Skip to main content

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää teollisuuskeittiöt

Suurkeittiöt ovat tyylikäs ja tyylikäs, vaikka ne eivät voi olla kaikille. Jotkut ihmiset haluavat talo tai siirtymäkauden keittiöt, ja keskustelu raivoaa koskevat keittiötyötä kolmion ja voitko käyttää parketit keittiössä. Olemme kuitenkin kaikki samaa mieltä siitä, että teollisuuden tyyli on täydellinen asunnon, jotka haluavat kokata kuten ammattilaiset. Se on myös loistavia ihmisiä, jotka haluavat matkia utilitarismin kaupallisen keittiö – etenkin parvi ympäristössä.

”Teollisuuden keittiöt kodeissa ensimmäinen saapui 80 ja 90, kun se tuli muotia olla ammattimaisia ​​keittiö kotona”, kertoo Michael Schienke johtaja ja Chartered arkkitehti Vorbild Architecture Lontoossa. ”Jos olet kokki paljon, nämä keittiöt ovat suuria. Ne on muotoiltu keittiö, jossa ammattikokkien valmistaa herkullisia aterioita pitkin päivää.”

Ominaisuudet teollisen keittiö

Schienke sanoo ammattikeittiöiden on nykyaikainen, jossa pinnat on helppo puhdistaa. ”Useimmat työtasot olisi ruostumatonta terästä, mikä antaa niille, jotka ‘ammattimainen’ ilmeen”, hän selittää. Updraft liesituulettimille ovat myös yhteinen telineeseen.

Joten, tarkoittaako tämä, että et voisi olla teollisuuden keittiön perinteisempää kotiin? ”Perinteisessä ominaisuuksia missä loisi ultramoderni sisustus [tyyli] – ajattele vanhoja holvikatot eikä vielä kovin hyvin maalattu ja kunnostettu ominaisuuksia liukas italialaistyylinen sohvat ja minimalistiset sisätilat” Schienke sanoo. ”Näissä tapauksissa luoda jyrkässä ristiriidassa, all ruostumaton teräs” kokin keittiössä näyttäisi hyvältä.”

Sandra L. Steiner-Houck, puheenjohtaja ja pääsuunnittelija Steiner-Houck & Associates Mount Joy, PA, suostuu. ”Teollisuuden keittiöt voidaan liittää mihin tahansa tyyli kotiin tehokkaasti”, hän sanoo. ”Voin lämpimästi suositella työskentelee ammattimaisesti CKD (sertifioitu keittiö suunnittelija). Näin varmistetaan, että se yhdistää oikein osaksi sisustus kotiin.”Mutta hän uskoo on mahdollista saavuttaa teollisuus- tuntuu keittiössä, joka on yhtenäinen kanssa ja kunnioittaa kodin suunnittelussa.

Marc Hottenroth Café laitteet, GE kodinkoneet tuotemerkki, teollinen keittiö perustuu kahteen tekijään. ”Pidän miltä se näyttää ja miten se toimii”, Hottenroth sanoo. ”Yleensä ammatillinen esteettinen määrittelee teollisuuden keittiö. Se sisältää vankka nupit, raskaan kahvat ja ruostumatonta terästä.”

Raskaat laitteet

Lisäksi ruostumaton teräs, Steiner-Houck sanoo suurkeittiöt olisi myös ominaisuus kaupallista tai ammattitason laitteita. ”Ne on suunniteltu toimimaan korkeammalla tasolla, on erittäin toimiva ja sisältää erittäin kestävä pintamateriaalit ja pinnat, aivan kuten kaupallinen keittiö,” Steiner-Houck kertoo.

Itse asiassa raskaiden laitteet ovat keskeinen osa suurkeittiöiden. ”Nämä ovat tyyppisiä laitteita, jotka on suunniteltu erottumaan keittiössä ja tulla huomatuksi, kuten 48-tuumainen tai 36-tuuman alue” Hottenroth sanoo. ”Nämä alueet eivät voi olla todella ammattitason koska asuin turvallisuusmääräyksiä, mutta pitäisi olla parempaa suorituskykyä.” Hän neuvoo etsivät polttimet, joka voi tuottaa täyden valikoiman asetuksista, mistä ultramatalaa 140 asteessa hiljalleen intensiiviseen 18000 BTU ulostulo. ”Harkitse myös kahta polttoainetta malleja, joissa Kiertoilmauunit ja raskaiden täynnä laajennus uuni telineitä.”

Muut laite näkökohtia

Sisäänrakennettu jääkaappi ja astianpesukone ovat myös teollisen keittiö. ”Mieti eri laitteistoilla kuin kaksi astianpesukoneet, yksi kummallakin puolella altaan tai useita undercounter jääkaappien koko keittiö helposti erityisten aterian prep tarpeisiin” Hottenroth neuvoo.

