Skip to main content

Milloin, missä ja miten käyttää Large Wall Art

Taidegalleriat ovat hyvä tapa järjestää paljon pienempiä taidetta. Mutta jos sinulla on suuri seinälle, jonka haluat esitellä, sinun täytyy mennä eri joukko suunnittelun periaatteet.

On monia syitä ripustaa suuria seinälle; ehkä maalattu jotain itse tai ostaa erityinen pala matkoilla. Saatat myös olla menossa entistä moderni, joka pyrkii korostamaan minimalismia. Suuri seinälle on yllättävän hyvä tapa optimoida pieniin tiloihin. Keskittymällä muutamaan suureen elementtejä, jätät tilan näköinen avoimempi ja selkeämpi.

Lue oppia siitä, milloin, miten ja missä käyttää suuria seinälle.

Etsiä melkoinen tyhjää seinää tilaa suurille seinälle

Ensimmäinen vaihe on etsiä seinätilaa, joka on tarpeeksi suuri tukemaan taidetta. Se voi tarkoittaa olemassa olevia taiteen tai uudelleenjärjestelyä kirjahyllyt ja huonekaluja. Todennäköisesti tiloja ovat seinät olohuoneessa tai makuuhuoneessa, yläpuolella Pelkistetty Mantel tai alueilla ikkunoiden välillä. Voit myös kokeilla aksentti seinät tai tiloja eteiseen.

Enemmän tyhjä seinä tila on, sitä parempi. Yhdistämällä suuret taidetta aivan massiivinen ikkunan tai yli koristeellinen Mantel voi kääntää huomiota pois itse taide, koska taiteen joutuu kilpailemaan näitä muita elementtejä.

Järjestää tilaa ympärillä art

Tee suuri seinälle keskipiste järjestämällä huonekalut sen ympärillä. Yllä olevassa kuvassa näkyy, miten voit järjestää huonekalut U-muotoinen noin taidetta. Tämä toimii erityisen hyvin tiloihin, joissa taidetta leijuu minimalistisen Mantel.

Saatat myös kohta sohva kohti seinälle tai järjestää tuoleja kohdata sitä. Toinen vaihtoehto on sijoittaa tuolit ja sohvat huoneen poikki toisistaan, jossa seinälle niiden välillä. Jos seinälle on makuuhuone, aseta se sängyn, joten sänkyyn on sen puolella.

Ole luova rikkomalla yhdestä

Suuri seinälle ei tarvitse olla yhden maalauksen yhteen kehykseen joko. Yllä olevassa kuvassa näkyy, miten yksi pala voidaan hajallaan muutamia erilaisia ​​kankaita. Tämä on hyvä tyyli, jos yrität kattaa todella iso seinä. Yksiosainen voi viedä useita tauluja useassa kehyksessä ottaa kokonaan eri muotoilu.

Luova näyttää tältä myös lisätä visuaalista kiinnostavuutta tilaan. Tämän menetelmän, joka mahdollistaa seinän väriseksi kurkkia antaa tilaa yhtenäisempi ulkonäkö. Hajottaa yksi taideteoksen useiksi palasiksi tekee myös taidetta helpompi kuljettaa.

Älä pelkää mennä kolmiulotteinen

Kolmiulotteinen taide on toinen tapa ilmaista luovuutta huoneessa. Mennä moniportainen tauluja, kolmiulotteinen paneelit aksentti seinät taideteokset lajike, joka tarttuu pois seinästä. Tekstuuri lisää visuaalista kiinnostavuutta ja auttaa taiteen tullut keskipiste, joka on usein tavoitteena suurten seinälle.

Kuva yllä, se on helppo nähdä, miten värikäs pala huoneessa, jossa neutraali värimaailma auttaa taiteen tullut keskipiste. Vaikka mustavalkoinen kolmiulotteinen seinälle on karu muotoilu, se voi myös pop, jos ne sijoitetaan taustaa vasten, kuten puuta paneelien tai värikäs maali.

Etsi kappaletta, jotka vetää sinua

Hyvä tapa tehdä tämä suuri seinälle keskipiste tila on löytää taidetta, joka vetää sinua visuaalisesti. Yllä oleva kuva on hyvä esimerkki: Laukaus köyden sillan ulottuu kaukaisuuteen kutsuu silmän seurata ja nähdä, missä silta on johtava. Voit myös kokeilla taidetta geometristen optisia illuusioita, luonto lähikuvia tai mikä tahansa muu kuvia et voi auttaa, mutta tuijottaa. (Tarve pitää etsiä voi olla vain määritelmä hyvää taidetta, kun kaikki.)

You may also like