Skip to main content

Magnificent Mid-Century Modern Homes Oblikovanje Ideje

Zakaj Mid-Century hiše so Trajna Priljubljene

Kaj naredi verodostojno, sredi stoletja sodobne domove, tako neustavljivo po vseh teh letih? Morda zato, ker svojih radikalno poenostavljenih oblik. Pomislite gladke linije ali organskih krivulj, pogosto prekinjala z velikimi okni, ki poenotene notranjih prostorov z veliko na prostem.

Gibanje za oblikovanje sredine stoletja, ki je začela leta 1940 in zavita v začetku leta 1960, praznuje poroko oblike in funkcije z minimalno in pogosto skromno oblikovana stanovanjsko arhitekturo in notranjo opremo. To je bil tudi čas, da je uvedla v času doma užitek, ki traja vse do danes. Prvič, povprečna homeowners začel prilagodite njihove življenjske prostore in zunaj nje, ki odražajo njihov okus in način življenja. Mogoče je to praznovanje sebi doma, zato sredi stoletja sodobne domove, so še vedno arhitekturni najljubši. Da bi dobili naše bistvo, glej naslednje primere.

Charming Mid-Century Kabina

 Charming Mid-Century Kabina

Sredi stoletja hiša Tipična je znan po svoji enotni tla in blizu zasnovi tal pogosto prekinjala s precejšnjih okna. Vendar A-frame hiše, kot je ta kabini California pokaže na Glamping Hub, so bili prav tako priljubljena kot drugi dom. To bivališče ima odprt tloris, v dveh nadstropjih z zgornjo počutje loft-style, in seveda velika okna. minimalna krajinsko ladjedelnice je zakoreninjena tudi v estetiki sredi stoletja. Zunanji prostor počuti kot podaljšek stanovanja, ker je zastekljena fasada.

Klasična dvonadstropna Mid-Century Modern House

 Klasična dvonadstropna Mid-Century Modern House

Tukaj je klasična sredi stoletja rezidenca vgrajen leta 1951 in je pred kratkim spremenil arhitekt, Carib Daniel Martin. Domača je zunanja nosi nekaj standardnih podrobnosti klasičnem slogu. Upoštevajte združevanje oken, nizko smola dvokapnico vzporedno s sprednjo fasado je, in mešanico tiru materialov, opeke, lesa in kovine, ki vse dodatek vizualno privlačni vzorce in teksture. Notranjost ima odprto-dnevna ureditev dopolnjujejo z visokimi oboki.

Elegantna in Moderna preoblikovali Ranch House

 Elegantna in Moderna preoblikovali Ranch House

Strokovno hiša flipper James sodnik obnovljena to sredi stoletja moderno ranč na svojo nekdanjo, krasen slavo. Modra in bela barva udaril gor opeke zunanjost. Mehek šota in prodnata dvorišče v kombinaciji z elegantno motnega ograjo sprejme omeji pritožbo na domu je na novo elegantna ravni. Glazura na pregovorno cupcake je izjemno velik hišna številka, da bi ta ostal pravi prometni zamašek.

Eden izmed njih Mid-Century Modern Ranch House

 Eden izmed njih Mid-Century Modern Ranch House

Vgrajen leta 1962, to sredi stoletja moderno lepoto jih Terrie O’Connor Realtors v skupni rabi je eden izmed njih ranč hiša polna Mad Men pritožbo. Steklene stene in clerestory okna obe značilnosti high-end rančerje, poplav notranjost z naravno svetlobo podnevi. Notranjost ima odprt koncept, ki je, če se ne ve, je postala stvar med gibanjem modernizma.

Woodland Domov Navdih Mid-Century Ski Chalet

Woodland Domov Navdih Mid-Century Ski Chalet

Nazaj v 1950, je skandinavska elegantna prav tako splošno dostopen, kot je danes. Ta kabina sredine stoletja opazili na Glamping Hub, spominja na nordijski smučarski koči. Njegova zunanjost ima dramatičen enokapno streho in strop visok okna. Slednji poroči krasen zunanji pogled z glavne notranje bivalne površine. Krov iz cedre dolbe zelo prijeten zunanji prostor, ki je kot nalašč za poletne jedilnico ali brca nazaj z vročo jabolčno vino v jeseni.

Mid-Century Ranch House

 Mid-Century Ranch House

Ranch-style house je klasična sredi stoletja. Majhen enotna najnižja hiša leta 1940 hitro postal rezana v južni Kaliforniji in nato širijo proti vzhodu. Živinorejei kot je to primer iz Glamping Hub ima presenetljivo nizke profile zaradi svojih skoraj ravno poševno streho in blizu gradnjo tal.

