Skip to main content

Montering på med hver stil: Gorgeous spiserom med steinvegger

De siste sesongene har sett huseiere dreier mot design og dekorere ideer som omfavner mer naturlige teksturer og skape en organisk vibe innendørs. Etter sigende er dette en trend som vil fortsette å holde svaie i 2018, og steinvegger tilbyr en unik tidløs måte å hoppe inn på denne bandwagon. Selvfølgelig er ikke alle av oss har en steinmur på vårt hjem venter på å bli avdekket og vist frem i den mest elegante mote. Hvis en natursteinsmur virker som for mye endring, så stein finér er en mindre krevende alternativ som er lett å innlemme i en moderne plass.

Mens vi allerede har omtalt noen fantastiske soverom og bad med steinvegger, i dag er det begynnelsen av utsøkte spisestuen. Enten du har en dedikert spisesalen eller en liten spiseplass, vil en steinmur bakteppe gi den en aura av eksklusivitet. Og som de 15 forskjellige inspirasjoner under utstillingsvindu, steinmuren fungerer overraskende bra med nesten alle stil og fargetone.

A Modern Ambiance

Moderne spisesaler kan virke som ulike steder å vise frem klanglige skjønnheten av en natursteinsmur. Men sannheten er nøyaktig det motsatte, som de polerte omgivelsene snu steinmur i en fengslende samlingspunkt som gir kontrast og et snev av rustikk sjarm. Den steinmur legger kos til minimal og moderne spisestuer hvor kunstighet og kuratert ferdig holde svaie, og denne smarte infusjon av en mer ‘organisk overflate’ helt endrer utseendet på rommet, selv mens forlater sin moderne vibe urørt. Belysning, innredning og tilbehør kan fremheve denne fusjon ved å bringe en annen stil som spansk Colonial eller våningshus i en overveiende moderne plass.

Styling og Lighting

Belysning kan gjøre eller ødelegge utseendet på en aksent steinmur i spisesalen, og det spiller ofte den største rolle i å definere den spesifikke stilen i rommet. Lampetter og levende lys som sitter i små alkover hugget inn i steinveggen form en dramatisk og drømmende bakteppe som gjør en verdslig spisestue til et imponerende mesterverk. De som leter etter mer moderne alternativer kan slå til å strippe LED-lys, og et takvindu over steinmur får jobben gjort på dagtid. Legg noen herlige anheng eller en blendende lysekrone over spisebordet for å fullføre den perfekte spisestuen!

Breaking Deco Shackles!

Stablet stein, stein finér eller en natursteinsmur i den moderne spisesalen er et godt valg, men hvorfor ikke prøve ut en mer eksotisk tema eller fortryllende stil som drar nytte av tilstedeværelsen av steinmuren? Som du kanskje allerede har observert, hver og en av de 15 spisestuer omtalt i dag har en litt annen stil som spenner fra minimal og industriell til Middelhavet, våningshus, hytter og midten av århundret. Dette viser at det å jobbe med en steinmur i spisesalen faktisk frigjør deg fra verdslig Monoton og er alt annet enn en hindring! Bruk dette til din fordel, og enkelt bytte mellom stiler med skiftende trender.

You may also like