Skip to main content

Kekseliäitä ideoita tuosta tilasta portaiden alla

Pienessä kotiin, jokainen neliösenttiä laskee, mistä lyhennettä makuuhuoneet kaventaa käytävillä pieni kylpyhuone. Tämä tarkoittaa myös sitä, että sinun täytyy saada hyvin luova ja varastoinnin vaihtoehtoja.

Mutta ei hätää, tämä artikkeli on sinua onnea. Jos jotakin tilaa alla portaat, se ei tarvitse vain istua siellä koskemattomana. On paljon asioita, voit tehdä tähän tilaan, kuten lievittää tallennusratkaisun suru tai luo istuimia. Tai, jos et tunne todella rohkea, voit jopa asentaa viinikellari.

Älä anna sen alla oleva tila portaat istua laiminlyöty enää. Voit joko asettaa jotain itse tai vuokrata suunnittelija luoda muokattuihin-ins. Nämä 10 suunnittelijoiden ja asunnon laittaa ajattelua korkit ja sai kekseliäs näitä satunnaisia ​​läikät portaiden-Valmistaudu tuntea innoitusta esittää, että tilaa työskennellä omassa kodissa.

Luo Garden

Jos sinulla on useita hämärässä huonekasveja, voit luoda viihtyisä pieni nurkka heille oikeutta portaat, kuten kasvien rakastava Kate Tribe ja Us on tehnyt täällä. Aloittaen sisäänrakennettu hyllyt, hän kutoi hänen kasveja keskuudessa koriste-esineitä, kuten koreja ja kirjoja, kääntämällä että satunnainen paikalla osaksi mini vihreä paratiisi.

Kokoa Kirjasto

Tämä on toinen esimerkki, kun sisäänrakennettu hyllyt on kätevä niille tilat portaiden alla. Tiimin Regan Baker suunnittelu perustaa vaikuttava kirjasto portaikon alle, vieressä ruokasali ja ah-niin-tyylikäs pieni, koriste-esineet sekoittaa. Jos sinulla on aarrearkku kirjoja, jotka istuvat laatikkoon, tämä on loistava tapa antaa heille valokeilaan.

Asenna Baarikeittiö

Kun viihdyttää, se voi olla kätevä on baarikeittiö valmiina veneen concoctions tai crack avata viinipullon. Tämä baarikeittiö suunnittelema Cortney piispa suunnittelu, on sopivasti oikeus pois olohuoneen ja seisoo valmiina cocktail tuntia ja illallinen osapuolille ystävien kanssa.

saada järjestystä elämäänsä

Että paikalla portaiden alla on koti-run vaihtoehto, kun se tulee fiksu tallennustilaa. Se on yhtä helppoa kuin asentamalla joitakin yksinkertaisia ​​kalusteet tai laatikkoa, muuttaen että paikalla osaksi hienostunut tapa tallentaa olennaiseen. John Bynum Custom Homes käyttää tätä tilaa portaiden alla varastona lemmikkieläinten takuuhitit.

Perustaa Workspace

Melissa on @thislittlehouseofours katsoin tämän tilan mukaan hänen portaiden ja näki mahdollisuuden luoda tyylikkään työtilan. Pidä se minimaalinen työpöytä, joka sopii helposti tilaan, ja jos haluat, voit ottaa sen askeleen pidemmälle ja myös rakentaa lukeminen Nook kuten Melissa teki täällä.

Näyttö koriste-esineet

Jos haluaisit paikka, jossa voi esitellä koriste kohteita, jotka ovat lähellä ja rakas sinulle, mutta olet vähän tilaa, katso enää kuin tilaa portaiden alla. Muodosta joitakin hyllyt ja esitellä rakkaan sisustus. Tällöin valkoinen sisustus juxtaposes kauniisti vastaan ​​musta hyllyt välilyönti vangiksi valokuvaaja Madeline Tolle.

Store Wine

Miten tämä hieman luksusta? Jos olet viinin harrastaja, olet varmasti saada vaikutteita tästä under the portaat viini luola luoma Sopimus Development Inc. Asenna lasille niin näet viinivalikoima näkyville, mikä varmasti keskusteluun käynnistin keskuudessa vieraasi.

Get Some uni

Kun elämme todella pieni koti, vaikka pieni koti ehkä jokaisen palan tilaa on arvokas. Siksi tämä tietty tila ratkaisu yleiskokous on niin nerokas: kun alue ei käytetä työtilaksi, kaapin avautuu ja tarjoaa taitettava vuode. Tämä on uskomattoman kätevä, varsinkin jos haluat napata muutama ZZZ: n välillä työprojekteihin.

Veneen Lasten nurkkaus


Se voi olla haastavaa löytää riittävästi tilaa piilottaa lasten leluja ja muita olennaiseen, minkä vuoksi tämän ajatuksen Lorna of @ for.the.love.of.greige on niin loistava. Hän täytti tilan portaiden alla tyttärensä leikkihuone tarpeet, kuten kirjat, pehmoleluja ja muita kohteita tyynesti koreihin.

Muodosta Pesula Space

Sen sijaan, että kiinnitämme koko huoneen pesula, miksi ei vain laittaa sen portaiden alla? Käyttämällä erikoisvalmisteinen lähtö muotoillut Brickhouse Keittiöt ja kylpylät, pesukone ja kuivaaja sopii täydellisesti tähän tilaan, mikä tarkoittaa, että asunnon voi käyttää puolestaan, että pesutupa luolaan tai toimistossa. Nyt se on älykkään suunnittelun.

You may also like