Skip to main content

Kleine Living Room Ideeën om de meeste van uw ruimte te maken

Veel kleine woonkamer ideeën draaien rond tricking het oog in het maken van het gebied lijken ruimer. Dergelijke strategieën kunnen een gebied dat krap en claustrofobisch voelt in een die gezellig en esthetisch voelt transformeren. Versieren op een manier die licht en ruimte maximaliseert, en aandacht besteden aan de manier waarop u gebruik maken van kleur, omvang en gewicht. Het kan nogal een verschil te maken.

Het is interessant om nieuwe dingen te proberen. Soms traditionele ideeën over een woonkamer decor zijn niet de beste oplossing voor een kleine ruimte. In plaats van het gebruik van zonwering voor raambekleding, gebruik lange, golvende gordijnen omdat ze de aandacht vestigen op verticale ruimte, waardoor het gebied van de ruimte uit te breiden.

Uw woonkamer, ongeacht de grootte, moet in staat zijn om te functioneren als een ruimte voor ontspanning en onderhoudend. Hier zijn een aantal van onze favoriete manieren om het te voelen ruimer.

Versier met Spiegels

Ontwerpers vaak plaats spiegels strategisch in kleine plaatsen, om ze te laten voelen groter. Een van de meest voorkomende kleine woonkamer ideeën is om een ​​grote spiegel hangen in een centrale locatie voor een centraal punt te maken. Om licht te reflecteren en voeg een leuke sfeer, het achter een lichtbron, zoals een kaars of hanglamp. Indien mogelijk, de positie van een spiegel tegenover uw raam, zodat het zicht zal reflecteren en geven de illusie van een ander venster.

Teken de Eye Upward

Een kamer heeft een verticale afmeting en een horizontale. Als uw woonkamer heeft een hoog plafond, maken het grootste deel van de extra ruimte door het versieren op een manier die het oog naar boven trekt. De vloer tot het plafond gordijnen zijn een stijlvolle manier om dit doel te bereiken.

Een ander idee is om de verticale ruimte met een menagerie van kleine tot middelgrote kunstwerk vullen. Deze techniek maakt dat de kamer groter dan het eigenlijk is, want het nodigt het oog om te zwerven buiten de ooghoogte horizontale ruimte die kan voelen opgesloten.

Gebruik neutrale kleuren voor een kleine woonkamer

Een van de meest populaire kleine woonkamer ideeën is het gebruik van neutrale kleuren op de muren, vloer, plafond en meubelstoffen. Een palet van gebroken wit en beige de ruimte uit te breiden door zich terug te dringen de wanden. Pasteltinten ook de neiging om een ​​kamer door te reflecteren licht verlicht. Naast het vergroten van een gebied, een neutrale palet verleent onmiddellijke verfijning en zorgt voor een rustgevende omgeving.

Kies meubels met een lichte uitstraling

Wanneer u winkelt voor meubels, overwegen de visuele gewicht. Hier gaat het om de waargenomen zwaarte van een object op basis van grootte, kleur en design. Kies uit stukken die een lichte uitstraling hebben, zoals zwaardere zal lijken om een ​​ruimte te vernauwen.

Kies voor lichte kleuren dan donkerder berichten en selecteert stukken die benen terwijl het vermijden van die boxy zijn te hebben. Glas koffie of bijzettafeltjes zal nemen minder visuele ruimte dan houten omdat je kunt zien via hen. Elke inrichting die geen standpunten komen belemmeren zal een gebied te laten lijken meer open.

Selecteer Kleinschalige Furniture

Een lijst van kleine woonkamer ideeën zou niet compleet zijn zonder de aanbeveling om meubilair dat niet de kamer zal overweldigen of lijken om de ruimte te domineren selecteren. Een bank met dunne armen en strak gestoffeerde rug voorkeur één met aanzienlijke armen en een multi-bekleding weer.

Als de ruimte krap is, zou u kunnen doen zonder een bank volledig, ofwel een loveseat kiezen of kiezen in de stand vier stoelen rond een salontafel. Bij het uitkiezen van stoelen, overweeg armless degenen omdat ze nemen minder ruimte in dan een model met armen.

You may also like