Skip to main content

Kuinka käyttää tummat verhot muodoksi dramaattinen, viihtyisä sisustus

On joitakin malleja, värejä ja koristelu haitat että asunnon eri puolilla maailmaa pyrkivät vältellä, sillä ne pitävät touch liian riskialtista kokeilla. Jotkut eivät uskalla mennä rohkeita ja loistavia värejä kuten oranssia tai fuksia, kun taas toiset pyrkivät pitämään musta pois niiden värimaailma lähes fanaattisesti. Käyttö tumma kangas on yksi strategia, joka monien mielestä on harjoitus parasta jättää sisustussuunnittelijat ja asiantuntijoita. Kuitenkin kun uskonnollisesti pysyä kaukana tummat verhot , saatat olla puuttuu ulos loistava tapa luoda kutsuva, mukava koti, joka on ehdoton showstopper.

Pimenee tyylillä sisälle makuuhuoneeseen

Älä pelkää pimeää verhot, koska käyttävät näitä paksuja musta on paljon, kuten värillä itsensä huoneeseen. Tummat verhot tuovat mukanaan erilaisia etuja ja ovat saatavilla laaja valikoima sävyjä. Puhumattakaan, voit valita tyylit vaihtelevat klassisesta pimennysverhot sensaatiomainen Läpinäkyvät verhot. Tänään katsomaan 25 tällaista inspiraatiota sekä yksinkertaisia temppuja, joiden avulla voit työskennellä näitä harvinaisia kaunottaret.

1. hallitseminen pimeyden voimilta!

Kanssa lähdetään muutaman upea huonetta, jotka käyttävät tummia verhot, mutta ei turvautua stereotyyppisen musta. Oikein; niille pelkää mustaa muitakin lonkan ja paljon kiinnostavampia vaihtoehtoja, kuten harmaan sävyt ja sininen. Tietenkin se on tummempi sävyt, jotka sopivat laskutus täällä, ja usein ne voivat täydentää värimaailman että olet jo menossa huoneeseen. Elintilaa tai makuuhuoneeseen valolla, pastellinsininen seinät yhdessä verhot tumma tummansininen voi todella tuntua mukaansatempaava. Joten, ennen kuin laskeutua musta, tai syvempää ruskean tai harmaan, antaa enemmän jännittävä värejä ammuttu.

Deep laivasto verhot siirtymäkauden makuuhuoneeseen

Sinisiä sävyjä ovat täydellinen tummempia verhot

Ajattelevat vain musta tumma verhot

Eklektinen keittiö Lontoossa täynnä väriä

2. Nuohous Suuret tilat

Ei ole mikään salaisuus, että tummat verhot näyttävät enemmän kotonaan tilavat ja ilmavat sisätilat jossa voit käyttää niitä ankkuri tilaan ilman todella ylivoimainen asetusta. Kaksinkertainen korkeus olohuone, ylellistä huonetta ja jopa grand muodollinen ruokailutilat ovat täydellinen niille klassinen musta verhot. Kun avoin oleskelutila, nämä verhot voidaan hahmotella tilat luomalla ainutlaatuisen taustan tai voi jopa käyttää niitä tuoda joitakin yksityisyyttä suuret lasiovet joka yhdistää olohuoneen takapihalle avata. Jos luulet yksiväriset verhot ovat tylsiä, heittää noin geometrisen tai kukallinen kuvioita mausteeksi asioita.

Hieno olohuone tyylikäs sisustus

Tummempi verhot näyttävät paremmilta suurissa tiloissa

Tummat verhot auttaa säätelemään luonnollinen ilmanvaihto helposti

Lisää noin kuvio elinvoimainen verhot

3. Moody Affair

Kaikki eivät halua kotiin valoisa tunnelma täynnä tulva luonnonvaloa ja puettuna vähäeleinen neutraali sävyjä. On niitä meistä, jotka itse mieluummin tyylikäs, hienostunut ulkoasua pimiössä kauniita värejä Moody valaistus ja kuohuviiniä kattokruunu tai kaksi huipuksi tyylillä! Silkkinen, tummat verhot ovat aivan täydellinen tähän Hollywood Regency-vaikutteita tyyli ja voit antaa sen nykyaikaisiin että se on hip ja trendier! Vaikka tämä ‘päälle’ tyyli ei ole mitä kuvaaminen, tummat verhot voivat silti voit löytää että tasapaino rentouttava ja romanttinen modernissa makuuhuoneessa.

