Skip to main content

Ihmeelliset vuosisadan puoliväliin moderni valaistusideoita

Ikoninen Valaistus koskaan mene pois muodista

Koristelu trendejä tulee ja menee, mutta rehellisesti sanottuna, vuosisadan puoliväliin moderni sisustus, erityisesti valaistus innoittamana tämän ikonin aikakausi, on tullut jäädäkseen-ikuisesti. Siksi olemme edelleen nähdä tyylit ajalta, mikä luultavasti alkoi vuonna 1947, jotka ovat edelleen voimissaan, vaikka sen 70 vuotta tai niin. Jos etsit antamaan nykyisen asettelun joitakin ajaton, nämä kauniit tilat luo edellytykset kirkastaa asioita vuosisadan puoliväliin nykyaikainen valaistus.

Classic Sputnik kattokruunu

Lisäksi ikoninen munuaisen muotoinen sohvapöytä, mikään muu esine kiteyttää vuosisadan puoliväliin moderni tyyli kuin Sputnik kattokruunu. On olemassa monia eri versioita klassikko telineeseen. Mutta kaikki saivat alkunsa ja nimetty ensimmäinen avaruussatelliitin kiertää maapalloa syksyllä 1957. Se oli suunnilleen koko rantapallo, ja sillä oli useita antenneja törröttää keskeltä. Tämä ottamaan Sputnik kattokruunu ruokasalissa Kelly Martin Interiors, ominaisuuksia Crystal aksentti, maapallo sipulit, ja tyylikäs messinkiä loppuun. Sen kullan sävy paitsi ponnahtaa vastaan ​​oikukas sininen tapetti, mutta se myös sointuu puu- ja nahkaistuimet.

Retro Teollisuuden Valaistus kirkkain värein

Tasokasta Rakentaminen muuttanut tämän kerran epäsuositun ullakko osaksi iloinen pelata tilaa. Kattoikkunat hyödyntää luonnon valoa päivisin. Yöllä kaksi retro teollisen valot kirkastaa asioita. Turvallisuuden keltainen kalusteet lisätä pop kirkas väri vilkkaan huoneeseen.

Sculptural vuosisadan puoliväliin moderni Valaistus

Tämä pieni olohuone jonka Homepolish suunnittelutiimi huijataan ulos arvokasta vintage toteaa. Valot ovat meidän suosikkeja. Vuosisadan puoliväliin pöytävalaisin vasemmalla on kaunis keramiikka pohja, jossa on omituinen ruudukko. Oikealla on monen kevyen jalkalamppu kulta loppuun. Molemmilla on veistoksellinen elementti, joka lisää huoneen yksi-of-kind ulkonäkö.

Modernistinen Kattokruunu Hanging riipukset

Nämä kulta Plaza kattokruunut pursuavat Mad Men-vaikutteita tyyliin. Musta katto tässä ruokasalissa sisustussuunnittelija Zoë Feldman tekee kalusteet standout. Huomaa muista koristevalotuotteet. Kaikilla on hieman kultaa, joka auttaa yhdistämään huoneen värimaailman.

Mid-Century Modern Hourglass valaisin

Toinen laajalti tunnustettu vuosisadan puoliväliin moderni muoto valaistus on tiimalasi. Punctuating tyylikkään ruokailuhuone sisustussuunnittelija Leslie Cotter, on retro tiimalasi kattokruunu valkoinen jauhe-päällystetty pinta. Yhdessä taustakuva, se tuo omituinen silauksen tämän siirtymäkauden ruokailupaikka.

Modern ottamaan Classic vuosisadan puoliväliin moderni Valaistus

Sputnik kattokruunu, modernisti klassinen joka aiemmin mainittiin, vaikutteita tämä messinki, nivelletty valaisin putkimainen Edison polttimot. Teos kauniisti täydentää vuosikerta kalusteet tässä retro-maustettu olohuoneen sisustus suunnittelutoimisto Scheer and Company.

Kulta-kastettuja Globe riipus Valaistus

Upea maapallo riipus valaistus on sisustus katkottua. Täällä, kulta-kastettu versio valaisee pieni ruokailutila majatalossa sisustusarkkitehti Kimberlee Marie. Puhtaat linjat ja käyrät ovat tunnusmerkkejä midcentury tyyli-kaikki tässä ruokasalissa sopii laskun.

