Skip to main content

Lepa betona Patio Ideje in modeli

Vsestranskost betona

Vseh uporabljenih materialov ki so na voljo za izgradnjo terase, beton je najbolj tradicionalna še vsestranski izbira. To je gladka, čista, lahko litega in oblikuje v krivočrtnega ali geometrijskih oblik, in z dodatkom odtenki, lahko postane nič drugega kot klasičen svetlo sive barve.

Druge prednosti: ponuja stalnost trajnost, in je dokaj poceni, še toliko bolj, če to storite sami, če veš, kaj delaš in so več kot sposobni dokončanje naloge. Za začetek do-it-mojstre, to ni lahka naloga, niti ni ena oseba delo. Če niste prepričani, da lahko reševanje teras projekt, konkretno na svoje, najeti izvajalca.

Saj ne more iti narobe z lije preprosto betonsko, toda če želite dodati teksture ali vzorec, se lahko uporabljajo določene tehnike, med postopkom sušenja. Eden izmed najlažjih načinov za dodajanje teksture se uporablja trd metlo preko betona sušenja, enkrat v vsaki smeri, ki bo na površje nekaj “zob” in ga hranite postal spolzek, ko je moker.

Easy tlakovce

Betonski tlakovci so na voljo v različnih oblik, velikosti, barv in tekstur, in se lahko dajo na vrhu plast pakiranega peska. Če grozo idejo plevela ali prostovoljnih rastlin, ki rastejo med prostori, lahko tlakovci se butted skupaj gladko, neprekinjeni površino. Če se odločite za bolj tradicionalne metode zapustili prostore med tlakovci (to pomeni, da boste lahko kupili manj tlakovci), jih je treba zapolniti s graha gramoz, prod, ali tesen, rastoča slaba pokritost s tal.

Oglejmo si nekaj osupljivih in raznolike zunanje terase iz betona.

indijski kanjoni

Lepa betona Patio Ideje in modeli

Betonske terase kraljeval v Palm Springs, še posebej, ko sonce zaide izza vrhov San Jacinto. To je puščava skupnost z malo padavin, veliko sonca in vročih temperaturah, in dvorišča z več Hardscape kot softscape. Rastline, ki to uspevajo v tem ozračju vključujejo vodo pametno sočnice in kaktusi.

Midcentury Sodobna hiša v Palm Springs “indijski kanjoni sosesko, ki ga je zasnoval arhitekti William Krisel in Stan Sackley, prejeti posodobitve po Monty Collins Interior Design, da bi jo v 21. stoletju. To teras ima klasično-metlo swept konča. Bela pločevina teras set je Richard Schultz je Sposobnosti ugasne rastlin kolekcija za Knoll in je na voljo tudi v drugih barvah.

Voda-Wise Oblikovanje

Voda-Wise Oblikovanje

Barve in materiali v notranjosti so nadaljevanje zunaj povezati prostore te Arizona doma. Designed by Coffman Studio, dvorišče ima kislinsko končno konkretne terase in finišerji, oksidirano kovinski požarno jamo, krepko rumena in aqua stene, rusticated jekla sajenje, okrasne trave, sočnice, in pokrov za filtrirano senci.

To je Simon sproščujoče na sintetičnih trate.

Midcentury Roots

 Midcentury Roots

Nova hiša z vplivom Midcentury Modern sedi na Los Angeles hribu, kjer je bila zgrajena zgodovinsko Lloyd Wright (sin Frank Lloyd Wright) strukturo in kasneje preselil na Colburn šole. Zasnovan in izdelan s Bonura stavbe, velika rezidenca vključuje geometrijsko bazen in konkreten teraso s čistimi, vodoravnimi črtami.

Vlije na mestu

Višin Arhitekti zasnoval dom, dvorišče in krajine za to očarljivi moderne hiše v HEALDSBURG v Kaliforniji. V betonske plošče smo zlili na mestu in kislino izperemo. Te proge zelene pokrovnost tal so Vilinski timijan, ki hitro raste, ostane kompakten in lahko hodil. Dvorišče uokvirja beli, sivi in ​​črni grah gramoza.

To neoviran prehod

Neoviran prehod teras

Koncept sredine 20. stoletja oblikovanja neoviran prehod iz zaprtih na prostem, je tista, ki je vztrajal in vedno izgleda moderno. Zasnova najbolj smiselno z eno zgodbo hiš, ki omogoča potnikom, da odide iz odprtega drsna stekla ali francoskimi vrati in v dvorišču z malo truda in premikate naprej in nazaj z lahkoto. Za gladko, ravno prehod, nič ne bije beton, še posebej, če so materialni in barve v zaprtih prostorih in iz istega ali vsaj zdi.

