Skip to main content

Ledig plass på kjøkkenbenken med disse små Kitchen Organisasjon Ideer

Er matlaging og underholdende i små kjøkken vanskelig? Et studio-størrelse kjøkken er en utfordring å jobbe i, men noen små kjøkken organisasjon ideer og et par timer av din tid kan slå teeny kjøkken til en moderne, minimalistisk drøm for matlaging og feire.

Vi har fem inspirerende, små kjøkken for deg som rocke. De er full av ideer om hvordan du kan declutter kjøkkenet i friske, nye måter. Vi har også inkludert noen små kjøkken organisasjonens produkter som vil hjelpe deg å gjenvinne eller legge til nye counter plass og finne et hjem for alt rotet som liker å henge ut på tellere.

1. Lys, lys og industriell lite kjøkken

First off, vurdere å male kjøkkenet i en lys, skinnende hvit å friske det opp. Eller dekke mørke, utdatert vegger eller skapdører med en frisk, ny flyttbar tapet.

Deretter er det på tide å kaste ut de bokser med hjerter palm du aldri bruker og bestemme hva annet opphold eller går. Når du har fått et godt inntrykk av hvor mye du jobber med, er det på tide å finne et hjem for alt som er igjen.

Lagre det som ikke er attraktive i skap. Resten av elementene kan vises på nye, industrielle, restaurant-stil hyller, barer og kroker som på bildet ovenfor.

2. Liten moderne kjøkken med en modulær, rullende øy

I mange små kjøkken er det ikke mye plass på kjøkkenbenken til å jobbe med. Grunnleggende apparater som en kaffetrakter eller mikrobølgeovn kan spise opp den lille plassen du har. Det finnes løsninger. Velg hvitevarer som kan monteres på veggen eller under-skap montert. Eller legge til en kraftig veggmontert hylle å holde tunge apparater som en mikrobølgeovn.

Et lite kjøkken øy kan legge til ekstra plass på kjøkkenbenken samt lagring – og enda en frokost bar. Liten, rund eller firkantet øyene fungere bedre i mindre firkantet rom. Vurdere en lengre smal øy for en rektangulær plass. En sofa konsoll på hjul ville være en god idé i en lengre, bysse kjøkken. Du kan rulle det inn i et kjøkken som er nødvendig, og deretter sette den tilbake bak sofaen når du er ferdig.

Butcher blokker eller bar vognene er andre gode alternativer fordi de ofte kommer med hjul å rulle øya ut av veien. En høyere kurven fungerer godt med barstolene.

3. En moderne lite kjøkken med flytende vegg hyller for oppbevaring

Hvis du ikke har nok kjøkkenskap, men rikelig med veggplass, til en ren, moderne måte frigjøre kjøkkenbenken er å vise og lagre elementer på kjølige flytende hyller eller hyller som kjøkken ovenfor.

Lyst til å gi kjøkkenet et high-design ser ut som bildet? Gruppere elementer etter farge og legge til noen kunstgjenstander eller innrammede bilder. La noen områder av hyllene tomme, slik at de ikke ser for rotete.

En annen flott design valg i bildet ovenfor er bruken av speil på benken. Legg noen speil til en del av veggen bak benken for å utvide plassen og reflekterer mer lys.

4. Små kjøkken organisasjonens ideer med bokhyller

Sette inn eller bytte kjøkkenskap kan være dyrt. Og hvis du leier, prosjektet kan ikke engang få lov. Hvorfor ikke kjøpe noen gode, rimelige bokhyller og lage en lagringsplass veggen for alle kjøkken elementer?

Se etter høyere, men smale bokhyller og mikse og matche dørene for å skjule noen av elementene. Eller et utvalg av kurver kan tjene som skuffer i dine bokhyller, klar til å fange alle de mindre elementer og sengetøy.

En annen interessant lite kjøkken idé i bildet ovenfor er krokene over vinduet for å henge gryter og panner. Gryter og panner tar opp mye plass og henger dem fra en pott rack eller kroker er en god måte å frigjøre et kabinett eller mot.

5. En minimalistisk kjøkken som gir mange små leiligheter organisasjonens ideer sammen

Denne vakre og ryddig kjøkken fungerer fordi de fleste elementene er flerbruks. En lav bokhylle med en montert benkeplate danner en øy med lagring og motflaten. De cubbies kan selv holde små apparater. Mer enn et dusin kniver er holdt i en liten kniv blokk på disken.

En veggmontert rustfri stålstang kan holde kokekar og med kroker, og med kaffekopper eller mindre gryter og panner. Den veggmonterte vinglass Holderen kan også tjene som en flytende hylle.

 

You may also like