Skip to main content

Industriële Stijl Living Room Design: The Essential Guide

Niets zegt moeiteloos cool en makkelijk te onderhouden dan een industriële stijl woonkamer. Bakstenen muren begroeten zwart-wit typografische prints, in de fabriek ramen voldoen shaggy tapijten, en ijzer leidingen stuit roughshod houten vloeren te woonruimtes die perfect bij elkaar blik geworpen te creëren. Laat je innerlijke boekenwurm door stapelen uw fabriek plafonds hoog met boeken. Injecteren prim en de juiste detaillering, comfortabele banken en mooie lampen in een ruimte gevoerd met beton. Licht een brand in het midden van uw woonkamer, gehuisvest in koper en glas. Ontwerp je eigen industriële stijl interieur, door het nemen van een lezen via onze lounge gids.

Maak optimaal gebruik van betonnen muren, door ze her en met hout en leisteen. Deze veel textuur appartement houdt het simpel door alleen bruin, grijs, zwart en groen in zijn kleurenpalet. Camera verlichting en een houten baan te begeleiden de manier, terwijl langere hangers bengelen in de keuken. Een blok bank en een houten krat salontafel bieden een plek om te ontspannen, terwijl de nieuwere kratten voorzien van een ingebouwde zitplaats tegenovergestelde. Zwart, bord-achtige structuren maken de ruimte lijken versleten en gescheurd, als een TV of projector geschikt voor de moderne behoeften.

Maak een donkere en dromerige industriële interieur stemming. Deze hoge plafonds ruimte keert rollen als gepolijst hout lijnen het plafond, ruw beton de vloer. Een lichtbruin L bank verschaft een stoel, passend bij de houten tonen van de kast achter. Rijen van zwarte rekken voegen een sfeer van intellectualisme, mijdend kunstwerk. Gestencilde gegevens in een één-wiel salontafel, rijen van verlichting en een trap toe te voegen finishing touch.

Een industriële woonkamer heeft geen bruin en grijs te zijn. Deze kleinere ruimte brengt een vleugje citroen, die abstracts en een slinking kat in de keuken vormt. Een zwarte gewatteerde bank biedt comfort voor geschilderde bakstenen in dezelfde tint. Light-houten vloeren creëren warmte temidden van beton en grijs, als gasten worden geleid tot een modern paneel brand.

Gelukkig genoeg om in een loft te wonen? Met zijn hoge fabriek ramen volledig van kracht. Onafgewerkte betonnen muren en houten vloeren zorgen voor een industriële canvas voor gewaagd, modern Ottomanen, strakke grijze cabine stoelen en een eclectische eettafel. Elementen van crème dot de ruimte zweven lampen, eenvoudig boekenkasten en een eettafel ornamenten. In combinatie met witte balken en verschillende textuur tapijten, haar hoge ramen schijnen op een kamer zowel industriële als modern.

Heeft u een plafond dat twee verdiepingen uitstrekt? Maak de ramen een beetje breder, hebben de vastgeschroefd beton en de rails ijzer en je een winnaar als deze stijlvolle leefruimte gekregen. Spiegelen het schrijnwerk, een geometrisch licht hangt vanaf het plafond, trekken het oog naar de beide ketens. Een grote, lichte ruimte laat zwart naar peper ingelijste kunstwerken, stoelen en tapijten, terwijl een bakstenen muren brengen kleur. Unieke vondsten in een gele struisvogelei, gouden telescoop en vuilnisbak-pot toe te voegen persoonlijke stijl.

Wilt u twee verdiepingen, waar u slechts één te creëren? Maak als deze woonkamer en de bouw van een stalen trap op stelten. Omlijst door hoge plafonds van geschroefd beton, een wenteltrap beëindigt om de buit, verlicht door druppel hangers op de weg. Low, lederen Cubby stoelen, een abstract gangster hond en eenvoudige pot boom finesse de look.

Wilt u twee verdiepingen, waar u slechts één te creëren? Maak als deze woonkamer en de bouw van een stalen trap op stelten. Omlijst door hoge plafonds van geschroefd beton, een wenteltrap beëindigt om de buit, verlicht door druppel hangers op de weg. Low, lederen Cubby stoelen, een abstract gangster hond en eenvoudige pot boom finesse de look.

Industriële ruimtes hoeven niet gescheiden te zijn. Deze woonkamer, keuken en slaapkamer maakt gebruik van staal, glas en gepolijst hout om de sfeer van een moderne fabriek te creëren. Plafond balken, bank frames, trappen en keuken krukken combineren hout met metaal. Via een griezelig-hoge entree, de vloer onthult grote afzuigkap piping, indrukwekkende onder een startbaan van glas. Een klooster van idee lampen vormen een kroonluchter en de rand langs de startbaan, verlichting van de ruimte naast de fabriek ramen.

Neem uw industriële woonkamer een niveau omlaag. Deze ruimte houdt het schoon en verfijnd in terracotta, grijs en licht houten tinten. Factory ramen voldoen aan face-to-face met een samenvatting van de zee. Gepolijst beton houdt terracotta leer voldaan door wit en houten tafels, hun benen staal koppelverkoop in moderne elementen. Potplanten naast grijpen terug naar de natuur.

Geef uw salon een kunstzinnige uitstraling. Onder een betonnen plafond en snaking ventilatoren, een criss-cross houten vloer heeft een verscheidenheid van art deco objecten. Een zwarte hond beeldje bewaakt de met bomen omzoomde balkon. Een gewatteerde witte leren bank en kroonluchters voegen luxe, terwijl een geblokte vloer sticker banden zwart en wit in. Een laatste fusie ligt in de porseleinkast, industrieel in zijn stalen frame, traditioneel in haar waren.

Deze industriële lounge heeft een ontspannen, magazijn vibe. Vervaagde behang zit naast witte balken en bakstenen, het creëren van grote delen afgewisseld door te leunen prints. Twee grijze lederen banken schuiven over een bekraste tapijt, terwijl een schare van unieke vloerlampen waken achter.

Maak vuur in het midden van je lounge. Deze lounge maakt gebruik van bruin en grijs hout met een beregening van baksteen een innovatieve moderne open haard te huisvesten. Het brandpunt van de kamer, koperen buis railing houdt het voelen industriële, terwijl een eendelige S-stoel, Turkse tapijt, turkoois L-persoons en hanglamp brengen elementen van de jaren ’70.

Wil je een kamer vol met boekenkasten? Deze industriële interieur mijdt schilderijen voor de kleurrijke vorm van boeken, die twee kanten van twee bakstenen muren te bekleden. Een grijze tweed loungeset en low-down tabel toe te voegen gesprek, terwijl een oranje-inlaat koepel hanger en brullende vuur brengen in warmte. Rode elementen in een suède leesstoel en kersenbloesem mengsel in de kleuren.

You may also like