Skip to main content

Kleberstein Benkeplater å inspirere ditt kjøkken design

 14 kleberstein benkeplater å inspirere ditt kjøkken design

Hvis du er ute etter et lite vedlikehold arbeidsflate som er 100 prosent varmebestandig for kjøkkenet vurdere en kleberstein benkeplate.

Hva gjør kleberstein et lite vedlikehold materiale? I motsetning til andre typer stein overflater som granitt eller marmor, gjør kleberstein ikke trenger en sealer, fordi det er ikke porøst, noe som gjør det motstandsdyktig mot flekker for ikke å snakke naturlig antimikrobielle. Elsker du flater som utvikler en nydelig patina med alderen? Da kleberstein vil ikke skuffe. Over tid sin koksgrå overflaten vil oksidere gjøre det mørkere. Mens kleberstein ikke chip eller sprekk lett, kan det utvikle subtile bulker og riper i hardtarbeidende kjøkken som kan være polert bort eller venstre for å bidra til sin naturlige skjønnhet.

For å hjelpe deg å avgjøre om steinmaterialet er riktig for ditt kjøkken, sjekk ut disse kleberstein countertop ideer.

Kombiner Marmor og kleberstein benkeplater

Kombiner Marmor og kleberstein benkeplater

Hvis du ikke kan velge mellom marmor eller kleberstein benkeplater, dette kjøkkenet har en smart løsning. Brooke Wagner Design av Corona Del Mar, California kombinerer begge typer stein i denne moderne matlaging plass. Klebersteinen teller rundt ovnen er reservert for mat prep mens marmor benkeplate er først og fremst brukes til lette kjøkken oppgaver som å vaske grønnsaker eller serverer måltider.

Dramatiske kleberstein benkeplater

Dramatiske kleberstein benkeplater

Mens mange kleberstein benke oppdaget på Pinterest av Instagram ser ut til å være en solid farge, kan materialet også bli funnet med årer eller slående striper i grønt, svart, gul, blå, brun eller hvit som vist i dette kjøkkenet ved Ben Herzog Architect, ut av Brooklyn, New York.

Selv forkle foran vasken med drainboard er holdbart kleberstein. Legge til matlaging plass vintage-inspirerte sjarm, er skapene malt en retro skyggen av mintgrønt.

Våningshus kjøkken med kleberstein benkeplater

Våningshus kjøkken med kleberstein benkeplater

Kleberstein benke låne kontrast til denne skarpe, hvitt kjøkken i en Indiana gårdshus renovert av Leo Design, en interiørdesign firma ligger i Chicago, Illinois. Bidra til matlaging plass er Americana vibe er vintage-inspirerte inventar inkludert overhead belysning.

Eik skap paret med kleberstein benkeplater

 Eik skap paret med kleberstein benkeplater

I et tradisjonelt kjøkken er stappfull av eik skap, kleberstein benkeplater legge et rustikt preg som føles mer moderne enn klassisk. Whitten Arkitekter ut av Portland, Maine, plukket stein overflaten for å koordinere med rustfritt stål.

Kleberstein Benkeplate i et luksuriøst kjøkken

 Kleberstein Benkeplate i et luksuriøst kjøkken

En veiny kleberstein countertop er en nydelig kontrapunkt i denne glamorøse, tradisjonelt kjøkken av interiørarkitekt Meg Lonergan basert i Houston, Texas. Legge til matlaging plass luksuriøse vibe er gull CAB knotter og turkis rekkevidde.

Kjøkken øy med kleberstein countertop

 Kjøkken øy med kleberstein countertop

Hvis du må opprette en ekstra arbeidsflate på kjøkkenet vurdere å legge et kjøkken øy med en kleberstein benkeplate. Her Alice Lane Interior Design av Salt Lake City, gjør Utah nettopp det med en frittstående alternativ som fungerer som et spisebord.

Tinn Grå Kleberstein Countertop

 Tinn Grå Kleberstein Countertop

Du vil finne kleberstein plater i et bredt spekter av gråtoner som denne kule tinn eksempel finnes i et hjem med Frank Shirley Architects basert i Cambridge, Massachusetts. Swirls av mørk grå og hvit legge en massiv dose av visuell interesse for stein overflaten.

