Skip to main content

Luova pääty ideoita unenomainen makuuhuoneen

Olipa maalaismainen, romanttinen, ärtyisä tai klassista, sinun pääty on keskipiste makuuhuoneessa ja tekee eniten sävyn oman yöllä keidas. Oikean pääty on tärkeä tekijä suunnittelussa – mutta se ei tarkoita, olet vain mitä näet suunnittelutoimistot tai huonekaluja näyttelytiloissa.

Päädyt, koska vaikuttavia kuin ne ovat oman huoneen suunnittelussa, ovat itse asiassa yksi helpoimmista makuuhuoneen komponenttien tehdä itse. Pääty ideat ovat rajattomat kuin mielikuvitus, mutta ne pohjimmiltaan jakaa viiteen luokkaan: puu, kangas, metalli, vapaamuotoinen ja taide-pohjainen.

Kun olet päättänyt tuntuu, että haluat omalta pääty, rehellisesti katsomassa budjetin, aikaa ja mukavuus tasolla Kunnosta. Sitten tutkia meidän kuvagallerian inspiraatiota, ja tehdä pääty olet haaveillut.

DIY pääty Ideat

Puu

Puu ei aina merkitse maalainen; kokeile kiillotettu, tummempi sävy tyylikkään ilmeen.

Tämä on luultavasti ensimmäinen asia, te ajattelette, kun ajatellaan DIY päädyt. Lavat, ovet, ikkunat, ikkunanpuitteet, takka reunukset ja navetta puun kaikki erinomaisia ​​taustoja sängyn ja monipuolisuus että puu tarjoaa makuuhuoneeseen on käytännössä loputon.

Selaa kirpputorit vanha navetta ovet; he tekevät suuren pääty.

Koruton lankut puun tekevät ainutlaatuinen paikka jossa nukutaan.

Maalattu ja kuorinta puun lankkuja lisätä rento tunnelma.

Viimeistely vanha navetta ovi lisää maalaismainen chic tyyli.

Esimerkiksi voit tehdä kauniisti värjättyä mestariteos tai repurpose joitakin lohjennut vuosikerta oven kehyksiä sävyn makuuhuoneessa. Haalistua ikkunaluukut tekevät täydellisen pääty, jos haluat Beachy mökki fiilis. Puu tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja ja viimeistely tyylejä kohtuullisin kustannuksin.

Kangas

Tämä pääty näyttää tyylikkäältä, ja voit jäljitellä sitä kotona.

Tufting kankaan sängyn päädyn tuo tyylikäs hohto.

Valita hauskaa raidallinen kangas lastenhuoneeseen.

Paneelit Silkki- kaltainen kangas koristeltu nauhoin tarjoavat tyylikäs vaihtoehto.

Metallinen Kankaan tekee tästä muhkeat pääty moderni, mutta viihtyisä.

Niille, joilla on enemmän modernia tai eklektinen maistuu, harkitse Peitä pääty nahka.

Laajenna pääty peittämällä neljä Puupaneelien kangasta.

Nämä tuftatut päädyt peitetty sametti herättää wingback tuoli tyyliin.

Haluavat jotain hieman pehmeämpi oman DIY pääty? Kangas vaihtoehtoja on sinulle kuulu – kirjaimellisesti. Haluatpa virallista hemmottelu tuftattu, napit tai Pintucked päädyt tai jotain rento, kangas tarjoaa monia pehmeä, hemmotteleva valintoja makuuhuoneessa.

Sillä runsaus kankaan ilman muodollisuuksia, kokeile yksinkertaisesti roikkuu peitto, pitsiä tai verhon taakse sängyn. Voit silti luoda keskipiste, mutta se ei edellytä työtuntia.

Metalli

Vintage messinki Metallilevyverkot lisätä eklektistä tähän makuuhuoneeseen.

Harkitse vuori makuuhuoneen seinään ruostumattomasta teräksestä glam näyttää.

Vanha takorauta- portti olisi hämmästyttävä pääty.

Vastakkaisella ääripäässä nesteestä tuntumaa kangas on kiinteään rakenteeseen metallia. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä ei kauneutta; metallinen pääty voi olla romanttinen tunnelma, kuten takorautaiset portti kukkien toisiinsa.

Jopa teollisuuden tuntumaa aaltopellistä voidaan pehmentää monimutkainen koristeellinen leikkaus. Metalli ei saa valittamalla jokaiseen makuun, mutta on olemassa paljon vaihtoehtoja DIYer tehdä allekirjoituksen pääty tästä monipuolinen materiaali.

Vapaa muoto

Ikkunaluukut ovat helppo DIY pääty vaihtoehto.

Ajopuu tekee ainutlaatuisen pääty ja antaa tekosyyn mennä rannalle.

Jopa enemmän kuin luovaa potentiaalia ensimmäiseen kolmeen ryhmään, vapaamuotoinen sängynpäädyt antaa sinulle loputtomat suunnittelun vapautta. Voit käyttää melkein mitä tahansa: tyynyt ryhmitellään näyttö, kappaletta ajopuu tai bambusta seinää vasten, vanhojen kirjojen kiinni pala tausta.

Vapaamuotoinen pääty voi valaa persoonallisuuttasi ja etuja tulee yksi-of-laatuaan luomiseen. Jos se on intohimosi, se voi tulla keskipiste makuuhuoneessa; jossa on vapaamuotoinen suunnittelu, katto on rajana.

Taideperustaisen

Ripustaa matolle tai kudos sijasta pääty taiteellisen ilmeen.

Tämä stenciled pääty lisää kaunis, naisellinen kosketus.

Luodaan geometrisiä kuvioita naulankannat tai messinkiä verhoilu nastoja.

Unohtaa perinteisessä muodossa laajentamalla pääty ohi puolin sängyn runko.

Tee oma taiteen liitutaulu pääty.

Samanlainen vapaamuotoinen sängynpäädyt niiden kyky vangita etuja, taide-pohjainen päädyt on vain hieman rakennetta. Peitä pressut, kangas- tai maali ja ryhmä ne seinälle sänkysi. Kehystys kuvia rakkaitaan tai locales tekee suurimman henkilökohtaisen ja päädyt, samoin kuin taustalla suosikki lainausmerkkejä.

Voi päättää vain yhtä väriä? Kokeile järjestämällä maali värikartan tavalla, joka vetoaa silmään. Art-pohjaisten projektien avulla voit tehdä allekirjoitus pala, joka on usein helposti muutettavissa; ne toimivat myös jokaiseen budjettiin.

Ei ole mitään syytä tuntea rajoittuu päädyt, jotka ovat ostettavissa. Anna luovuutesi loistaa keskipiste makuuhuoneeseen. Pienellä jynssäys ja paljon inspiraatiota, voit luoda täydellinen pala makuuhuoneeseen ja budjetti. Mitkä näistä DIY pääty ideoita puhuu sinulle?

You may also like