Skip to main content

Miten Koristele resuinen chic Makuuhuone

 Miten Koristele resuinen chic Makuuhuone

Erittäin suosittu kautta 1990-luvulla ja tavaramerkillä suunnittelija Rachel Ashwell vuonna 1989, resuinen chic yhdistetään parhaat puolet maalaistyyliin vuosikerta charmia, budjetti sopiva repurposing huonekaluja ja muita esineitä, ja rento, naisellinen tyyli. Ilme lopulta tippui suosiota, ehkä uhri sen ylitarjonta röyhelöt ja sotkua. Mutta resuinen chic vibe ei täysin katoa. Ja jälleen kerran, se on tullut suosikki koristelu teema. Perusasiat ovat samat, ja ilme on mukautettu vastaamaan nykyajan makuun vähemmän melua ja vaivata. Mutta yksi asia ei koskaan muutu-rento, mukava ja viihtyisä tunnelma tämän iloinen Sisustus Style.

yksinkertainen tyyli

Eilinen resuinen chic syleili röyhelöitä vuodevaatteet, ikkuna hoitoja, ja heittää tyynyt; draped kide helmiä yli varjostimet; lukuisia keräily koko huoneeseen; ja ylitarjonta taidetta. Nykyään ilme on paljon selkeämpi. Karsineet keräilyesineitä vain niitä asioita rakastat, unohda kaikki röyhelöitä ja helmiä, ja anna joitakin avoimia seinätilaa paistaa läpi. Tuloksena on makuuhuone, joka on viehättävä ja paljon rauhallista.

Repurpose kanssa Tarkoitus

Yksi asia, joka ei ole muuttunut sitten 1990-luvun on käyttää repurposed kohteita ja vintage kalustus resuinen chic makuuhuone. Se on helppo koristella rikkomatta budjetin ja antaa tilaa omituinen viehätyksensä ja persoonallisuutta. Resuinen chic käsittää yksilöllisyyttä eikä tyyli evästeperusteiselle leikkuri massatuotantoon.

Esimerkiksi, tässä huoneessa Kuvassa, pinottu vuosikerta matkalaukut ottaa paikka perinteinen yöpöytää. Katsomaan paljon muita tapoja upcycle tai luovasti uudelleen kohteita makuuhuoneessa:

  • Käytä vanha ikkunaluukut sijasta pääty.
  • Laita iso bassorumpu asettaa kyljelleen tehdä oikukas yöpöydällä.
  • Repurpose antiikkisen tuoli pitämään yöpöytälamppu.
  • Kokeile venyttää picket aidat tai koristeellinen rauta portti sänky astinlauta.

Päivitetty Väripaletti

Yksi tunnusmerkkejä resuinen chic tyyli on paljon valkoista, ja joka ei ole muuttunut. Mutta kun pastellit olivat hallitseva värien kosketus takaisin 90-luvulla, tänään, olet aivan yhtä todennäköisesti löytää tummempi-ihoinen aksentti, kuten syvän sininen käytetty romanttinen makuuhuone Kuvassa. Tämä tyyli perustuu valkoinen ja pehmeä tunne väri. Rethink käyttävät tätä tyyliä jos rakastat musta, harmaa, erittäin kirkkaita värejä, tai haluat painottavat neutraaleista omassa makuuhuoneessa.

Resuinen chic Goes Minimalistinen

Voisi ajatella, että resuinen chic ja minimalismi ovat suoria vastakohtia, mutta todellisuudessa, voit sekoittaa kaksi tyyliä ihanaksi hybridi. Todistetta, tutustu makuuhuoneen Kuvassa. Enimmäkseen valkoinen paletti aksentti vaaleanpunainen, pehmeä tekstuurit, maalaismainen runko ja repurposed yöpöytä (vanha maito kori kääntyi kyljelleen) ovat puhtaita resuinen chic. Samaan aikaan puhdas, avoin ja rauhallinen tunnelma on puhdasta minimalismia.

Ei Ultranaisellinen Anymore

Aiemmin resuinen chic vei naisellinen maksimi kanssa todellinen räjähdys vaaleanpunaisia, kukkia, helmiä, ja röyhelöt. Nykypäivän päivitetyn ilmeen, ilme on huomattavasti paremmin makuuhuone jakaa kumppanin kanssa eri makuun. Vaikka ahdistunut puu, maalatut huonekalut, kukka tulostaa, pehmeä paletti, ja kodikas kankaat ovat edelleen läsnä, ne eivät ole yli-the-top enää, jolloin tyyli paljon monipuolisempia ja houkutteleva muille.

Rauhallinen ja hienostunut

Puhdas valkoinen makuuhuoneen tuntuu erittäin rauhallinen ja rauhoittava, mutta se voi olla steriili, jos ei tehdä oikein. Onneksi täysin valkoinen resuinen chic huone on juuri tarpeeksi tekstuuri, mielenkiintoisia linjat, ja koskettaa romantiikkaa pitää katsoa kutsuva ja rauhallinen, ilman jälkeäkään starkness tai lamakausi. Huoneessa osoittaneet, arkkitehtoninen pääty on koristeellinen, koska ovat valaisimet ja kalusteet, mutta yksinkertaisuus paletti ja puute kuviointi pitää koko fiilis tunne hienostunut ja rauhallinen.

Sängyn kuten Star

Vuoteesta nuhjuinen Chic makuuhuoneen pitäisi ehdottomasti olla tähti. Pile se korkea heittää tyynyt ja Shams huipulla mukava peite, peitto tai lohduttaja yli mukava lakanat, ja sinun on vaikea odottaa, kunnes nukkumaanmenoa kiivetä joka ilta. Vaikka vuonna 1990, kaikki vuodevaatteet olisi todennäköisesti vaaleanpunainen ja peitetty ruusut, tänään, se on aivan yhtä todennäköisesti olla valkoinen tai toisella pehmeä väri koristeltu sekoitus kuvioita. Suurin ero sitten vuodesta nyt, että et enää tarvitse painotetaan röyhelöitä tai kohtuuton leikata.

Mix and match Patterns

Tyypillisesti resuinen chic sisustus yhdistää useita malleja yhdessä huoneessa. Vaikka kaali ruusut ja ylisuuren tulinen menneen ovat edelleen melko pieninä annoksina, ne ovat varmasti ole ainoa vaihtoehtoja. Nykyään vapaasti yhdistellä tulinen raidallinen, geometrian oikukas malleja tai pilkkuja. Voit jopa jättää pois tulinen kokonaan kuten kuvassa täällä. Niin kauan kuin haluat malleja, jotka toimivat hyvin yhdessä ja täydentää värimaailman, tyyli voi toimia makuuhuoneessa, too.

You may also like