Skip to main content

Sisustus Vinkkejä romanttinen makuuhuone

Sisustus Vinkkejä romanttinen makuuhuone ideoita

Lisäämällä romanttinen hohto omaan makuuhuoneeseen ei tarvitse merkitä ylimäärä röyhelöitä tai vaaleanpunaisia (ellei tämä on ihanteellinen romanttinen ilme), mutta se ei tarkoita pehmeä tekstuurit, koristeellinen koskettaa, ja yleinen ylellinen tunnelma.

Tässä on yhdeksän makuuhuonetta osoittaa, miten saada romanttiseen oikealle.

Koristeellinen Katto Asetelman

Yksi tapa lisätä instant romantiikkaa makuuhuoneessa on upea, koristeellinen kattoon ottelua, kuten kullanvärinen kattokruunu kuvassa. Käyttämällä kaulakoru valot, rumpu-muotoinen sävyjä, ja kaunis pöytälamput muitakin tapoja lisätä romanttista hehkua omaan makuuhuoneeseen. Jos ylävalo on himmennin, joka on jopa parempi-onhan romanttinen tyyli on kyse jakamisesta romanttisia hetkiä kumppanin kanssa.

Vaaleanpunainen tai punainen aksentti

Vaikka liikaa punainen muuttuu makuuhuone pramea ja liikaa vaaleanpunainen voi olla saccharine makea, ripaus punainen, vaaleanpunainen tai molemmat lisää romantiikkaa muuten neutraali värimaailma. Etsi muutama aksentti nousi punaisia ​​tai huulipuna pinkki-heittää tyynyt, nakata peitot, pienet kalusteet, kukkia tai lampunvarjostimet ovat kaikki vaihtoehdot.

Väri Romantic

Vaikka ei ole selkeästi määritelty romanttinen väritys, sinun haluavat yleensä pysyä pehmeitä värejä ja melko rajoitettu paletti. Kermanvalkoinen, blush vaaleanpunainen, kuiskiva harmaa, ja pastellin persikka käytetään yleisesti romanttisista huoneista, vaikka olet aina vapaasti korvata tai lisätä suosikki värejä. Silti hyvin kirkas tai tumma sävyjä eivät parhaiten sopivan romanttista tyyliä, joten jos nämä ovat värejä, jotka soittaa sinulle, käyttää niitä aksentteja, ei oman makuuhuoneen tärkein paletti.

romanttinen Vuodevaatteet

Romanttinen makuuhuone on pehmeä makuuhuone, eikä missään on, että selvemmin kuin sängyssä. Ryppyiset sänky hame, paksu lohduttaja tai peite, pehmeät lakanat ja runsaasti Shams, tyynyt ja heittää tyynyt kääntää alustalla romanttinen paratiisi kaksi. Todistetta, vain katsomaan ihana sängyn kuvassa. Pehmeä, kutsuva ja vain hieman liioiteltua: täydellisesti romanttinen.

upea pääty

Jos haluat lisätä vain yksi romanttinen touch omaan makuuhuoneeseen, jotta se koristeellinen pääty. Uhkea verhoilu, ylenmääräinen suunnittelu, standout väri, ja lumoava tyyli tehdä pääty kuvassa voittaja, mutta on lähes loputon vaihtoehtoja. On muistettava, ettei romanttinen pääty tulee tehdä ilmoitus; yksinkertainen puupäätyinen toimii monien muiden Koristetyylejä, mutta ei tämä.

katos sänky

Harvat asiat sanovat romanssi kuten katosvuode. Haluatpa täyden katos, joka sulkee koko sängyn tai vain aavistuksen katos tällaisia ​​tässä kuvassa, on jotain kiistatta aistillinen noin silkkinen kangas draped ympärille makuutilat. Voit myös tehdä oman yksinkertainen katos-jäädytä suuri kirjontakehys katosta pään yli sängyn ja kiinnitä sitten harsomainen kangas vanne niiteillä tai leikkeitä. Asettele kangas siro verhot ympärille sängyn pääty, ja voila, sinulla on kaunis ilme näkyy tässä.

antiikkia

Sinun ei tarvitse sisustaa koko huoneen antiikkiesineille romanttiseen tyyliin, ja sinun ei edes tarvitse käyttää aitoa antiikkia, mutta sinun kannattaa ainakin palan tai kaksi kieltämättä vanhanaikaisen, koristeellinen charmia. Go upeasti veistetty sängyssä kuin tässä kuvassa, tai valitse antiikki sohvapöytä tai lipaston anna makuuhuoneen romanttinen fiilis.

valoketju

String valot eivät ole vain vapaapäiviä. Et halua kääriä omaan makuuhuoneeseen kirkkain värein tai vilkkuu sipulit, mutta yksittäinen merkkijono valkoista valoa on varsin romanttinen. Kääri valot ympäri astinlauta tai pääty tai kutoa heidät verhotangosta, karmi, tai jopa koko katon sänkysi. Saat pehmeän hehku samanlainen kynttilänvalossa tarvitsematta pelätä liekkejä tai höyryjä. Todella kaunis.

lampaannahkojen Heitä

Katsomaan sängyn kuvassa nähdä, kuinka aistillinen ja kutsuva ripaus lampaan, todellinen tai faux, voi olla. Paksu ja ah-niin-pehmeä ihoa vasten; kun asettaa lampaan sänkysi tai lattian poikki, ei ole epäilystäkään siitä, että makuuhuoneessa on paikka romantiikkaa.

You may also like