Skip to main content

Sodobna Betonski Paver hodnikom Ideje

Montažni ali Cast na mestu, Te tlakovce Definiraj “Modern” za vaš dom

Sodobna Betonski Paver hodnikom Ideje

To je pešpot, ki se nagiba k milosti domove, ki potekajo v sodobnih ali sodobnih stilov. Vsak tlakovanje plošča, ki se imenuje paver, je narejena iz Neokićen betona, bodisi montažnimi ali litega v mestu. Polagalca je običajno pravokotne oblike; Včasih trg; redko krožna.

Veliki “skrivnost” v tem slogu: lahko shranite tone denarja na tlakovci, ker za razliko od naravnega kamna sprehodi, je slog doseči umestitev in kontekst . Z drugimi besedami, če si boste za kvadratni tlakovce videz, 16 “betonski tlakovci (ali odskočna deska, saj se imenujejo včasih) bo zadostovalo. Samo poglejte na West Seattlu hodnikom kasneje v tej foto galeriji in si boste videli, kaj mislim.

Stepping Stones Čez travnik

Za to na sliki sredi stoletja moderno doma, so tlakovci naprej videz ravno-in-širok arhitekture v zgradbi. Izgledajo kot jim pripadajo tam. Vendar so tudi videti drugačen dovolj, da vemo, da je to preoblikovali domov.

Ena slaba stran tega “vmesnega” pristopa je, da naredi svoje, travnik rezanje bolj frustrirajoče.

Ultra moderna betonska tlakovce Pešpot Set v Dekorativna Stone

Ultra moderna betonska tlakovce Pešpot Set v Dekorativna Stone

Še en konkreten pogled finišer da vidiš pogosto: štiri velikan pravokotne betonske plošče so obdani s sivo dekorativni kamen.

To je privlačen videz in tisti, ki dobro deluje s steno betona, naravnega lesa vrata in xeriscaping.

To je lahko razburljiv, da vse te dekorativne skalo brez listja in drugih organskih snovi. Torej, je najbolje, da se določijo tovrstno hodnikom v bolj sušnih podnebjih.

Zvišane Pre-Cast betonska plošča Pešpot

Betonski finišerji ni treba vedno biti vgrajeni v travi ali počiva v skalo. Včasih, finišerji za ceste lebdi nad tem travo ali kamen, ali nad peskom, umazanijo, pokrovnost tal, kamenčkov, ali celo druge betona.

Tukaj, barvno tonirana montažnimi finišerji zagotoviti povišano pešpot do hiše.

Dež-sijajni betona spredaj trg Pešpot

Dež-sijajni betona spredaj trg Pešpot

Preprost, a učinkovit, sodoben betonski hodnik, zgrajena s profesionalci, ampak tisti, ki jih lahko podvojite na svojem domu: 18-20 kvadratnih tlakovci počitek v postelji krajine rocka. Od Tierra Landscape, LLC, podjetje s sedežem v WA West Seattle, ta oblika dela ne samo iz estetskega vidika, vendar funkcionalno tudi kot sredstvo tesen razmik, da nihče nima za preskok od polagalca asfalta na polagalca asfalta kot žaba. To je še na invalidskem vozičku dostopna.

Tudi to je pešpot, ki se lahko podvaja z bodisi gladke površine ali sestavljenih, s katerimi se soočajo 16 “betonski finišerji na voljo na Home Depot.

Sodobna betona Pešpot Delna Grass in Rock

Sodobna betona Pešpot Delna Grass in Rock

Roman, zanimivo sprehajališče v zadnji Denver doma posluje dva svetova: Zelen, bujna, organski svet plišastih trate, skupaj z stark, sivi, anorganskega sveta krajine kamna. To je osupljivo briljanten način vleči teh dveh raznolikih območij skupaj. Ta ideja izhaja iz Mile visokega Urejanje okolja, LLC, urejanje krajine podjetje s sedežem v CO Denver.

Enostavno Modern Eichler Beton Montažni Pešpot

Enostavno Modern Eichler Beton Montažni Pešpot

Ta beton finišer pešpot je najbolj omejimo navzdol in enostavna izvedba vseh ostalih pešpoti prikazane v tem članku. To krasi sprednji del sredine stoletja moderno EICHLER doma je. Čeprav ne morem ugotoviti, če je to res čas (verjetno ne, glede na odlično stanje betona – brez razpok), je ta vrsta hodnika je popolnoma res, da časov.

Ta slika je iz Rebecca Gonzalez odlično blog, Mid-Century Modern preoblikovanje, ki vsebuje domače sprehod-kanale, retro pregledi trgovina in posodobitve preoblikovanje iz lastne sredine stoletja moderno.

Suša Odporen Modern Montažni beton Pešpot Oblikovanje

 Suša Odporen Modern Montažni beton Pešpot Oblikovanje

Rebecca Gonzalez iz Mid-Century Modern preoblikovanje spet udari, vendar tokrat je sama hiša. Cat Annie sprošča na sušo odporne okolice, ki robov Montažni betonski finišer stezo.

Ta finišer-v-kamen videz, pogosto skupaj z sočnice, je klasičen videz. Upoštevajte tudi, kako Gonzalez opoteka na tlakovce, da bi se izognili togo videz.

 

You may also like