Skip to main content

Living Rooms ontwerpen Ideeën voor Minnaars van het boek

Ondanks het leven in dit digitale tijdperk van eReaders, niets te vergelijken met de eeuwenoude ervaring van bladerde pagina’s weer, geboeid in de vertrouwde geur van papier en inkt. Thuis bibliotheken en lezen hoekjes nog steeds over hun populariteit, omdat we als mensen hou gewoon van te worden onder deze papieren banken van kennis, avontuur en romantiek.

Een groot huis bibliotheek over meerdere muren kan voelen als een dikke knuffel rond de inwoner en kan een leven van het lezen die het mogelijk maakt de eigenaar om zich te verdiepen in het verleden van de zakken van de informatie niet bezit; een manifestatie van hun leren en exploratie. Dus, laten we verkennen verschillende stijlen van woonkamers voor boekenliefhebbers …

Living Rooms ontwerpen Ideeën voor Minnaars van het boek

Een perfecte plek om een ​​bijzonder torenhoge bibliotheek te installeren in een open woonkamer heeft om rond een trap. De stijgende treden bieden de perfecte klim naar de top van de boom der kennis, waardoor stopt bij elke plank langs de weg. Als uw trap in huis is van de meer traditionele variëteit en de ruimte is op een premie, dan kun je nog steeds gebruik maken van de ongebruikte ruimte eronder voor uw boekencollectie. De prachtige Eames gebogen houten stoel speelt de rol van het accent stoelen hier.

Onze woonkamers zijn een kant en klare ontspanning plek waar om te ontspannen met een goed boek aan het eind van een lange dag, of over een luie weekend. Door het verplaatsen van een bank net iets van de wand, naar het midden van de kamer, kan voldoende ruimte worden gecreëerd voor de installatie van de set van boekenkasten achter. Smalle boek rekken zal een enorme aftrekken van het vloeroppervlak van de kamer veroorzaken. U kunt het uiterlijk met de plaatsing van enkele decoratieve groene indoor kamerplanten verzachten staat voor extra rente en tot een hoogte verschillen.

Een boekenkast kan zelfs worden gebouwd om uw eigen op maat gemaakte ontwerp door specialisten. Je kon een surround waarin u uw TV te hangen, voor als je klaar bent met uw lezing te creëren. Vergeet niet om een ​​bibliothecarissen ladder voor die hoge plekken te installeren op uw reeks unieke muur planken.

Deze drie art prints, gemonteerd in de voorkant van de boekenkast, breken de bank van boeken en het creëren van diepte aan de display. Probeer opknoping uw eigen collectie van art prints op de buitenste randen van uw stellingen voor een nieuwe look. Deze optie maakt het ook mogelijk voor u om uw galerie te genieten, zonder afbreuk te doen aan opslagruimte, terwijl je nog steeds veel van uw boeken achter de geliefde kunstwerk kan huisvesten.

Veel mensen zouden kunnen denken dat ze gewoon geen ruimte in hun woonkamer voor een groot huis bibliotheek maar probeer overweegt elke beschikbare ruimte. Kijk verticaal en vergeet niet dat de nauwe spleten tussen de dingen, zoals Windows, kan voldoende boek bergruimte.

Een op maat gemaakte boekenkast kan worden ingebouwd in de dakrand, een goede optie als je leven onder afgeschuind. Strategisch geplaatste tafellampen creëren verschillende plekken om te lezen.

Als u niet het extra geld hebben voor een op maat gemaakte boekenkast dan zijn er veel grote drijvende of vrijstaand opties zoals deze IKEA die sieren Scandinavische woonkamers.

Als u een beetje van vaste doe-kennis zou je zelfs installeren op uw eigen om een ​​ongebruikte lastige ruimte in uw huis past.

Deze torenhoge boekenkast geeft grote diepte, rente en warmte aan een lange bleke kamer. De boeken maken een mooie opvallende muur, net zoals patroon behang of houten lambrisering zou kunnen doen, terwijl ook met het extra voordeel van nuttig.

Een boekenkast kunt ook een handige en aantrekkelijke drijvende scheidingswand sectie een bijzonder lange kamer, zonering een gebied vanaf de volgende.

In deze woonkamer bibliotheek zien we artefacten en dierbare herinneringen peppering de boekenkast te breken van de zee van boeken.

Een donkergrijze rekken systeem zorgt voor een geraffineerde look.

Slimme LED-verlichting kan het uiterlijk van uw bibliotheek rekken arrangement transformeren.

Je kon kiezen uit alleen decoratieve items uit uw huis bibliotheek muur. Deze display is een smaakvolle combinatie van glas karaffen, ingewikkeld vazen ​​en geometrische sculpturen.

You may also like