Skip to main content

Het verfraaien Tips voor een romantische slaapkamer

Het verfraaien Tips voor een romantische slaapkamer ontwerp ideeën

Het toevoegen van een romantisch tintje aan uw slaapkamer hoeft niet een overmaat aan ruches of roze betekenen (tenzij dat is uw ideaal voor een romantische look), maar het betekent betekenen zachte texturen, sierlijke details, en een algehele luxe vibe.

Hier zijn negen slaapkamers laten zien hoe je de romantiek goed te krijgen.

Sierlijke plafondarmatuur

Een manier om onmiddellijke romantiek toe te voegen aan uw slaapkamer is met een prachtige, sierlijke plafond armatuur, zoals de goudkleurige kroonluchter hier afgebeeld. Met behulp van hanglampen, drum-vormige tinten, en mooie bedlampjes zijn andere manieren om een ​​romantische gloed toe te voegen aan uw slaapkamer. Als uw overhead licht heeft een dimmer, dat is nog beter immers de romantische stijl is alles over het delen van romantische momenten met je partner.

Roze of rode accenten

Hoewel teveel rood wordt een slaapkamer kan opzichtig en te veel roze sacharine zoet zijn, een vleugje rood, roze of beide voegt romantiek aan een anders neutrale kleurstelling. Kijk voor een paar accenten in roos rood of lipstick roze-kussens, gooi dekens, kleine meubels, bloemen, of lampenkappen zijn alle opties.

Color It Romantic

Hoewel er geen duidelijk omschreven romantisch kleurenschema, zult u willen over het algemeen aan de stok met zachte kleuren en een vrij beperkt palet. Romig wit, blush roze, fluisterende grijs en pastel perzik worden vaak gebruikt in romantische kamers, maar je bent altijd vrij te vervangen of voeg uw favoriete kleuren. Nog steeds, zeer lichte of donkere tinten zijn niet de beste match voor romantische stijl, dus als dat zijn de kleuren die doen denken aan u, gebruik ze als accenten, niet als de belangrijkste palet van uw slaapkamer.

romantische Bedding

Een romantische slaapkamer is een zachte slaapkamer, en nergens is dat duidelijker dan op het bed. Een verstoorde bed rok, dik dekbed of dekbed, zachte lakens, en tal van Shams, kussens, en kussens zet uw bed in een romantisch paradijs voor twee. Voor bewijs, neem dan een kijkje op de mooie bed hier getoond. Zacht, gastvrij en gewoon een beetje overdreven: perfect romantisch.

Gorgeous Headboard

Als je wilt maar een romantisch tintje aan uw slaapkamer, maken het een sierlijke hoofdeinde. Pluche bekleding, royale design, opvallende kleur, en glamoureuze stijl maken het hoofdeinde hier getoonde een winnaar, maar er zijn bijna eindeloos opties beschikbaar. Bedenk dat uw romantische hoofdeinde een verklaring zou moeten maken; een eenvoudige houten hoofdeinde werkt voor vele andere decoreren stijlen, maar in dit niet.

Hemelbed

Weinig dingen zeggen romance als een hemelbed. Of u liever een volledige overkapping die je hele bed, of gewoon een hint van luifel zoals de hier getoonde omsluit, er is iets onmiskenbaar sensueel over zijdeachtige stof gedrapeerd rond uw slaapvertrekken. U kunt zelfs uw eigen eenvoudige luifel-net op te schorten een grote borduurring aan het plafond boven het hoofd van uw bed, dan bevestig een gauzy weefsel op de Hoop met nietjes of clips. Schik de stof in sierlijke gordijnen rond hoofdeinde van je bed, en voila, heb je de prachtige Kijk hier getoond.

Antiques

Je hoeft niet je hele kamer in antiek versieren voor een romantische stijl, en je hoeft niet eens echt antiek te gebruiken, maar je zult in ieder geval een stuk of twee met onmiskenbaar oude stijl, sierlijke charme willen. Ga met een prachtig gesneden bed, zoals hier getoond, of kies een antieke bijzettafel of dressoir om uw kamer een romantische sfeer te geven.

String Lights

String lampen zijn niet alleen voor de feestdagen. Je zou het niet wilt dat uw slaapkamer te verpakken in felle kleuren of knipperende lampen, maar een enkele reeks van witte lichten is heel romantisch. Wikkel de lichten rond uw treeplank of hoofdeinde of weven ze over het gordijn staaf, de deurpost, of zelfs over het plafond boven je bed. Je hebt een zachte gloed vergelijkbaar met kaarslicht over te brengen zonder de noodzaak zorgen te maken over vlammen of uitlaatgassen. Erg mooi.

schapenvacht Throw

Neem een ​​kijkje op de hier getoonde bed om te zien hoe sensueel en uitnodigen van een vleugje van schapenvacht, echt of faux, kan zijn. Dik en oh-zo-zacht tegen je huid; wanneer u een schapenvacht lag over je bed of over de vloer, is er geen twijfel over bestaan ​​dat uw slaapkamer is een plaats van romantiek.

You may also like