Skip to main content

Fehér Dash Ipari Charm: CLOUD Coworking Barcelona

Kortárs irodák messze vannak azoktól unalmas fülkéket a 90-es, hogy úgy tűnik, mind a korlátozó és személytelen. A mai irodák érzi, sokkal élénkebb, egyéni és hívogató. Ezek gondos keveréke csendes, munkaállomások, amelyek javítják a munka termelékenysége és a nyitott, szociális zónák bátorítva az ötletek és tapasztalatok. Az egyén olyan fontos, mint a csapat, és fordítva. Hoz pontosan ezt a filozófiát a CLOUD Coworking Hivatal a Barcelona a gyönyörű design MESURA hogy szállítja Önt egy ragyogó világában fehér!

Kortárs CLOUD Coworking iroda Barcelona

A 750-sqaure méteres irodai Barcelona tartja tíz irodák, 70 az egyes munkaállomások és két tágas tárgyalóterem együtt pihentető közös területeken, amelyek összehozzák az alkalmazottak együtt. Fehér színű a választás a hátteret és egy árvíz természetes fény növeli ezt a „tágas” vizuális megjelenését. Szobanövények és durran sárga színű hozza a semleges helyet, míg beton oszlopok és Üvegkocka ajtónálló szöveti kontrasztot. Van egy bizonyos velejáró ipari hangulattal az irodai és bújik ki a a válogatott, modern kivitelben, ahol csak lehetséges.

Kitett beton oszlopok és üvegfalak alakítani a saját irodákat

Fény töltött fehér irodai egyesíti a magán- és társadalmi zóna

Szobanövények hozza növényzet a mai irodai

Sínvilágítás fehér beleolvad a semleges hátteret

Fa és beton ajtónálló szöveti szépség

A sötét keret az üvegfalak rögzíti a fény, szellős belső hosszú folyosók és beépített fa padok nyújtó rögtönzött nak egy beszélgetés. Rugalmasság elrendezése a munkaterületek és szép pálya világítás az utolsó simításokat egy elegáns és nyugodt irodában, hogy biztosan kötődik elhajt a hétfő reggel blues.

Szőnyeg és székek hozza színt a semleges irodai környezetben

Slim fapadon kényelmes ülés tér belsejében az irodában

Közös pihenő a modern irodai Barcelona

Üveg kabin biztosítja a pihentető és nyugodt munkatér

Tíz kabinetek és hetven munkaterületek fészkelt benne CLOUD Coworking

 

You may also like