Skip to main content

Sodobni Domov zunanjosti Zgrajeno za sodobno življenje

Sodobna Residences polna Modern Style

Sodobna Residences polna Modern Style

Ljubimo tradicionalni, starejše hiše, ki pa je dejal, da ni nič, kot lepo oblikovan sodobni dom zgrajen za sodobno življenje. Pomislite, čiste linije, velika okna in krasen zunanje prostore Prevarala s sušo odpornih vrtove ali prijetnih sob z bazeni na prostem hiše. Še bolje, hiše, kot ti pridejo v široko paleto stilov in materialov, ki ustrezajo vsak okus. Da bi dobili bistva, glej naše najljubše primere sodobnih domovih, vsak je Zvezdno prikaz sodobne arhitekture.

Moderna Ranch House Z Evropsko Vibe

Moderna Ranch House Z Evropsko Vibe

Ta 4.000 kvadratnih metrov, moderno ranču stil dom je redno zbirališče za otroke in vnuki lastnikov, po Paige Elise Interiors. To je bistvenega pomena za hišo, da imajo toplo, a elegantno evropsko vibe. Ena od značilnosti preverjanja izven te škatle je vhod steklo spredaj. To naredi bivališče več pozdravlja, ki jih prinaša malo notranjosti prostem. Kamnite stene so stari svet na dotik, ki prihodov robnik pritožbe pa zagotavlja tiste znotraj doma v zasebnost. Ne doma, je popolna brez lepe okolice. Tu sušo odporna sočnice in grmičevje izvira iz regije zelene stvari.

Energijsko varčna Modern River Home

Najboljši Sodobne hiše so Prevarala s funkcijami za varčevanje z energijo, kot je ta krasen primer Stephen B. Jacobs skupine. Ta elegantna osta je v bližini reke Connecticut in značaj okolice je hraniti v mislih med gradnjo. Na primer, hiša je izkoristil sončnih dni s svojimi glavnimi fasade, zajetih v ekspanzivna oken, ki gledajo na jug in zahod. Zunanje stene so prav tako močno izolirani povečati domači energetske učinkovitosti. Končno, kaj je smisel lastnica doma, če ne bi večino svojega zunanjega prostora? Tukaj je bazen vključen za razmislek, in zgornji palubi off spalnico ponuja zvezdne pogled na reko.

Meri Modern Home Built za vsakdanje življenje

Precejšnega okna omogočajo sončna svetloba za osvetlitev vsak kvadratni centimeter prostorov za notranje zadeve v času dneva. Njena skillion streha, ki se spušča proti hrbtu, je klasičen primer sodobne arhitekture. Sprednja fasada združuje Mashup za zunanjost teksture, vključno z opeko in stranskem tiru. Častimo les furnir vhodnih vrat, ki ogledala stopnišče je prikazano skozi okno v drugem nadstropju. Upoštevajte minimalno krajine s podpornega zidu naravnega kamna prekinjala. Dopolnjuje dom je čistih linij in industrijsko-navdih zunanjost.

Sodobna betona Beachfront Villa zgrajen za Poplave

Arhitekti lahko dobite mogočni ustvarjalni z betonom. Ta sodoben ob obali vila Glamping Hub delijo je smola-odličen primer. Ker je struktura je tako blizu morja, je bil zgrajen iz betona in drugih materialov, ki stojijo na poplave. Zgovorni okna in čudovit Druga raven krov zagotavlja čudovit razgled na vodo.

Sodobni stanovanja, zgrajena za pogodbenice

Veliko sodobnih hiš so vse poslovne spredaj in stranko v hrbet, kot je to primer s po meri oblikovan domovih. Vse zadnjih oken imajo neoviran pogled na velik bazen. Tudi steklena ograja okoli funkcijo je pregledna. Zunanja razsvetljava prihodov zunanji užitek brez uničuje ambient.