Koulutalo-vaikutteita vuosisadan puoliväliin Tasokiinnitys

Uppoasennus valaistus voi olla aivan yhtä voimakasta kuin riipus valaistus, mukaan sisätilojen suunnittelutoimisto Studio McGee. Ja ruoanlaitossa tilaa ne on suunniteltu todistaa asiansa. Koulutalo valaisin laivastonsinisellä raidat lainaa pop hulluttelu tämän valkoisen, maalaistalo-vaikutteita keittiö.

Midcentury Modern kristallikruunu

Täällä tyylikäs, kristalli midcentury moderni kattokruunu asettaa lumoava sävyn Tämä Hollywoodin innoittamana ruokasalissa Nolen Homes. Valaisimen kullan sävy pohja yhdistää sen muiden metallisten ominaisuuksia siinä paikassa, myös Sputnik jäljittelevät peili ja messingistä valokuvakehyksiä.

Grown Up Valaistusta Nursery

Tuulettimet aina tuntuu selvästi vuosisadan puoliväliin moderni, kuten tässä retro lastentarha sisustusarkkitehti Haley Weidenbaum. Kupumaiset messinki kalusteet eivät tunne lapsellinen-ja se on hyvä asia. Ostaa huonekaluja tai sisustus, että lapsi ei voi selvitä on järkevä sijoitus.

Yleisenä lattiavalaisin

Havenly sisustussuunnittelija Molly B. vei vuosisadan puoliväliin moderni jäljittelevät kotiin seuraavalle tasolle kaikenkattava jalkalamppu pronssista. Yöllä ominaisuus lisää tarpeeksi valaistuksen lukemiseen samalla täyttää loput tilaa vallitsevan valon.

Keventää Brown vuosisadan puoliväliin moderni huonekalut

Vaikka vuosisadan puoliväliin moderni sisustus voi olla värikäs, aikojen palaset ovat ruskeat (ajatella: puu tai nahka), musta tai kulta aksentti. Katso, tämä olohuone esillä Havenly. Yhteensopivuustiedolla valkoinen pöytälamput ojentaa mod kosketus, joka pehmentää ulkoasua tummat kalusteet.

Mid-Century Modern Desk Lamp

Makuuhuoneessa pitäisi tuntua viihtyisä ja vastustamaton perääntyä. Siksi on oikeus tehtävän Lukuvalaistus on välttämätöntä. Huomaa messinki pöytälampun tässä mukavassa Haven Studio McGee. Se on midcentury moderni ominaisuus, joka toimii tyylikäs yövalo.

Vau tekijä valaisin

Fancy valaisimet eivät ole vain tärkeimmät oleskelutilat. Tämä mukava, Scandinavian jäljittelevät makuuhuoneen Martha O’Hara Interiors on Sputnik kattokruunu sekä messingin ja nikkelin. Se lisää hieman zing seesteinen makuutila.

Tuore ottamaan Sputnik Kattokruunu

Rakastamme ideoita, jotka laittaa uusi spin klassinen asioita, kuten tämä tuore käänne Sputnik kattokruunu. Beth sisätilasta suunnittelutoimisto, Lucky and Company, valitsi silmiinpistävää sconce hänen Uusittu master kylpyamme. Aksentti luo visuaalisesti kiehtova tasapaino kaksi peiliä. Rakastamme tilat, jotka sekoittuvat metalleja. Huomaa, miten turhamaisuus on elinvoimainen nikkelöity kahvat sekä peilit ja lampetti on ylellinen harjattu messinki loppuun.

Matchy-matchy Sisustus Downloads Symmetry ja Balance

Matchy-matchy koristelu voi olla kova katsoa naulata, ellet puhutte vuosisadan puoliväliin klassikot, kuten tämä keraaminen pöytävalaisin asetettu. Ne tuovat symmetriaa ja tasapainoa tyylikkään, toimisto vinjetti sisustusarkkitehti Angela Belt.

Space Age-vaikutteita Valaistus

Nämä siniset riipukset valot ovat toinen esimerkki modernistisen, avaruusajan inspiroimaa. Tässä keittiössä jonka Homepolish suunnittelija, kalusteet booli ylös valkoisen huoneen ponnahtaa sininen.

You may also like