Skip to main content

Hogyan díszíteni a Shabby Chic Hálószoba

 Hogyan díszíteni a Shabby Chic Hálószoba

Rendkívül népszerű a 1990-es és védettek tervező Rachel Ashwell 1989 Shabby Chic együttes legjobb tulajdonságait ház stílusát, szüret varázsa, a költségvetés-barát repurposing bútorok és egyéb tárgyak, és az alkalmi, nőies stílust. A megjelenés végül kiesett a népszerűsége, talán áldozata annak bősége fodros és rendetlenséget. De a Shabby Chic hangulattal nem tűnnek el teljesen. És megint, ez lett a kedvenc díszítő témát. Az alapok ugyanazok, és a megjelenés alkalmazkodott, hogy tükrözze a kortárs ízek kevesebb felhajtás és zavarja. De egy dolog soha nem fog megváltozni, az alkalmi, kényelmes és barátságos hangulattal e vidám díszítő stílus.

egyszerű stílus

A tegnapi Shabby Chic felkarolta fodrokkal ágynemű, ablak kezelések, és dobja párnák; terítette kristály gyöngyök szerte lámpaernyők; sokasága gyűjtők az egész szobában; és bővelkedés grafikát. Ma, a megjelenés sokkal kevésbé zsúfolt. Vág le a gyűjtők, hogy csak azokat a dolgokat, szeretsz, felejtsd el a fodrokkal és gyöngyök, és hagyja, hogy néhány nyitott falfelületet ragyog rajta. Az eredmény egy hálószoba, ami bájos és sokkal pihentetőbb.

Repurpose a Cél

Egy dolog, hogy nem változott 1990 óta, a használata repurposed termékek és vintage bútorokkal egy kopott sikkes hálószobában. Ez megkönnyíti díszíteni feltörése nélkül a költségvetés és ad a tér mókás bája és személyisége. Shabby Chic felöleli az egyéniség és nem egy stílus a cookie-vágó tömeggyártás.

Például ebben a szobában képen, egymásra vintage bőrönd helyettesíti a hagyományos nightstands. Vessen egy pillantást a sok más módon upcycle vagy kreatívan újra az elemeket a hálószobában:

  • Használd a régi redőny helyett a fejtámla.
  • Tegyünk egy nagy basszus dob oldalára, hogy egy szeszélyes éjjeliszekrényre.
  • Repurpose egy antik szék, hogy tartsa a éjjeli lámpa.
  • Próbáld meg egy szakaszon a karó kerítés vagy dekoratív vaskapu egy ágy lábtartó.

Frissítve Színpaletta

Az egyik fémjelzi Shabby Chic stílus sok fehér, és ez nem változott. De míg pasztell voltak túlnyomó érinti a színes vissza a 90-es években, ma, akkor ugyanolyan valószínűséggel találni sötétebb színű árnyalattal, mint a mélykék használt romantikus hálószoba képen. Ez a stílus támaszkodik fehér és puha tapintású színe. Újra kell gondolni ezt a stílust, ha szereted a fekete, szürke, szuper-világos színek, vagy szeretné helyezni a hangsúlyt a semleges a hálószobában.

Shabby Chic Goes Minimalista

Úgy tűnhet, hogy Shabby Chic és a minimalizmus közvetlen ellentétek, de valójában, akkor a keverék a két stílus egy csodálatos hibrid. Ennek bizonyítására, nézd meg a hálószobában képen. A többnyire fehér paletta kiemelésekkel rózsaszín, lágy textúrák, rusztikus törzs, és egy repurposed éjjeliszekrény (egy régi tej láda oldalra fordítjuk) tiszta Shabby Chic. Eközben a tiszta, nyitott és nyugodt hangulattal tiszta minimalizmus.

Nem Ultra Nőies Anymore

A múltban, Shabby Chic vette nőies a maximális egy valóságos robbanás rózsaszín, virágok, gyöngyök, és fodrokkal. A mai frissített megjelenés, a megjelenés sokkal alkalmasabb egy hálószoba megosztásra a partner a különböző ízeket. Míg a szomorú fa, festett bútorok, virágos nyomatok, puha paletta, és kényelmes szövet is jelen vannak, ezek nem over-the-top többé, így a stílus sokkal sokoldalú és vonzó mások.

Serene és kifinomult

A tiszta fehér hálószobában úgy érzi, nagyon nyugodt és megnyugtató, de lehet, steril, ha nem végzett jogot. Szerencsére egy teljesen fehér Shabby Chic hálószobában éppen elég struktúra, érdekes vonalak, és érinti a romantika, hogy a megjelenés barátságos és békés, nyom nélkül starkness vagy a rosszkedv. A szobában látható, az építészeti homlokfal díszes, mint a világítótestek és bútorokkal, de az egyszerűség a paletta és a hiányzó minta tartja az általános hangulat, érzés, kifinomult és nyugodt.

Az ágy, mint a Star

Az ágy Shabby Chic hálószoba feltétlenül kell a csillag. Halom ez magas, díszpárna és shams tetején egy hangulatos paplan, paplan, vagy paplant át kényelmes lap, és akkor lesz egy nehéz idő vár, amíg lefekvés mászni minden este. Míg 1990-ben az összes ágynemű valószínűleg lesz rózsaszín és borított rózsa, ma is ugyanolyan valószínűséggel fehér vagy más lágy színű díszített keverékével mintákat. A legnagyobb különbség, hogy akkor most az, hogy már nem lesz a hangsúly a fodrok vagy extravagáns berendezés.

Keverheted minták

Jellemzően Shabby Chic díszítéssel ötvözi több mintát egy szobában. Míg a káposzta rózsák és túlméretes virágos a múlt még mindig elég kis adagokban, bizonyára nem az egyetlen lehetőség. Ma bátran ötvözik virágos csíkos, geometria, szeszélyes tervez, vagy pöttyös. Akkor is hagyja ki virágos összesen láthatunk itt. Amíg választhat minták, amelyek jól működnek együtt, és kiegészíti a színösszeállítás, a stílus működhet a hálószobában is.

You may also like