Hän sanoo, että induktiokeittoalueisiin tekniikka on yhä suositumpaa. ”Etsi induktioliedelle kanssa sous vide. Tämä on eräänlainen tarkkuus ruoanlaittoon, jossa ruoka on kypsennetty ilmatiiviisiin pussia lämpötila-vesihaudetta”Hottenroth kertoo. ”Tarkka lämpötilan ohjaus tekee Monogram induktioliedelle ihanteellinen Tyhjiökypsennys ja muita tarkkuus ruoanlaittoon tekniikoita.”

Toinen jäähtyä laite harkita Teollisuuden keittiö: pizza uunissa. ”Voitteko kuvitella ominaisuuksia paras ravintola pizzauuni luoda täydellinen viipale kotona?” Kun Monogram 30 tuuman Flush perhe Uuni, Hottenroth sanoo saat pizzeria-laadulla. ”Siinä yhdistyvät rapeaksi suorituskykyä perinteisten hiili- ja puulämmitteinen pizzauunit tarkkuuden ja helppous hienostunut asuin laite”, hän selittää.

Vaikka ruostumaton teräs on erittäin suosittu teollisissa keittiöissä, Hottenroth kertoo siellä on myös kasvava halu laitteita, jotka sulautuvat paremmin saumattomasti sisustukseen. ”Mieti Café Matta Valkoinen harjattu Pronssi kahvat ja nupit tai mattamusta harjattua ruostumatonta terästä kahvat ja nupit”, hän sanoo. Café kokoelma sisältää myös mukautetun värillinen kahva ja nuppi sarjat ylimääräisiä värivaihtoehtoa harjattua Kupari ja harjattu musta. ”Nyt voit saada väriä ja viimeistely näyttää hyvältä kotona ja on teollista tyyliä, joka antaa lausunnon.”

Altaat ja hanat

Maalaistalo nieluja ovat varsin trendikäs, ja Dan huonoin ELKAY suosittelee Crosstown Stainless Steel maalaistalo pesuallas. ”Se antaa sinulle tilaa ja tyyliä vaihtoehtoja sisällyttää että teollisuuden tuntea mihin tahansa keittiöön,” Worst sanoo. ”Koko pesuallas on riittävän suuri ratkaisemaan teollisuuden kokoinen sotkut samalla säilyttäen tyylikkään.” Lisäksi hän sanoo tiukkoihin kulmiin antaa uutta, geometrinen ja teollisen muotoilun. ”Myös suorat sivuseinämät ja tasainen pohja antavat modernin ilmeen ja käyttökelpoista tilaa.”

seinäasennustelineellä pot täyteaine hana

Toinen hyödyllinen ominaisuus teollisessa keittiö on potin täyteainetta. ”THE Avado keittiön hana keräämien ELKAY yhdistyvät siisti ja moderni linjat kaupan ja teollisuuden malleja, jotka näyttävät yhtä hyvältä kuin ne toimivat,” Worst kertoo. Seinä mount hana, jossa on joustava letku toinen suuri lisäksi. ”Tämä hana on kasvava suosio antanut tasapaino Semi-style silti kehua tyylikäs ja moderni viimeistely, joka sopii kauniisti nykypäivän asuin trendejä.”

lattianpäällyste

Värjätään betoni on suosittu valinta suurkeittiöiden. On ratkaisematon keskustelun käyttöä koskevat parketit keittiöt (ja / tai kylpyhuone), mutta monet suunnittelijat käyttävät lehti- tai puisten tai keraaminen / posliini laattojen tämäntyyppisessä keittiön suunnittelu.

värit

Lopuksi kysyimme Jody Finglas puheenjohtaja Finglas Maalaus  Croton-on-Hudson, NY, neuvoja värien. ”Teollisuus- tai suurkeittiöissä on taipumus näyttää hieman kliininen koska suuri osa keittiö on täynnä ruostumattomasta teräksestä”, Finglas sanoo. ”Olemme myös havainneet, että koska suurin osa alueesta on laatoitettu mahdollistaa helpon puhdistuksen ja huollon, se voi olla vaikea ottaa käyttöön väri. Mutta on olemassa mahdollisuuksia tehdä tilaa enemmän jännittävä.”

Hän suosittaa värilliset laatat kuten punainen ja keltainen seinillä. ”Nämä värit ovat hyvin suosittuja. Ne auttavat hajottaa tilaa ja anna keittiö näyttää vähemmän teollisuuden ”, hän sanoo.

Finglas toteaa, että maalatut pinnat, kuten ovet ovat myös suuria alueita esitellä väriä. ”Kaunis punainen ovi keittiö on klassinen ja houkutteleva. Koska se on huomiota herättäviä väri, haluat harkintaa missä maalata punainen keittiössä niin et liioittele ”, hän sanoo.

You may also like