Skip to main content

Täljsten Bänkskivor att inspirera dina Kitchen Design

 14 Täljsten Bänkskivor att inspirera dina Kitchen Design

Om du letar efter en låg underhållsarbete yta som är 100 procent heatproof för ditt kök överväga en täljsten countertop.

Vad gör täljsten en lättskött material? Till skillnad från andra typer av stenytor som granit eller marmor, inte täljsten inte behöver en sealer eftersom det är icke-porös, vilket gör det smutsavstötande, inte tala naturligt antimikrobiella. Älskar du ytor som utvecklar en härlig patina med åldern? Då täljsten inte kommer att svika. Med tiden sin mörkgrå yta oxiderar gör det mörkare. Även täljsten inte chip eller spricka lätt, det kan utveckla subtila bucklor och repor i hårt kök som kan poleras bort eller vänster för att bidra till sin naturliga skönhet.

För att hjälpa dig att avgöra om stenmaterialet är rätt för ditt kök, kolla in dessa täljsten bänkskivan idéer.

Kombinera Marmor och täljsten bänkskivor

Kombinera Marmor och täljsten bänkskivor

Om du inte kan välja mellan marmor eller täljsten bänkskivor, detta kök erbjuder en smart lösning. Brooke Wagner Design av Corona Del Mar, Kalifornien kombinerar båda typerna av sten i denna moderna matlagning utrymme. Den täljsten disken runt kaminen är reserverad för mat prep medan marmor bänkskiva används främst för lätta köks uppgifter som att tvätta grönsaker eller servering av måltider.

Dramatiska Täljsten Bänkskivor

Dramatiska Täljsten Bänkskivor

Medan många täljsten bänkskivor fläckvis på Pinterest av Instagram verkar vara en solid färg, kan materialet också hittas med vener eller slående ränder i grönt, svart, gult, blått, brunt eller vitt som visas i detta kök av Ben Herzog arkitekt, av Brooklyn, New York.

Även förkläde front diskbänk med avrinningsytan är hållbart täljsten. Lägga till ugnen vintage-inspirerade charm, är skåpen målade en retro nyans av mintgrönt.

Farm Kitchen med täljsten Bänkskivor

Farm Kitchen med täljsten Bänkskivor

Täljsten bänkskivor lånar kontrast till denna skarpa, vitt kök i en Indiana bondgård renoverad av Leo designer, en inredningsfirma som ligger i Chicago, Illinois. Att bidra till ugnen är Americana vibe är vintage-inspirerade armaturer inklusive storbildsprojektor.

Ek skåp Parat med täljsten bänkskivor

 Ek skåp Parat med täljsten bänkskivor

I en traditionell kök full med ek skåp, täljsten bänkskivor lägga till en lantlig touch som känns mer modern än klassiska. Whitten arkitekter av Portland, Maine, plockade stenytan för att samordna med de rostfria vitvaror.

Täljsten Bänkskiva i en lyxig kök

 Täljsten Bänkskiva i en lyxig kök

En veiny täljsten bänkskivan är en underbar kontrapunkt i detta glamorösa, traditionella kök med inredningsarkitekt Meg Lonergan baserat i Houston, Texas. Lägga till ugnen lyxiga vibe är guld skåp rattar och turkos område.

Köksö med täljsten Bänkskiva

 Köksö med täljsten Bänkskiva

Om du behöver skapa ytterligare en arbetsyta i köket överväga att lägga en köksö med en täljsten bänkskiva. Här Alice Lane Inredning av Salt Lake City, Utah gör just detta med en fristående alternativ som fungerar som ett matbord.

Tenn Gray Täljsten Bänkskiva

 Tenn Gray Täljsten Bänkskiva

Du hittar täljsten plattor i ett brett spektrum av gråtoner som denna coola tenn exempel finns i ett hem av Frank Shirley Architects baserat i Cambridge, Massachusetts. Virvlar runt av mörkgrått och vitt till en massiv dos av visuellt intresse för stenytan.

