Skip to main content

Luova Jaettu makuuhuoneen Ideoita Modern lastenhuone

Luova Jaettu makuuhuoneen Ideoita Modern lastenhuone

Nauraa … itku … pelissä … taistelevat. Yhteinen sisarus makuuhuone on mehiläispesä toiminnan ja tarpeet. Ja se tarkoittaa, että on paljon vanhemmille puuttua luodessaan lasten yhteinen makuuhuone. Kaksinkertaisen määrän (tai enemmän) kehittyvien persoonallisuuksien ja tarpeet, se on usein työlästä vanhemmille mukautumaan tallennustilaa, tilan ja yksilöllinen tyyli kunkin lapsen.

Seuraavassa on muutamia hyödyllisiä vinkkejä voittaa yhteisiä suunnittelun haasteet ja luoda onnellinen ja toiminnallinen tilaa nuorille kämppäkaverini.

Luova Jaettu makuuhuoneen Ideoita Modern lastenhuone

Luominen poika ja tyttö jaetussa huoneessa

Suunnittelemalla tilaa veli ja sisko ei tarvitse olla haastavaa. Itse asiassa se on luultavasti helpoin-haaste suunniteltaessa jaetussa huoneessa.

Ensimmäinen askel on valita taustalla väripaletti pääkohdat huoneen (seinät, matto, huonekalut), joka on sukupuolineutraali … ja jos he tarpeeksi vanha säestää, että jokainen sisarus antaa peukkua. Väriyhdistelmiä kuten valkoinen ja harmaa, turkoosi ja valkoinen tai yhdistelmä päävärejä toimivat hyvin sekä pojille että tytöille.

Täydentää taustalla paletti, kerros täydentäviä värejä ja kuvioita sen päälle. Esimerkiksi harmaa ja valkoinen huone, kokeile accenting keltainen lisävarusteita. Kuvioita, taipuvainen raitoja, Chevron tai kiinteitä aineita suuri geometrinen muoto (a).

Valittaessa huonekalut, valita huonekaluja puhdaslinjainen ja se on ei-aiheisen (vältellä kilpa-auton tai Ruususen vuodetta) ja muodostaa niihin neutraalin värinen olennaiseen, kuten valaisimia ja ikkuna hoitoja.

Jännittävä osa luoda super hauskaa makuuhuone sitten nuori jälkikasvu on accessorizing ja mukauttaminen sisustuselementtejä vastaamaan heidän orastava persoonallisuuksia. Valitse malli elementtejä, jotka tekevät huoneesta tuntuu se kuuluu molemmille. Muokkaa lisävarusteita koko huoneeseen, kuten seinälle tai naulakot. Marquee valot heidän nimensä tai ensimmäiseen, lisätä pop energiaa ja jännitystä johonkin tilaan. Samoin hienovaraisesti lisätä sukupuoleen liittyviä teemoja yhdessä tai kahdessa lisävarusteita, mutta pitää ne väri koordinoitua. Esimerkiksi kun accessorizing punaisella, kokeile heittää tyynyn punainen paloauto hänelle, ja tyynyn punainen kukka tai sydämen hänelle. Varastointi, joka täydentää suunnittelun järjestelmä, mutta erityisiä kumpaakin sukupuolta (ajatella puuhiiltä pojille ja keltainen tytöille) voi myös saumattomasti vetää huoneen yhteen.

Huoneen luonti eri-ikäisille

Joskus se ei vain Jeremy ja Sarah että sinun täytyy sijoittaa, mutta 3-vuotiaan Jeremy ja 4 kuukauden ikäinen Sarah voi varmasti lisätä toisen kerroksen suunnittelu ahdistusta.

Ensimmäinen asia puuttua on kalusteiden ulkoasu. Jos sinulla on vauva, mahdollisuudet ovat voit olla ja ulos huoneesta yöllä yleensä vauva. Jos mahdollista, asettavat vuodepaikkaa vastakkaisiin kulmiin tai seinät seimi on helpoimmin ovelle. Ilmeisesti rakenneosia, kuten ikkunoiden ja lämmittimet voi sanella muuten vaan suunnittelua tavoitteena on antaa jokaiselle lapselle mukavin yöunet ilman yksi herättämättä muita.