Modern Home Made of Fair-vidni beton

Eno od vrste doma, ki ga Gottesman arhitekturo kaže, kako lepo minimalizem lahko v stanovanjskih oblikovanja z uporabo poštene obrazom betona. Obvestilo, kako se hiša naredi večina minimalnim naklonom parcelne. Polovica nepremičnine služi kot vrt, kot je prikazano na sprednji strani, medtem ko je druga polovica je prikazano na desni rezerviran za 65 metrov dolgega bazena.

Tiny Modern Home Idealen za Outdoor užitek

Drobni hiše natovorjen s sodobnimi lahko naša najljubša vrsta sodobnih stanovanj. Obrnite svoje oči na to neustavljivo majhno umik opazila na Glamping Hub. Majceno kmečko-zgleduje bivališče je na eni z prostem. Opomba kako se združi z okolico zahvaljujoč prostorno strešni opaž z vgrajenim LED luči in velika steklena drsna vrata, ki pretvarjajo notranjost na prostem prostoru izvedeni.

Starejše Domov preoblikovala v sodobno stanovanja

Starejše hiše se lahko preoblikovali v Podesan za bivanje sodobnih stanovanj, kot je ta nekdanji saltbox slogu bivališče. Obdobje hiše kot ti so znani po svojih poševne strehe in lesenim ogrodjem. Ekipa na Joshua Zinder arhitekturo in oblikovanje hrani nekaj nostalgičnih elementov zunanjosti je, kot shiplap navdihnila tiru, ki spominja na lesene deske. Novi skillion streha ne samo izgleda moderno, ampak tudi ustvarja več uporabnega prostora v notranjosti. Podloga stene z okni je še ena sodobna značilnost. Opomba položaj okna v prvem nadstropju; so povečali naravno svetlobo ne izgubi zasebnost.

Klasična skodel-Style Domov na sodoben način

Ljubitelji tradicionalnih domačih struktur bodo cenili to moderno twist na klasičen skodle slogu obalnem stanovanja, ki jih Betsy Wentz, lastnika Studia B Interior Design v skupni rabi. Nad vhodu so okna, ki obsegajo dve nadstropji, osvetlitev ambienta predprostor in stopnišče. Bodite dober pogled na presejane-na verandi in boste opazili več oken oblog v prvem nadstropju.

Kmečka in Modern Kuća

Najboljši vikend hiše bi počutili kot vabi hideaways, kot je ta sodobni primer Justin Krzyston na Stonehurst zasnovi in ​​gradnji. Tal do stropa okna, prikazane na levi in ​​Hrbtna stran od doma odprli notranjost za veliko na prostem. Dva zunanja palube in bujne okolice resnično ustvarjajo izredno okolje kot nalašč za sprostitev. Zunanja razsvetljava je bistvenega pomena za vsako sodobno stanovanjsko krajino. Tukaj, strateško umeščeni LED luči zagotoviti vodilno sijaj za hodnik in krovov.

Posodobljeno Mid-Century Modern Home

era sredine stoletja, ki tone za sodobni dom design. Zato bi bilo brezbrižno, če nismo vključili Zvezdno primer iz znamenitega obdobja. Ta Palm Springs dom je bil pred kratkim posodobljen z g James sodnik odražajo sodobne okuse. Najprej je pralnica, ki je bila nameščena na prostem, prestavljen v notranjosti. Nato je dvorišče prostor razširili za zunanjo življenje z firepit plina. Potem aktiviranja nepremičnine s sodobno letev les vrata in motnega okna udaril se omeji pritožbo.

Skromna Modern Home zgrajen za Country Living

Skromne hiše lahko tudi sodobno vibe. Ta sodobna država domov Rising Sun Gradbeništvo ima energetsko učinkovite stene s peno izolacijo. Kotiček za sončenje in teraso off spalnico poveča zunanji užitek. Oba sestoji iz delovnih mest cedre vremensko odporna s trpežno ograjo za živino.

Sodobna tehnika za moderne Ranch House

Rastline in drevesa, da je delo z sodobnega doma z dobro izgleda ključna sestavina za spodbujanje domače užitek. FormLA Krajinsko ustvarili to smiselno pokrajino napolnjena z rastlinami, ki bodo uspevajo v tej sodobni ranču hišno določenem območju.

You may also like