Ta Seattle dom zgrajen leta 1950 je bila predelana s Lane Williams arhitektov, in ima dva velika drsna vrata, ki se odpirajo v brlog in jedilnice na terasi na isti ravni.

Palm Springs Patio

Palm Springs Patio

Slaba 1980 Preudesiti iz Alexander doma v Palm Springs je olupljen vožnje z H3K Design-Obnova, da razkrije svoje Midcentury Modern korenine. Pretežno beton dvorišče vključuje požarno jamo, ki je poravnan s tlemi, saj to je pogosto uporabljena funkcija. Na ravni nič, lahko bar ali ekstra jedilna miza se postavi nad jamo za zabavo, s ogenj off, seveda.

lepe blazinice

Kislinsko izperemo z zemeljskim sivo zlijemo-in-place betonske blazinice

Kislinsko izperemo naravno siv zlijemo-in-place se betonske obloge interplanted z mešanico timijana, Scotch in irski mah zemeljskih pokrovov. Designed by Falling Waters krajine, teraso, v Kensington bližini San Diego je, ima IPE vgrajen v sedeže, arhitekturnih plantaž, in ogenj pit z board-obliki konča.

severozahodno Modern

Severozahodno Modern teras

S temnimi arhitekturnih funkcijami, kot so cink streho, jeklene mest, zunanji kamin oblečen v Choctaw peščenjaka, črno peščeno konča na bazenskih površin in črnega granita na robovih navzdol na vodno gladino, čisto, svetlo obarvani teraso, ki smiselno WA oblikovanje Arhitekti. S sedežem v Berkeley podjetje rabljeno beton z belim portlandskega cementa za ta meri izdelana teras v Saratoga, Kalifornija.

obarvan beton

Barvni Beton teras

Poljubna obarvane plošče iz betona, ki spominjajo na velike Kamnita plošča tlakovci so ločeni z makadamskih poti v tem teras design by Stout Build-Design. Nahaja se v Playa Del Rey, California, zasnova vključuje sušo okolice, vgrajen v požarno jamo s sedeži, in vgrajeno v žar.

Odmevne Oblike

Odmevne Oblike

Geometrijske oblike tega preoblikovali doma se ponavljajo v beton teras in bazen obrobo, ki se ujema tudi v zaprtih prostorih z prostem. Skupina projekt, ki je vključeval Key stanovanjske, bazen okolij, Jason Osterberger modeli in Randy Angell modeli, zunanji prostor vključuje linearno kamin in ognjišče, ki se razteza na arhitekturno vodnjak.

Mod grmi in Wall

Mod grmi in Wall

Nič drugega kot navaden, gladko betonsko teraso bi si zaseden in tekmujejo z drugimi zanimivimi elementi te ladjedelnice, kot amoeba / steno-švicarskega sira in svetlejše barve vrtno garnituro. Pokrajina tega Oregon prebivališča je zasnoval Anita Van Asperdt za LandCurrent in mešanice sodobne podrobnosti z okoliško pobočje.

Plavajoči tlakovce S Pea Prod

Plavajoči tlakovce S Pea Prod

Enakomerno dano betonski tlakovci so potopljen v posteljo grahove gramoza za mešanico teksture. Betonski finišerji je mogoče kupiti ali litega v mestu in je v izbor oblik in velikosti.

Mali prostor Rešitev

 Mali prostor Rešitev

Ker so townhomes in teras hiše omejene zunanji prostor, je smiselno, da imajo zunanji tla, ki je preprost in enostaven za hoditi naprej. Tudi v majhno dvorišče, ki temelji San Francisco Bella Vita Oblikovanje vrtov strokovno vključiti postelj zasaditve za zlati sod kaktusa, skulpture in druge sočnice. Nizek zid omogoča pogled na bližnje gore.

Iz Južne Afrike

Konkreten teras je zasnoval LevEco arhitektov Južni Afriki s pokrovom, ki je IsoPine, ki je sestavljeno iz polistirena materiala. Kot veliko sodobnih hiš, betonska tla, je na enaki ravni kot v zaprtih prostorih, ki ustvarja gladek prehod na dvorišču.

 

You may also like