Skip to main content

Pro Vinkkejä valita kuvamateriaali Kotiin

 Pro Vinkkejä valita kuvamateriaali Kotiin

Yksi useimmin kysyttyihin kysymyksiin suunnittelijat saavat on “Miten valita oikea taidetta?”. On olemassa muutamia ohjeita muista valita oikea pala tietyn tilan. Kuvamateriaali on mitä auttaa määrittelemään persoonallisuutta asunnonomistaja ja niiden tilaa. Se on hyödyllinen sitominen tiettyihin palaset yhteen ja luoda hahmo kotiin. Parasta taidetta on, että se on investointi voit ottaa mukaasi kun liikut, ja voi jopa kasvaa arvo ajan mittaan. Se ei myöskään vaadi sinua ottamaan toinen kiinnitys; voit kuluttaa niin vähän tai paljon kuin haluat.

Keittiöön

Yksi yleisimmin unohdettu huonetta kannalta kuvamateriaali on keittiö. Keittiö on usein kutsutaan “sydän kotona” ja monissa tapauksissa, eniten käytetty huoneeseen. Ei ole kysymys, taidetta on sisällytettävä tähän. Työtasot tai tilat edellä kaapit ovat täydellisiä koteja taidetta. Pitää taidetta yksityiskohdissa, laiha kohti pienempiä paloja, jotka täydentävät, ei tukahduta, tilaa. Meillä on taipumus mennä hauska tai enemmän sosiaalisia tulosteita, jotka tekevät meidät hymyilemään, ja tee aamuisin helpompaa!

Makuuhuoneeseen

Makuuhuoneessa on perääntyä, paikka rentoutumiseen ja taidetta kannattaa olla sen mukainen. Paras seinät taiteen makuuhuoneessa on suoraan yli sängyn tai seinään vastapäätä sänky. Suuren mittakaavan kappaleet ovat parhaita ja riiputetaan silmien tasolle. Etsi abstrakteja kappaleina rauhoittavia värejä tai sävyjä. Jos olet kiinnostunut valokuvauksesta, maisemia tai desaturated valokuvat toimivat parhaiten. Pidä kehykset minimaalinen – galleriaan kehyksen tai tauluja toimivat hyvin myös. Täällä haluamme keskittyä taideteoksista itse eikä niinkään sen alus.

Office

Olitpa työskennellä kotona tai toimistossa, taide on hyvä tapa muokata tilaa ja pitää sinut innoittamana. Meidän suosikki tapa tehdä tämä on luoda pyörivä galleria. Aloita tarvitset pitkä kelluva hylly hylly asennetaan mieluiten yli työtilan tai lähellä sitä. Kauneus on, että se on ainoa asia, sinun täytyy roikkua! Seuraavaksi on hauska osa, voit valita valikoima taidetta, joka inspiroi sinua. Kuvitella mieliala hallituksen tapaisena, positiivisia kuvia tai taiteilijoiden teosten inspiroivat olet hyvä paikkoja aloittaa. Haluat sisällä eri kokoja sekä, iso ja pieni, joten mahdollisuudet ovat rajattomat. Voit saada ne kaikki kaltaiset kehykset minimalistisen tyylin tai kaikki erilaisia ​​kehyksiä lisätä jokin merkki. Nämä kappaleet voidaan kiertää tai päivitetään, kun kyllästy, nauloja tarvita.

Kylpyhuoneeseen

Kylpyhuone on toinen huone, joka usein saa huomiotta taidetta. Taideteos valitset pitäisi mennä vibe kylpyhuoneen. Esimerkiksi, jos se on jauhe tilaa päätason, sinun pitäisi pysyä enemmän hauskaa ja kirkkaita kappaletta. Jos se on mestari kylpyamme, mennä enemmän rauhallinen ja rauhoittava kappaletta. Kylpyhuone taidetta näyttää hyvältä pareittain haluamme valita asettaa kaksi joko päällekkäin tai vierekkäin. Ne voivat olla kaksi saman abstraktin palaset yhdellä kääntää kyljellään tai kaksi erilaista kappaletta, jotka menevät samaa teemaa. Kiinteitä paikkoja nämä kappaleet olisivat yli wc, kylpyammeeseen (jos olet onni on yksi), tai yli pyyhe / viitta koukkuja.

Olohuoneeseen

Hauskinta huone sisustaa taidetta, ja useimmat kertaa, eniten uhkaava on olohuoneessa. Useimmat meistä tuntevat paljon paineita täällä, koska tämä on huone irti vieraat näkevät ja viettää aikaa. Oikean pala on alkuaine provosoinnissa keskusteluun ja asettamalla tuntumaa tai tunnelmasta tilaa. Voit valita yhden suuren mittakaavan kappale tai suuren gallerian seinälle. Joskus sinun täytyy ajatella kehyksen ulkopuolelle. Art ei tarvitse olla pala tulostaa tai kankaalle, joskus se voi toteuttaa muita muotoja. Olipa laajamittaista kopio Yhdysvaltain lipun tai Stag sarvet, katsoa pidemmälle 2D kuvan ja löydät ainutlaatuinen pala, joka parhaiten kuvastaa sinua.

You may also like