Skip to main content

Mala Ideje Dnevna soba, da kar najbolje izkoristijo svoj prostor

Veliko malih dnevna soba ideje vrtijo okrog prelisičijo oko v to, da je območje zdi bolj prostoren. Takšne strategije lahko preoblikujejo površino, da se počuti utesnjen in klavstrofobično v eno, da se počuti udobno in estetsko. Okrasite na način, ki povečuje svetlobo in prostor, in bodite pozorni na to, kako boste uporabili barvo, obseg in težo. To je lahko precej razlike.

To je zanimivo poskusiti nove stvari. Včasih tradicionalne ideje o dnevna soba dekor niso najboljša rešitev za majhen prostor. Namesto uporabe žaluzije za okno zdravljenja, uporaba dolga, teče zavese, saj opozarjajo na navpični prostor, s čimer širi območje prostora.

Vaša dnevna soba, ne glede na velikost, mora biti sposoben delovati kot prostor za sprostitev in zabavno. Tukaj je nekaj naših najljubših načinov, da bi se počutili bolj prostoren.

Okrasite z ogledali

Oblikovalci pogosto postaviti ogledala strateško v manjših krajih, da bi jih čutijo večji. Ena izmed najbolj pogostih mala dnevna soba idej je, da visi veliko ogledalo na osrednji lokaciji za oblikovanje kontaktne točke. Odboja svetlobe in dodajte lepo vzdušje, ga za vir svetlobe, kot so sveče ali obesek svetilka. Če je mogoče, postavite ogledalo nasproti okna, tako da bo odražala stališče in daje iluzijo drugem oknu.

Narišite oči navzgor

Soba ima vertikalno dimenzijo, kot tudi horizontalno eno. Če ima vaša dnevna soba visok strop, da večina dodatnega prostora, ki ga okrasitev na način, ki pritegne oko navzgor. Od tal do stropa draperije eleganten način za doseganje tega cilja.

Druga ideja je, da zapolni navpično prostor z zverinjak majhnih do srednje velikih umetnin. Ta tehnika bo prostor občutek večje, kot je v resnici, saj poziva oko pohajkovanje izven horizontalnega prostora v višini oči, ki se lahko počutijo omejena.

Uporabljajte nevtralne barve za dnevno sobo Small

Ena izmed najbolj priljubljenih malih dnevna soba idej je uporaba nevtralne barve na stene, tla, strop in oblazinjenje pohištva. Paleta off-belih ali beige bo razširila prostor, ki se zdi, da potisnite nazaj stene. Mehki odtenki ponavadi tudi osvetlitev sobo s odbija svetlobo. Poleg tega, da širi območje, nevtralna paleta vezni instant prefinjenost in ustvarja pomirjujoč okolje.

Izberite Pohištvo z lahkotnim videzom

Ko nakupovanje za pohištvo, upoštevati njeno vizualno težo. Ta koncept se nanaša na zaznano teže predmeta, ki temelji na velikost, barvo in obliko. Pick iz kosov, ki imajo lahek videz, saj bo težji tisti, se zdi, da Obkladek prostor.

Odločite se za svetle barve več temnejših tiste, in izberite kosov, ki imajo noge ob izogibanju tiste, ki so boxy. Steklene kave ali končnih tabel bo trajal manj vizualni prostor od lesenih tisti, ker si lahko ogledate preko njih. Vsa oprema, ki ne ovirajo poglede bo območje zdi bolj odprt.

Izberite malemu Pohištvo

Seznam majhna dnevna soba idej, ne bi bil popoln brez priporočila za izbiro pohištva, ki ne bo Premagati sobo ali pa zdi, da prevladujejo v prostor. Raztegljiv s tankimi kalibra in dobro oblazinjen nazaj je prednostno enem z znatnimi kalibra in multi-blazine nazaj.

Če prostor je tesen, bi lahko naredil brez kavču popolnoma, bodisi izbiri Loveseat ali se odloči postaviti štiri stole okrog mizice. Ko je pobiral stoli, preuči za roke tisti, ker bodo zavzamejo manj prostora kot model z orožjem.

You may also like