Skip to main content

Kreatív Közös Hálószoba Ötletek egy modern gyerekszoba

Kreatív Közös Hálószoba Ötletek egy modern gyerekszoba

Nevet … sírás … játszik … harcolnak. A közös testvér hálószobában egy méhkas tevékenység és igényeit. És ez azt jelenti, van egy csomó a szülők kezelése létrehozása során a gyerekek közös hálószobában. Kétszeres mennyiségű (vagy több) változó személyiségek és szükségletek, ez gyakran ijesztő feladat a szülők számára elhelyezésére tároló, a tér és az egyedi stílus minden gyermeknek.

Íme néhány hasznos tipp, hogy felszámolja a közös tervezési kihívások, és hozzon létre egy boldog és funkcionális helyiség a fiatal szobatársak.

Kreatív Közös Hálószoba Ötletek egy modern gyerekszoba

Létrehozása fiú és lány közös szobában

Tervezése szoba egy fiú és egy húga nem kell nagy kihívást jelenthet. Sőt, ez talán a legegyszerűbb kihívás legyőzni, ha tervez egy közös szobában.

Az első lépés az, hogy válassza ki a mögöttes színpaletta a fő elemei a szobában (falak, szőnyeg, bútor), amely a nemek szempontjából semleges … és ha elég idős közbeszólni, hogy minden testvér ad remek. Szín kombináció, mint a fehér és a szürke, türkiz és fehér, vagy mix alapszín jól működik mind a fiúk és a lányok.

Hogy kiegészítse a mögöttes palettán réteg komplementer színek és minták a tetején, hogy. Például egy szürke és fehér szobában, próbálja accenting sárga kiegészítők. A minták, sovány felé csíkok, Chevron vagy szilárd anyagok nagy geometriai alakzat (ek).

Amikor kiválasztja bútor, választhatja letisztult bútorokkal és ez nem témájú (elkerül a versenyautó vagy Csipkerózsika ágy) és párosítását semleges színű lényegét, mint a lámpák és ablak kezelések.

Az izgalmas része létrehozásának szuper móka hálószoba a fiatal költésrothadás accessorizing és személyre design elemeket, hogy megfeleljen a bimbózó személyiségek. Válassza design elemek, amelyek a helyiség érzem tartozik mind a ketten. Személyre tartozékok az egész szobában, mint a fal művészeti vagy Kabátakasztók. Marquee lámpák nevük vagy az első kezdeti feldobni energia és izgalom, hogy minden helyet. Hasonlóképpen, finoman hozzá a nemek közötti egyedi témát egy vagy két kiegészítőket, de tartsa őket színében. Például ha accessorizing piros, próbálja meg egy díszpárna piros tűzoltóautó neki, és egy párnát egy piros virág vagy szív neki. Tárolás, hogy kiegészíti a tervezési rendszer, egyedi mindkét nem (gondolom faszén a fiúk és a lányok sárga) is gond nélkül húzni egy szobában együtt.

Létrehozása szobában korosztályban-

Néha nem csak Jeremy és Sarah, hogy meg kell befogadni, de a 3 éves Jeremy és egy 4 hónapos Sarah határozottan újabb réteg kialakítása szorongás.

Az első dolog, hogy kezeljék a bútorok elrendezése. Ha van egy baba, esélye lesz, és ki a szoba éjjel, hogy inkább a gyereket. Amennyiben lehetséges, az ágyukban ellentétes sarkokban vagy falak a kiságy, a leginkább hozzáférhető az ajtót. Nyilvánvaló szerkezeti elemek, mint például az ablakok és fűtőberendezések másként, de a design célja, hogy a minden gyermek a legkényelmesebb alvást anélkül, hogy egyik a másik felébred.

Kreatív Közös Hálószoba Ötletek egy modern gyerekszoba

Létrehozása játszóteret, hogy mind testvérek élvezhetik, akár egyszerre is, szuper hasznos, különösen a fáradt anyukák és apuka. Szőnyegek, párnák, puha nagyobb tárgyak, mint egy hintaló és a sátor tökéletes felvázolni a terület és szórakoztató engedély játszanak. Vigye idősebb gyermek játékok hozzáférhető tároló konténerek, de magasabb, mint a padló, így a legfiatalabb nem lehet könnyen érintsd meg.

Például azt, hogy ez egy könyvespolc, tároló kocka vagy fali egység, helyezze bababarát játékok és egyéb elemeket az alsó polcokon. A kisgyermek vagy idősebb gyermek állhat, és eléri a kosár Lego.

Olyan elemeket, amelyek mutatják a gyerekek egyre növekvő család. Képek a gyerekek együtt, keretezett handprints hogy mikor egyes voltak újszülöttek ösztönzi őket, hogy értékeljék a fiatalabb vagy idősebb testvér hozzátett még egy meleg családi légkör a hálószobában.

Létrehozása bőséges tárolási kettő vagy több

Megtaláljuk a tér egy szoba kétszer annyi bútorok és tárolása az egyik leginkább ijesztő feladat tervezésekor egy közös szobában. Ez az, ahol a találékonyság és szerkesztési szem kell rúgni nagyobb sebességre. Kevesebb határozottan egy közös hálószobának, többfunkciós, közös tervezés.

Mint egy alapvonal kiválasztásának áramvonalas bútor elengedhetetlen ahhoz, hogy a szoba érzést, tágas, mint lehetséges, és lehetővé teszi a tárolás és lejátszás. Ha a gyerekek már elég nagyok ahhoz, emeletes ágyak mindig a legjobb választás. Akár L-alakú vagy függőleges, egy emeletes ágy egy hatékony helykihasználás, és sokszor a beépített tároló alatta.

Apropó … az ágy alatt tároló, mint kihúzható fiókok mindig hasznos például több helyet, és tartani tudja a szezonális vagy csak korlátozott felhasználású termékek. Tárolás ládák párnával lehet használni, mint egy helyet a játékasztal, valamint elrejteni a hegyen a játékok. A fali egység fiókkal lehet húzni kettős feladatot, mint egy komód és íróasztal.

Polcok szuper kényelmes Játék szervezet nem veszi fel a sok helyet, és lehet helyezni a fent drag, asztalok, sőt az ajtó fölött az alig használt elemeket. Hasonlóképpen, forgalomba könyvespolcon lábánál az ágy nem vesz el értékes falfelületet, és még kapsz egy másik felületet az ágy mellett egy lámpa vagy éjszakai könyvet.

Ruházat, fal és ajtó horgok hasznosak a mindennapi go-to terméket. A szekrényben telepíteni két rúd (azaz kettős lóg), így minden gyermek külön lóg helyet.

Függetlenül attól, hogy a tervezési kihívás, amikor létrehozza a közös helyiség a legkisebbeknek, ha ragaszkodni találékony, hatékony, szórakoztató és kreatív döntéseket, akkor nem kétséges, hozzon létre egy hálószoba a gyerekek imádni fogják!

Hogyan fogja tervezni a gyerekek hálószobában?

You may also like