Svartvitt Kitchen fullmatat med Rustik stil

 Svartvitt Kitchen fullmatat med Rustik stil

Fans av modern lantlig stil kommer att älska denna svartvita kök av Whitten Architects baserade i Portland, Maine. Bänkskivor längs väggarna är hållbara täljsten, som vi redan förklarat stå emot värme och fläckar vilket gör den idealisk arbetsyta för upptagen matlagning utrymmen. För en pop kontrast köksön har en målat trä topper.

Bright Yellow Kitchen med täljsten och slaktbänken Bänkskivor

 Bright Yellow Kitchen med täljsten och slaktbänken Bänkskivor

Nästan svart täljsten bänkskivor med matchande backsplashes lägga till en slående kontrast till denna soliga kök från Heide Hendricks Inredning baserat i East Hartford, Connecticut. Lägga ännu mer praktisk funktion till denna ljusa gula ugnen är köksön toppad med en lönn slaktbänken bänkskivan.

Charcoal grå och blå Täljsten Bänkskiva Lends Rustic Charm

 Charcoal grå och blå Täljsten Bänkskiva Lends Rustic Charm

En täljsten bänkskivan kan strö på lite rustik karaktär till nutida matlagning utrymme. Här är en av våra favorit exempel som skapats av JAS Design-Build, en inredning företag baserat i Seattle, Washington. En vacker träkol grå och blå täljsten motverka lånar old timey lantlig stil med denna moderna hus kök.

Detta Blogger Loves Täljsten Bänkskivor

För en objektiv åsikt om täljsten bänkskivor, vände vi oss till Joan, hem förbättring bloggare bakom sajten av kärlek till ett hus. Hon älskar stenen, som hon installerade sin egen matlagning utrymme. Hon tillägger samtidigt som det är ett lågt underhåll material fortfarande kräver lite anbud kärleksfulla omsorg för att hålla ser sitt bästa. Till exempel har sin bänk flera små hack runt kanterna på diskmaskinen och handfat orsakas av banging objekt. Hon säger att förhindra att det händer i ditt hem vara lite uppmärksam när det är dags att tvätta grytor och kastruller.

Hur man Fake utseendet på täljsten

 Hur man Fake utseendet på täljsten

Om en riktig täljsten countertop är utanför din prisklass, kan du fortfarande få utseendet med Formica laminat. Här Colleen, inredningen bloggare bakom Lemon Thistle, gick med ett mönster som kallas täljsten Sequoia. Hon säger att hennes nya laminat räknare ser lika vacker som den äkta varan. Colleen erbjuder detta tips: Den bästa typen av diskbänken för att kombinera med laminat är en drop-in som visas. Till skillnad från en undermount sjunka, kommer det att skydda de investeringar du gjort i laminat med hörn som ger skydd mot vatten.

Kombinera Cool Täljsten bänkskivor med varmt trä accenter

 Kombinera Cool Täljsten bänkskivor med varmt trä accenter

I denna folklig kök med Rauser Design baserad i Austin, Texas, är täljsten räknare i kombination med en slaktbänken hack station. Vi älskar hur denna matlagning utrymme kombinerar funktionerna i svala färger som bänkskivor och blå skåp med varma trä accenter inklusive köksbordet och trägolv.

Midcentury Inspirerad kök med Täljsten Bänkskiva

 Midcentury Inspirerad kök med Täljsten Bänkskiva

En midcentury modern hem renoverats av Annie Hall Interiors av Cambridge, Massachusetts får ett kok stryk ny matlagning utrymme som är i takt med hem historiska stil. Turquoise skåp och varma trä väggar är en klassisk midcentury combo. Bumerang stil köksö med en täljsten countertop är en nick till den traditionella njurformade soffbord, som är en symbol för midcentury inredning.

You may also like