Gorgeous Retro Preudesiti

 Gorgeous Retro Preudesiti

Tu je še en omamljanje retro Preudesiti James sodnika. Cilj tega projekta je bil, da ohranijo bivališče je izvirno, modernistično čar pa dodal Znamka Šeškanje nove podrobnosti popraviti, da dobi. Zapomnite si pametna uporaba lesa letvice plošč. Tisti, ki so neposredno pred dom, ponudba senci in zasebnosti, pa letvice na strehi prikrilo neprivlačno AC kondenzatorja-iznajdljiv pravice? Vsak dom bi moral imeti zunanjo razsvetljavo. Tu globus obesek razveseli s hišno številko ponoči, medtem ko posojila malo Don Draper slog.

Mid-Century Dome Home zgrajen za trajnostno življenje

 Mid-Century Dome Home zgrajen za trajnostno življenje

Možno je, da kupola dom je eden izmed najbolj vizionarskih vrst sredine stoletja, stanovanjskih objektov. Arhitekt in izumitelj Buckminster Fuller zasnovan teh zelo učinkovitih adobes za trajnostno življenje. Njihova sferično obliko naredi večino svojega odtisa z zagotavljanjem bolj Podesan za bivanje kvadraturo od tradicionalnih domovih. Te ukrivljene domovi so tudi bolj energetsko učinkovita zaradi svoje površine za volumsko razmerje.

Ta smola-odličen primer kupole dom je bil zgrajen leta 1953. To je zgodovinski mojstrovina poimenovali Sončnica. Zasnoval ga je James Dresser nekdanji Frank Lloyd Wright vajenec. Ena od njegovih edinstvenih zunanjih značilnosti je dosegla vrhunec, geometrijskih okna, ki omogočajo v naravni svetlobi, medtem ko blokira ostre neposredne žarke. Ta video z delnicami Sodobni način Realty omrežju več o tem enega od vrste doma.

Mid-Century Modern stran z veliko Curb Appeal

 Mid-Century Modern stran z veliko Curb Appeal

Tako pred xeriscaping postala stvar, lastniki stanovanj, ki živijo v toplih podnebjih imel-gramoz pokrita metrov skozi ’50s, 60-ih in 70-ih. To sredine stoletja dom James sodnik predelana vključuje novo, modernistično navdih pokrajino, primeren za suho območja in pare vreme.

Mid-Century Modern Butterfly strehe

 Mid-Century Modern Butterfly strehe

Metulj streha, ki posnema obliko krila insekta, je še ena skupna lastnost je videti na nekaterih domovih sredine stoletja, kot je ta opažen na Palm Springs domovi. Zunanjost funkcija običajno seznanjene z visokimi okni, podaljšan višina stropa v notranjosti na dramatične ravni. Opomba krožni dovoz, enkrat rezana za velika posestva postala covetable funkcija za suburbanites sredine stoletja s precejšnjih jardov.

Hiša v Mid-Century Modern podrazdelkih

 Hiša v Mid-Century Modern podrazdelkih

Obstaja veliko soseske po vsej državi, napolnjena s klasičnimi Midcentury domov, nekateri vrnjeno v svoj prvotni sijaj.

Arapahoe Acres v mestecu Englewood v Koloradu je en primer. Gradnja klasičnih meščanskih Abodes naseljevanja sosesko začel leta 1949 in zavit v 1957.

Delo Frank Lloyd Wright močno zgleduje zasnovana teh domovih, kot je ta, na primer, fotografirali Butterbean. Hiša ima nizko Zvezano streha in okna pokriva spredaj, obe značilnosti sredine stoletja stanovanjske arhitekture. Pobliže si oglejte na fasado in obvestilo, da je struktura, sestavljena iz armiranobetonskih blokov in okenskih jeklene okvirje. Obe gradbeni materiali so bile upoštevane moderen takrat.

Standardna Mid-Century Modest House

 Standardna Mid-Century Modest House

Vsak predmestni soseski, ki je star najmanj 75 let in ima nekaj skromne hiše sredi stoletja s tradicionalnimi dosegla vrh strehe in priloženih garaže. Dodatne standardne funkcije na teh struktur, ki so bile običajno manj kot 1200 kvadratnih metrov, vključuje slike okna in dobro urejen-, vendar preprosto dvorišču in dovoz.

Mid-Century Hiša z ravno streho

 Mid-Century Hiša z ravno streho

Palm Springs je znana po svojih čudovitih in razkošnih hiš-nekatere sredine stoletja z ravne strehe, kot je prikazano. Pomembno je poudariti, da so hiše z pašnike ravni primerna le za toplem podnebju. To je zato, ker ravne strehe ne spodbujajo drenažo in so zapletena vezavo sisteme. Oboje je lahko problem, ko gre za štiri sezone področjih, ki se ukvarjajo z mrtvimi listi in snega.

You may also like