Skip to main content

Kuinka käyttää tilanjakajana pienissä tiloissa

Jos sinulla on pieni tila, saatat ajatella, että viimeinen asia mitä tarvitset on alkuaine kuin tilanjakajana, joka kirjaimellisesti sulkemaan ja erilliset tilat. Mutta tilanjakajat ovat suuri lisäksi kaikki pieneen tilaan. Ne ovat hyvä tapa osio pois ja järjestää pieniin tiloihin, jotka usein ovat enemmän avotoimiston. Ja avoimen suunnittelun jakajia tarkoita, että voit saada enemmän järjestetään tilaa visuaalisesti sulkematta lähialueilla toisistaan ​​kokonaan.

Tilanjakajat ovat myös budjetin suunnittelun lisäksi huoneeseen. Ne voi maksaa missä tahansa alkaen $ 60 asti. Ja aikaa, se voi kestää niin vähän kuin pari tuntia päättämään oikealla jakaja sinulle, tuo sen kotiin ja laita se huoneeseen. Joten onko etsit hauskaa tyylin korostus tai tarvitse lisätä toiminnallista organisaatiota omaan tilaan, katsomaan alla eri tapoja käyttää tilanjakajana.

Visuaalisesti Open Tilanjakajat

Kuten käsiteltiin edellä, tilanjakajia ei tarvitse visuaalisesti sulkea tilaa. Yllä olevassa kuvassa huoneen jakajana, joka on avoin kuvio. Malleja, kuten nämä ovat täydellinen lisäämällä joitakin käsitteellisiä organisaatio alueiden välillä pienissä, avara tilat. Ja he eivät tee tilaa tuntuu klaustrofobinen.

Malleja, kuten nämä myös tulevat laaja valikoima malleja. Kuviota kuten tilanjakajana kuvassa yllä lisää mielenkiintoisia geometria tilaan. Muut avoimet tilanjakajat enemmän kaarevia ja vapaasti virtaava kuvioita heille. Ei mallina kaikki mallit makuun.

Go käsitteellinen

Kuva käy ilmi, että huoneen jakajana voidaan tehdä lähes mitä tahansa materiaalia. Voit luovaan tyyppisiä materiaaleja käytät. Esimerkiksi yksinkertainen kuvioitu puumaston ja raskasta pystysuora köysi antaa vaikutelman huoneen jakajana kuva yllä. Se lisää visuaalisia organisaatio tähän muka, rento tilassa ilman visuaalisesti sulkemalla alueet pois toisistaan.

Ajatus Yllä osoittaa myös, miten voit lisätä vihreys omaan tilanjakajana. Viiniköynnösten köyden lisätä visuaalisen lohkon mutta jälleen ilman kokonaan sulkevat tiloihin. Ja viiniköynnökset lisätä luonnollinen tunne, joka vastaa ruukkukasvin taustalla. On myös yleistä, että viiniköynnösten lisätään kiinteään huoneen jakajia.

Jos haluat mennä käsitteellinen idea erottaa oman tilan, tässä on muutamia ideoita epäsovinnainen tilanjakajana:

  • Hyllyt jossa voit nähdä yhdeltä puolelta toiselle
  • Täydellinen vaatteet teline
  • Sheer Tapestry tai verhon
  • Hyllykkö, jossa akvaariot myyntiin tuomista
  • Rivi pitkä kasvillisuuden

Nämä ovat vain muutamia ideoita saada näitä luovan mehut virtaa.

Käytä Tilanjakajat aksentteja

On myös tavallista nähdä tilanjakajat käytetään koriste aksentti. Jos sinulla on pienempi tila et halua sulkea pois, ajattele laskemisesta tilanjakajana nurkkaan. Näet käsitettä toiminnassa kuvassa yllä, jossa kirkkaan sinisen tilanjakajana tuo shokki väriä muuten tylsä ​​nurkkaan. Tämän voi tehdä ajatusta minkään kirkas korostus väri, kuten kirsikka punainen tai kirkkaan violetti.

Lisäksi sinun ei tarvitse pitäytyä yksiväriset. On tilanjakajat rohkeilla taidetta painatuksella. Ja tilanjakajana täydellä taidekentän päälle se antaa optinen harha, että pieni tila on suurempi, koska se tuntuu etsit osaksi ikkuna toiseen maailmaan.

Ja muista, vie aikaa punnita vaihtoehtoja. On olemassa monia erilaisia ​​tilanjakajat siellä.

You may also like