Svart og hvitt kjøkken fylt med rustikk stil

 Svart og hvitt kjøkken fylt med rustikk stil

Fans av moderne våningshus stil vil elske denne sort og hvitt kjøkken med Whitten Architects basert i Portland, Maine. Benkeplater langs veggene er holdbare kleberstein, som vi allerede forklart stå opp til varmen og flekker og er et ideelt arbeidsflaten for travle matlaging mellomrom. For en pop kontrast, kjøkkenet øya har beiset tre topper.

Bright Yellow kjøkken med kleberstein og Butcher Block Benkeplater

 Bright Yellow kjøkken med kleberstein og Butcher Block Benkeplater

Nesten svart kleberstein benkeplater med matchende backsplashes legge en slående kontrast til dette sunshiny kjøkkenet ved Heide Hendricks Interior Design basert i East Hartford, Connecticut. Legge enda mer praktisk funksjon til dette lys gul matlaging plass er på kjøkkenet øya toppet med en lønn slakter blokk benkeplate.

Charcoal Grå og blå Kleberstein Countertop låner Rustikk sjarm

 Charcoal Grå og blå Kleberstein Countertop låner Rustikk sjarm

Kleberstein countertop kan strø på litt rustikk karakter til moderne matlaging plass. Her er en av våre favoritt eksempler laget av JAS Design-Build, en interiørdesign firma basert i Seattle, Washington. En vakker koksgrå og blå kleberstein teller låner gamle timey landlig stil til dette moderne hus kjøkken.

Dette Blogger Loves kleberstein benkeplater

For en objektiv mening om kleberstein benkeplater, vi slått til Joan, Oppussing bloggeren bak nettstedet For The Love of et hus. Hun elsker steinen, som hun installert sin egen matlaging plass. Hun legger til mens det er et lite vedlikehold materialet det fortsatt krever litt øm kjærlig omsorg å holde utkikk sitt beste. For eksempel, har hennes benkeplate flere små kutt rundt kantene av oppvaskmaskin og vask forårsaket av banging stedene. Hun sier for å hindre at det skjer i ditt hjem være litt oppmerksom når det er på tide å vaske gryter og panner.

Hvordan Fake utseendet til Kleberstein

 Hvordan Fake utseendet til Kleberstein

Hvis en ekte kleberstein countertop er utenfor din prisklasse, kan du fortsatt få utseendet med Formica laminat. Her, Colleen, dekor bloggeren bak Lemon Thistle, gikk med et mønster som kalles Kleberstein Sequoia. Hun sier hennes nye laminat tellere ser like vakker som the real thing. Colleen tilbyr denne spissen: Den beste type synke til å kombinere med laminat er en drop-in som vist. I motsetning til en undermount vask, vil det beskytte investeringen du har gjort i laminat med hjørner som tilbyr beskyttelse mot vann.

Kombiner Cool kleberstein benkeplater med varmt tre aksenter

 Kombiner Cool kleberstein benkeplater med varmt tre aksenter

I denne hjemmekoselig kjøkken med Rauser Design basert i Austin, Texas, er kleberstein tellere kombinert med en slakter blokk chopping stasjon. Vi elsker hvordan dette matlaging plass kombinerer funksjonene i kule farger som benkeplater og blå skap med varmt tre aksenter inkludert kjøkkenbordet og tregulv.

Midcentury Inspirert kjøkken med kleberstein countertop

 Midcentury Inspirert kjøkken med kleberstein countertop

En midcentury moderne hjem renovert av Annie Hall Interiors av Cambridge, Massachusetts får en spanking ny matlaging plass som er i takt med hjemme historiske stil. Turkis kabinettet og varmt tre veggene er en klassisk midcentury combo. Bumerangen stil kjøkken øy med en kleberstein countertop er et nikk til den tradisjonelle nyreformede salongbord, som er et ikon av midcentury innredning.

You may also like