Skip to main content

Hozza létre a tökéletes Home Office 8 lépésben

Az Ön otthona a várat, de az is lehet a központi harcálláspont a vállalkozás számára, vagy egy másodlagos munkahelyen, ha gyakran hazaviszik a munkájukat. Ha az utóbbi, akkor nem sok input tekintetében a megjelenését a munkahelyi irodában (vagy fülkében). Mivel azonban a király vagy királynő a vár, akkor a tervezés és díszíteni az otthoni iroda a pontos adatok. Íme néhány tipp, hogy tartsa szem előtt, ahogy a tökéletes otthoni iroda.

Válassza ki alaposan

Amikor kiválasztja a helyet az otthoni irodában, úgy a zaj és a forgalom tényezők. Például, ha a hivatal közel van az utcán, lehet hallani az emberek séta és / vagy vezetői által. Is, úgy a forgalmi otthonában. Ha azt tervezi, hogy a munka az irodában, amikor a család többi tagja otthon, helyezze azt lezárja a konyha, fürdőszoba vagy családi szobában azt jelenti, hogy lehetett volna egy csomó látogató, vagy lehet, hogy egyszerűen elvonta a közeli hangok.

Másrészt, ha a kisgyermekek, az lehet a legjobb, hogy helyezze az iroda viszonylag közel a játszószoba így nyomon tudja követni a tevékenységüket.

Vegyünk egy minimalista megközelítést

Justin Klosky, vezérigazgatója és társalapítója az OCD Experience (Szervezze és létrehozása Discipline), azt mondja, „Trendek jönnek és mennek – de nem számít, a Pantone Color of the Year, az én örökre kedvenc trend minimális esztétikai. Tartás helyet az íróasztalon tiszta kis, nem zavaró érinti a személyiségi itt vagy ott tesz különbséget a termelékenység, és segít megőrizni a fejét egyértelmű.”

Tény, hogy Mariko Baerg, egy ingatlanügynök a Bridgewell Real Estate Group Vancouver, azt mondja, látta a trend ebben a megközelítésben. „Van egy lépés, hogy a minimalista térben kis rendetlenséget és a hangsúly csak a lényegre: laptop, vezeték nélküli nyomtató / szkenner, egy asztal és szekrények.”

Vágjuk a vezetékek (vagy legalábbis elrejteni őket)

Vezeték nélküli nyomtatók és szkennerek egyik módja annak, hogy azok a csúnya vezetékek ki álláspontját, és csökkenti annak az esélyét, megbotlik őket. Klosky is ajánlja két-in-one laptop párosítva egy vezeték nélküli töltés mat, vezeték nélküli billentyűzet és villám dokkok, ha szüksége van a kettős kijelzők. Azonban, ha nincs vezeték nélküli eszközök, Klosky mondja el lehet rejteni 99 százaléka a vezetékeket, hogy látott. „Ehhez egy ravasz combo PVC csövek, tépőzáras és cipzáras kapcsolat tartó áramforrás alatt asztalok és szem elől.”

Kerülje papír rendetlenséget

Valóban szükség van, hogy az összes ilyen dokumentumot? Klosky tanácsolja olvasók menni papírmentes. „Viszlát rolodex és tervező – digitalizálásával címjegyzék és tartsa naptár online lesz, a hálózat szó szerint kéznél legyen útközben, vagy munka közben otthon,” mondja. „A digitalizálás lehetővé teszi azt is, hogy átvizsgálja és foszlány dokumentumok újrahasznosításra, megakadályozza a további felhasználásra a papír és a Föld megmentéséért.”

Zölddé válni

Munka otthon jobb, mint egy fülledt irodaház, de te még mindig bent. Azonban, lomb segítségével hozza a szabadban belül. „Egy növény, például hozza az alacsony kulcs az élet forrása és a szín minden helyiségben,” Klosky mondja.

Baerg egyetért azzal, hogy ez a tendencia ő látta az otthoni irodákban. „Növények vagy zöld fal árnyalattal egyre népszerűbbek, mert általában nézi számítógép képernyőjén vagy a mobiltelefonok, és miután a zöld szempont a szemnek és segít úgy érzi, inkább kapcsolódik a természet,” mondja.

Hagyja, hogy a fény

Tanulmányok azt mutatják, hogy az emberek, akik a természetes fény sokkal nagyobb teljesítményre képesek, elnyelik több D-vitamint, jobban alszanak éjjel, és kevesebb szemproblémák. Fény is javítja a hangulatot. És ha szüksége van egy másik oka, hogy az irodában egy helyen, amely lehetővé teszi, hogy kihasználják a természetes fényt, hogy ezt: A természetes fény is csökkentheti a villanyszámlára.

Blend

Ha az irodában látható a többi szoba a házban, hogy hogyan fog a keverék a szomszédos területeken. A stílus és a színek megválasztása kell egészítenie, nem csapnak össze. A fenti képen az otthoni irodában tartalmazza az építészeti részletek találhatók az egész house.However, ha bezárja az ajtót, hogy az irodában, van még mozgástér a tervezés és dekorációs döntéseket.

Add inspiráció

Míg Klosky ajánlja minimalista megközelítés, azt mondja, kell egy hely, a személyes tárgyak. Néha, megmutatva a kedvenc dolgok inspirációt és vezet a legjobb munkát. Például ha egy művész, egy részének megjelenítéséhez az alkotás. Ha egy könyvelő, de szeretsz utaznak egzotikus helyszíneken, folyamatosan ajándéktárgyak közelben. Ezek inspirálja, hogy keményen kell dolgoznom, így megtartja a jelenlegi életmód.

You may also like