Skip to main content

Frigøre bordplads med disse Små Køkken Organization Idéer

Er madlavning og underholdende i din lille køkken svært? Et studie-størrelse køkken er en udfordring at arbejde i, men et par små køkken organisation ideer og et par timer af din tid kan slå din teeny køkken i en moderne, minimalistisk drøm for madlavning og fejre.

Vi har fem inspirerende, små køkkener til dig, at rock. De er fulde af ideer til, hvordan du kan declutter dit køkken i friske, nye måder. Vi har også inkluderet nogle små køkken organisation produkter, som vil hjælpe dig med at genvinde eller tilføje nye bordplads og finde et hjem for al den rod, der kan lide at hænge ud på dine tællere.

1. Lys, lys og industriel lille køkken

First off, overveje at male dit køkken i en lys, klar hvid til at opfriske det op. Eller dækker de mørke, forældede vægge eller skabslåger med et frisk, nyt aftagelig tapet.

Dernæst er det tid til at smide ud disse dåser af hjerter af palm du aldrig bruger, og beslutte, hvad der ellers forbliver eller går. Når du har fået en god idé om, hvor meget du arbejder med, er det tid til at finde et hjem for alt, hvad der er tilbage.

Opbevar hvad der ikke er attraktive i din frysere. Resten af ​​punkterne kan vise sig nye, industrielle, restaurant-stil hylder, barer og kroge ligesom på billedet ovenfor.

2. Små moderne køkken byder på en modulær, rullende ø

I mange små køkkener er der ikke meget bordplads at arbejde med. Grundlæggende apparater som en kaffemaskine eller mikrobølge kan spise op den lille plads, du har. Der findes løsninger. Vælg apparater, der kan monteres på væggen eller under-kabinet monteret. Eller tilføj en heavy-duty vægmonteret hylde til at holde tunge apparater som en mikrobølgeovn.

Et lille køkken ø kan tilføje ekstra bordplads samt opbevaring – og endda en morgenmad bar. Små, runde eller firkantede øer fungere bedre i mindre firkantede rum. Overvej en længere smalle ø til et rektangulært rum. En sofa konsol på hjul ville være en god idé i en længere, kabys køkken. Du kan rulle det ind i et køkken efter behov, og derefter sætte den tilbage bag din sofa når du er færdig.

Butcher blokke eller bar vogne er andre store muligheder, fordi de ofte kommer med hjul til at rulle din ø af vejen. En højere vogn fungerer godt med barstole.

3. En moderne lille køkken med flydende væg hylder til opbevaring

Hvis du ikke har nok køkkenskabe men masser af vægplads, til en ren, moderne måde frigøre dine køkkenborde er at vise og gemme elementer på kølige flydende hylder eller afsatser som køkken ovenfor.

Vil du give dit køkken en høj-design ligne det billede? Gruppe emnerne efter farve og tilføje nogle kunstgenstande eller indrammede billeder. Efterlad nogle områder af afsatser tom, så de ikke ser alt for rodet.

En anden stor design valg i billedet ovenfor er brugen af ​​spejl på backsplash. Tilsæt lidt spejl til et afsnit af din væg bag køkkenbordet for at udvide rummet og reflekterer mere lys.

4. Små køkken organisation ideer byder bogreoler

Tilføjelse eller udskiftning af køkkenskabe kan være dyrt. Og hvis du lejer, at projektet måske ikke engang være tilladt. Hvorfor ikke købe nogle gode, billige reoler og lave en opbevaring væg til alle dine køkken elementer?

Kig efter højere, men smalle reoler og mikse og matche døre for at skjule nogle af punkterne. Eller et udvalg af kurve kan tjene som skuffer i dine reoler, klar til at fange alle de mindre poster og sengetøj.

En anden interessant lille køkken idé i billedet ovenfor er krogene over vinduet til at hænge gryder og pander. Gryder og pander fylder en masse plads og hænge dem fra en gryde rack eller kroge er en god måde at frigøre et kabinet eller tæller.

5. En minimalistisk køkken, der bringer mange lille lejlighed organisation ideer sammen

Denne smukke og ryddelig køkken fungerer, fordi de fleste elementer er MP. En lav reol med en monteret bordplade skaber en ø med opbevaring og modflade. De Cubbies kan endda holde små apparater. Mere end et dusin knive holdes i en lille kniv blok på disken.

En vægmonteret rustfrit stål bar kan holde køkkenredskaber og med kroge, selv kaffekrus eller mindre potter og pander. vægmonteret vin glas indehaveren kan også tjene som en flydende afsats.

 

You may also like