Tumma verhot näyttää yhtä tyylikäs kuin kevyempi vaaleampia versiota käytettynä oikeassa

Hienostunut nykyaikainen makuuhuone tummat Läpinäkyvät verhot

Suurtalouskeittiö on tummat tyylikäs kauneus

Hienostunut perinteinen ruokailuhuone mustat verhot taustalla

4. Lavish, Mukava Ambiance

Puhuminen makuuhuonetta, ei ole mitään epäilystä siitä, että tummat verhot yhdistettynä valo, valkoinen Läpinäkyvät verhot on tullut valtava hitti nykyajan makuuhuoneessa. Tämä tyylikäs yhdistelmä paitsi näyttää esteettisesti apt huoneessa hallitsevat neutraaleja värejä, mutta myös toimii loistavasti niille, jotka haluavat löytää, että täydellinen tasapaino kaunis ilmanvaihtoa ja täydellinen yksityisyys. Tämä kaksikerroksinen lähestymistapa verhojen avulla voit myös helposti mukauttaa vuodenaikojen vaihtelu, koska tummempi verhot tarjoaa täydellisen eristyksen aikana talvet ja vetäytyä osaksi taustalla aikana kodikas kesäkuukausina.

Käytä Läpinäkyvät verhot ja tummat verhot sekä yksityisyyttä ja ilmanvaihto

Chic makuuhuoneen punainen mustavalkoinen

Yhdistelemällä silkkaa verhot pimennysverhot makuuhuoneessa

Harmaat verhot ovat ihanteellinen valinta trendikäs olohuone

5. pitää asiat Light!

Puhuimme ottaen tumma, tunnelmallista lähestymistapa aikaisemmin, mutta toki se on rapea, iloinen sisustus, joka on isompi hitti maailmassa sisustus tänään. Tummat verhot toimivat kauniisti näissä huoneissa samoin, kuin ne tarjoavat visuaalista kontrastia, luoda mielenkiintoisia painopisteet ja täydentää muita ponnahtaa musta tai tumma harmaa huoneessa täydellisesti. Neutraalimpaa tilaa, sitä enemmän upea tumma verhot näyttävät! Ne voivat myös muotoilla tyylikäs mustavalkoinen tausta, joka on sekä ajaton ja monipuolinen, jolloin ne värikkäitä aksentteja ja modernin seinälle kappaletta paistaa läpi.

Musta ja olohuone jossa on ripaus vihreys

Tumma verhot ankkuri valoa reipas olohuoneessa

Valoa värimaailman olohuoneen täydentää tummat verhot täydellisesti

Orange on todellakin uusi musta

6. Sheer Tumma Beauty

Kun se tulee silkkaa verhot, valkoinen ei todellakaan ole ainoa vaihtoehto. Läpinäkyvät verhot musta, tummansininen, harmaa ja tummanruskea myös pitää valta tempaa pois jalat oikeaan ympäristössä. Toki, he eivät sovi kodin käsittää rannalle tyyliä tai rentouttava Välimeren vibe, mutta he tekevät läsnäolonsa teollisuus-, minimaalinen ja nykyaikainen asetuksia. Salliminen suodatettua luonnonvaloa, niinkuin he muoti dramaattisen taustan, tummat Läpinäkyvät verhot nopeasti kiivetä suuntauksia kaavion 2018.

Kuka tarvitsee yöpöydät vuode näin

Ruskeat varastaa show tässä eklektinen olohuoneessa

Verhot standout visuaalisesti ansiosta pohjapiirroksen

Kuviollinen verhot harmaa chic moderni olohuone

You may also like