker du overflader, der udvikler en dejlig patina med alderen? Så fedtsten vil ikke skuffe. Over tid sin koksgrå overflade vil oxidere gøre det mørkere. Mens fedtsten ikke chip eller knække nemt, kan det udvikle subtile buler og ridser i hårdtarbejdende køkkener, der kan buffed væk eller venstre for at bidrage til dens naturlige skønhed.

For at hjælpe dig med at afgøre, om stenen materiale er det rigtige for dit køkken, så tjek disse fedtsten køkkenbordet ideer.

Kombiner Marmor og Fedtsten Bordplader

Kombiner Marmor og Fedtsten Bordplader

Hvis du ikke kan beslutte mellem marmor eller fedtsten bordplader, dette køkken tilbyder en smart løsning. Brooke Wagner Design ud af Corona Del Mar, Californien kombinerer begge typer af sten i denne moderne madlavning plads. Den fedtsten tæller omkring ovnen er forbeholdt fødevarer prep mens marmor bordplade primært bruges til lette køkken opgaver som at vaske grøntsager eller servering af mad.

Dramatiske Fedtsten Bordplader

Dramatiske Fedtsten Bordplader

Mens mange fedtsten bordplader spottet på Pinterest af Instagram synes at være en fast farve, kan materialet også findes med årer eller slående striber i grøn, sort, gul, blå, brun eller hvid som vist i dette køkken af ​​Ben Herzog Architect, ud af Brooklyn, New York.

Selv forklæde foran vasken med drainboard er holdbart fedtsten. Tilføjelse til madlavning plads vintage-inspirerede charme, er kabinetterne malede en retro nuance af mintgrøn.

Landkøkken med Fedtsten Bordplader

Landkøkken med Fedtsten Bordplader

Fedtsten bordplader låne modsætning hertil sprød, hvidt køkken i en Indiana gård renoveret af Leo-design, et interiør design virksomhed beliggende i Chicago, Illinois. Bidrag til madlavning rummets Americana vibe er vintage-inspirerede inventar herunder ovenlys.

Oak Skabe Parret med Fedtsten Bordplader

 Oak Skabe Parret med Fedtsten Bordplader

I en traditionel køkken fyldt med eg kabinetter, fedtsten bordplader tilføje et rustikt præg, der føles mere moderne end klassisk. Whitten Arkitekter ud af Portland, Maine, plukket stenen overflade for at koordinere med de rustfrit stål apparater.

Fedtsten Bordplade i en luksuriøs køkken

 Fedtsten Bordplade i en luksuriøs køkken

En veiny fedtsten køkkenbordet er en smuk kontrapunkt i denne glamourøse, traditionelle køkken af ​​indretningsarkitekt Meg Lonergan baseret i Houston, Texas. Tilføjelse til madlavning plads luksuriøse vibe er guld fryser drejeknapper og turkis rækkevidde.

Køkkenø Med fedtsten Countertop

 Køkkenø Med fedtsten Countertop

Hvis du har brug for at oprette en ekstra arbejdsflade i dit køkken overveje at tilføje en køkkenø med en fedtsten køkkenbordet. Her Alice Lane Boligmontering for Salt Lake City, Utah gør netop det med en fritstående løsning, der fungerer som et spisebord.

Tin Grå Fedtsten Countertop

 Tin Grå Fedtsten Countertop

Du vil finde fedtsten plader i en bred vifte af gråtoner som denne cool tin eksempel findes i et hjem af Frank Shirley Arkitekter baseret i Cambridge, Massachusetts. Hvirvler af mørk grå og hvid tilføje en massiv dosis af visuel interesse for sten overflade.

Sort og hvidt køkken fyldt med rustik stil

 Sort og hvidt køkken fyldt med rustik stil

Fans af moderne bondehus stil vil elske denne sorte og hvide køkken med Whitten Arkitekter med base i Portland, Maine. De bordplader langs væggene er holdbare fedtsten, som da vi allerede forklaret stå op til varme og pletter gør det det ideelle arbejdsflade til travle madlavning rum. For en pop af kontrast, køkkenø er udstyret med en farvet træ Topper.

Bright Yellow Køkken Med Fedtsten og Butcher Block Bordplader

 Bright Yellow Køkken Med Fedtsten og Butcher Block Bordplader

Næsten sort fedtsten bordplader med matchende backsplashes tilføje en slående kontrast til dette Solskins køkken af ​​Heide Hendricks Boligindretning baseret i East Hartford, Connecticut. Tilføjelse endnu mere praktisk funktion til dette lyse gule madlavning plads er køkken ø kronet med en ahorn slagter blok køkkenbordet.

Charcoal Grey og Blue Fedtsten Countertop Giver rustikke charme

 Charcoal Grey og Blue Fedtsten Countertop Giver rustikke charme

En fedtsten køkkenbordet kan drys på nogle rustikke karakter til moderne madlavning plads. Her er en af ​​vores foretrukne eksempler skabt af JAS Design-Build, et interiør design firma baseret i Seattle, Washington. En smuk koksgrå og blå fedtsten tæller låner gammeldags Eko landstil til denne moderne landkøkken.

Dette Blogger Loves Fedtstensovne Bordplader

For en objektiv udtalelse om fedtsten bordplader, vendte vi til Joan, hjemmet forbedring blogger bag sitet for kærligheden til et hus. Hun elsker stenen, som hun installeret sin egen madlavning plads. Hun tilføjer, mens det er en lav vedligeholdelse materiale det stadig kræver lidt kærlig pleje at holde udkig sit bedste. For eksempel hendes køkkenbordet har flere små rifter omkring kanterne af opvaskemaskinen og vask forårsaget af hamrer objekter. Hun siger at forhindre det i at ske i dit hjem være lidt opmærksomme, når det er tid til at vaske gryder og pander.

Sådan Falske udseendet af fedtsten

 Sådan Falske udseendet af fedtsten

Hvis en reel fedtsten køkkenbordet er ude af din prisklasse, kan du stadig få det udseende med Formica laminat. Her Colleen, indretning blogger bag Lemon Thistle, gik med et mønster kaldet fedtsten Sequoia. Hun fortæller, at hendes nye laminat tællere ser så smuk som den ægte vare. Colleen tilbyder dette tip: Den bedste form for vask til at kombinere med laminat er en drop-in som vist. I modsætning til en Undermount vask, vil det beskytte den investering, du har foretaget i laminat med hjørner, der tilbyder beskyttelse mod vand.

Kombiner Cool Fedtsten Bordplader med varmt træ accenter

 Kombiner Cool Fedtsten Bordplader med varmt træ accenter

I denne hjemlig køkken ved Rauser Design baseret i Austin, Texas, er fedtsten tællere kombineret med en slagter blok snitning station. Vi elsker, hvordan denne madlavning plads kombinerer funktioner i kølige farver som de bordplader og blå kabinetter med varmt træ accenter herunder køkkenbordet og trægulve.

Midcentury Inspireret køkken med en fedtsten Countertop

 Midcentury Inspireret køkken med en fedtsten Countertop

En midcentury moderne hjem renoveret af Annie Hall Interiors ud af Cambridge, Massachusetts får en endefuld ny madlavning plads der er i takt med hjem historiske stil. Turkis kabinet og varmt træ vægge er en klassisk midcentury combo. Den boomerang-køkken ø med en fedtsten køkkenbordet er en hilsen til den traditionelle nyreformede sofabord, som er et ikon for midcentury indretning.

You may also like