Luova Jaettu makuuhuoneen Ideoita Modern lastenhuone

Luominen leikkialue, että molemmat sisarukset voivat nauttia, jopa samanaikaisesti, on erittäin hyödyllistä, varsinkin väsynyt mommies ja daddies. Matot, tyynyt ja pehmeät suurempia kohteita kuten keinuhevonen ja teltat ovat täydellinen hahmottamaan alueen ja hauskaa molemmat pelata. Sijoita vanhemman lapsen leluja saatavilla säilytysastiat, mutta korkeampi kuin lattian niin nuorin voi helposti koske sitä.

Esimerkiksi onko se kirjahyllyyn, varastointi kuutioina tai seinään, aseta vauvan ystävällinen leluja ja kohteita alemmalla hyllyille. Lapsi tai vanhempi lapsi voi seistä ja tavoitella korin Lego.

Sisältää elementtejä, jotka osoittavat lapsesi heidän kasvavan perheensä. Kuvia lapset yhdessä, kehystetty handprints, kun he olivat molemmat vastasyntyneiden rohkaista heitä arvostamaan omaa nuorempia tai vanhempia sisaruksen mutta lisää lämmin perhe ilmapiiri heidän makuuhuoneeseen.

Luomalla runsaasti tallennustilaa Kahden tai useamman

Löytäminen tilaa yksi huone kaksi kertaa niin paljon huonekaluja ja varastointi on yksi pelottava tehtäviä suunniteltaessa jaetussa huoneessa. Tässä on teidän kekseliäisyyttä ja editointi silmä täytyy potkia iso vaihde. Vähemmän on varmasti enemmän jaetussa makuuhuoneessa, koska on monitoiminen ja yhteinen suunnittelu.

Koska lähtötilanteessa, valitsemalla virtaviivainen huonekalut on välttämätöntä pitää huoneen tunne kuin tilava kuin mahdollista ja varastointia varten ja pelaamisen. Jos lapsesi ovat tarpeeksi vanhoja, kerrossänky ovat aina erinomainen valinta. Onko L-muotoinen tai pystysuoraan, kerrossänky on tehokas tilankäyttö ja usein on sisäänrakennettu varastointi alla.

Puhuminen … sängyn alle säilytys kuten Liikuteltavat laatikot on aina hyödyllistä luoda lisää tilaa ja mahtuu kausiluonteinen tai rajoitettu käyttö kohteita. Laatikostot ja tyynyt voidaan käyttää paikan leikkipöytä sekä salata vuori leluja. Seinä yksikkö laatikoilla voi vetää kaksinkertainen velvollisuus kuin pukeutuja ja kirjoituspöytä.

Hyllyt on erittäin kätevä lelu organisaatio, koska se ei vie paljon tilaa ja voidaan sijoittaa yli keittiökaapit, pöydät, jopa yli oven tuskin käytetyt kohteet. Vastaavasti sijoittamalla kirjahylly on jalka sängyn ei vie arvokasta seinätilaa ja voi jopa antaa teille toisen pinnan lähelle sängyn lamppu tai yöllä kirja.

Vaatteiden, seinä ja oven koukut ovat hyödyllisiä jokapäiväiseen go-eriin. Kaapissa, asentaa kaksi tangot (eli kaksinkertainen roikkuu) joten jokainen lapsi voi olla erillinen roikkuu tilaa.

Riippumatta suunnittelun haaste, kun luodaan yhteinen huone pienokaiset jos kiinni neuvokas, tehokkaita, hauskaa ja luovaa valintoja, sinun epäilemättä luoda makuuhuone lapsesi rakastaa!

Miten aiot suunnitella lapsesi makuuhuoneeseen?

You may also like