Skip to main content

Trendy Twist shemi v Timeless Barva: Kopalnice v modro in rumeno

Uveljavljanje kopalnico in nato vsakih zdaj ni prijetna naloga, in večina od nas nimajo denarja ali časa, da se v pogostih prenove. Prav zato izbrali barvno shemo kopalnico , ki vam služi več kot le o “najnovejši trend v mestu ‘je pametna in praktična izbira. Vendar obstaja nekaj barve, da se zdi, brezčasno in trendovsko in preprosto nočejo, da gredo iz mode. In danes bomo pogled na en tak varen, eleganten in pomlajevanje barvno kombinacijo, ki bo oživitev kopalnico, medtem ko vedno ostal pomembna – modra in rumena.

Osupljiva eklektičen industrijski kopalnica s krepko šestkotne ploščice in kad rumeno

Modra in rumena kopalnici so veliko bolj zabavno kot bolj konzervativne tistim v samo modra in bela. To je barvna paleta sposodil iz narave (predstavljajte si sončni vzhod na jasen poletni dan, morda, kot ste vzeli v krasen pogled na morje!), In prisotnost rumene dodaja svetlost in svežino tudi najbolj nevsiljive kopalnico. Ugotovitvi, da je popolno ravnovesje med sproščeno in Zanosan, bodo te kopalnice v različnih odtenkih modre in rumene vas navdihuje, da sprejmejo to živahno duo.

Raziščite Shades in sloge

Obstaja veliko stilov, ki jih lahko objemu kot daš kopalnico modro in rumeno preobrazba. Za začetek pa je vedno priljubljena plaža stil s svojimi številnih obalnih zvijačami in navtične podrobnosti. Namesto da bi samo dol pretepen rdečo, belo in modro pot, zamenjajte kričečih rdeče s prijetno rumeno modni edinstven in classy kopalnico. Za tiste, ki iščejo blagodejno sodobno kopalnico s spa-style vzdušje, lahko svetlobni odtenki aqua in turkizno skupaj s priokusom mehak rumene dobili delo opravljeno. Ne omeji se samo na eno “modro nebo” in “toplo rumeno”, in raziskati številne odtenke teh dveh dinamičnih barvah.

Modrikasto sive barve nadomešča tradicionalne odtenke modre modre v tej sodobni kopalnici

Aqua in rumena dodati subtilno barve z elegantno kopalnico

Kmečka kopalnica s clawfoot kadjo v rumeno in nečimrnosti v modri barvi

Lončene stene prinašajo v različnih odtenkih rumene in modre barve v kopalnici

Vedno prisotna Poudarki!

Še vedno skrbelo dodal rumena z obstoječim kopalnico v modri in beli? Zakaj ne bi začeli z otroške korake z vključitvijo enostaven, vendar učinkovit rumenimi poudarki s pomočjo brisače, stransko mizo poleg kad, tuš klopi ali celo samo kos stene umetnosti? Tisti, ki iščejo več barv lahko obrnejo kadjo ali potopi v rumeni barvi, da boste boljše ravnotežje med obema prevladujočih odtenkih. Vedno ponovite barvo naglas (naj bo rumena ali modra) po vsej kopalnici moda bolj prefinjen videz.

Gorgeous rumeno in turkizno plaža stil kopalnica

Modra in bela kopalnica z umivalnikom v rumeno

Lina kopel pred njim kažejo v tem navtični tematskih kopalnico

Drznejši Blend

Smo že prikazani kopalnice v kateri je subtilna uporaba modre in rumene naredi impresivno izjavo. Ampak morda je to le ni tvoj stil, in boste morda raje bolj nastopaškim kopalnico z eklektično lesk ali Bohemian lepote. Globlje odtenki modre in rumene barve z glossier konča se lahko obrnete na videz običajni kopalnico v dramatični in glamurozno prostor, ki vas bodo zaslepiti svoje edinstvenosti in energije. Temnejša dve barvi, močnejši vizualni kontrast na voljo. Seveda, to ni videti, da deluje tudi v podcenjeni, sodobne kopalnice, vendar ne vsakdo se boji, da gredo krepko!

Fabulous eklektična kopalnica s temno modro in živahna rumena za prhe

Drzni prah soba svetlo modre barve in kanček zlata

Rumena in modra ustvariti barvit in sodobni otroški kopalnico

Odličen teksturne Flair

Ah, zapeljivost sredozemskih kopalnici! Stili, kot so toskansko in maroške so super za kopalnice draped v rumeni in modri barvi, in lahko tona gor tako barvo in vzorec v teh živahen nastavitve. Potiskane ploščice v modri, beneške stene v rumeno in pridihom zlata okoli kopalnica nečimrnosti in ogledalom ustvarjajo bogate in eksotične pobeg, da boste uživali v prihodnjih letih. To je v teh kopalnici, da rumene in modre barve delujejo kot povezava med moderno in klasike, kot so povezali mediteranski ozadje s sodobno opremo za zagotavljanje najboljše iz obeh svetov.

Pisani kopalnica z udobno kmečko pritožbe

Mediteranski stil kopalnica z bogato okrašen zasnovo in splah modre

Sodobna sredozemska kopalnica s tovorom barvo in vzorec

Teksturirane stene v rumeno prinašajo toplino v mediteranskem slogu kopalnico

 

You may also like